Şimdi Ara

Neden asla hesap alıp satmamalısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MacroPhageAB

Sadece türklerde değil, ruslarda ve filipolarda da var. Ancak bizim gibi bu fikri ulusça kabul etmiş bi millet yok. Tabiki de heryerde tektük adam var hakketmiyorum diye ağlayan ancak asla hiç bir forumda veya toplulukta bizdeki gibi çoğunluk 7kda 2klık adam var demez. Birkaç yıl önce herkesin ağzındaydı, herkes yol aldı biz geride kaldık, inşallah o da olur. Zaten boost ve hesap satma siteleri ya rus ya türk, filipinli hiç denk gelmedim ama vardır, milletin cahilliğinden para kazanmak gittikçe zorlaşıyor.

dünyanın en fazla boosting işini buglarla yapan adamlar SEA serverında aklında olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batumatu

ilk rankımı 1.6k olarakaldım. hemen hemen hiçbir turnuvayı kaçırmadan izledim bütün heroların ince noktalarını öğrendim dotafire rehberlerini yalayıp yuttum... ama mmr'ım 900e düştü... sürekli karşılaştığım mmr boostarlar tarafından ezilmekten, crystal maiden alıp dakika 45de bile kurye almayan adamlardan hiç bir supp ın ward atmayışından crystalys kasan omniknightlardan dolayı hep kaybettim... 3k mmr hesap satın aldım 3.1kya yükselttim. mutlu mesut oynuyorum. gerek supp oluyorum gerek carry. daha kimsede bana noob demedi, şikayetçi olmadı... hak ettiğim mmr buymuş demekki

Merhaba aradan 4 ay geçmiş, bir sakıncası yoksa mmr seviyenizi öğrenebilir miyiz? İstatistikler konuşsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcanka

quote:

Orijinalden alıntı: Batumatu

ilk rankımı 1.6k olarakaldım. hemen hemen hiçbir turnuvayı kaçırmadan izledim bütün heroların ince noktalarını öğrendim dotafire rehberlerini yalayıp yuttum... ama mmr'ım 900e düştü... sürekli karşılaştığım mmr boostarlar tarafından ezilmekten, crystal maiden alıp dakika 45de bile kurye almayan adamlardan hiç bir supp ın ward atmayışından crystalys kasan omniknightlardan dolayı hep kaybettim... 3k mmr hesap satın aldım 3.1kya yükselttim. mutlu mesut oynuyorum. gerek supp oluyorum gerek carry. daha kimsede bana noob demedi, şikayetçi olmadı... hak ettiğim mmr buymuş demekki

Merhaba aradan 4 ay geçmiş, bir sakıncası yoksa mmr seviyenizi öğrenebilir miyiz? İstatistikler konuşsun :)

3,2'de takılı kaldım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.