Şimdi Ara

Neden asla hesap alıp satmamalısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıklıkla insanların MMR yükseltmek, prestijli görünmek veya başka nedenlerle hesap alma veya satma olayına yöneldiğini görüyoruz. Ancak hesap satın almanın avantajından çok dezavantajı var. Nedenleri:

1.Hesabı ilk açan kişinin uygun yöntemlerle hesabı sizden istediği zaman geri alabilmesi.
    2 Yine bu hesabın daha önce ne gibi problemlerle karşılaştığı, kimleri kızdırdığı, kimlere hakaret ettiği vs gibi konular hakkında hiç bir fikriniz yok.
    3.Daha uzun süre oyun oynamış bir hesabın sağladığı hiç bir yarar yok.
    4.MMR'ı yüksek bir hesap elde etmek için satın alıyorsanız, oyun oynama sıklığınıza bağlı olarak az/çok sürede tam olarak eski MMR'ınıza düşeceksiniz.
    5.Satın aldığınız hesap bir HACK yönteminde veya dolandırma işleminde kullanılmış olabilir. VALVE bazı hesapları hemen, bazılarınıysa belli zamanlarda dalga dalga topluca banlıyor. Bu durumda yakın sürede VALVE tarafından gelecek bir BANLAMA dalgasında CEZA yiyecek binlerce hesaptan biri olabilirsiniz.
    6.Steam profiliniz mahremdir. Eski yazışmalarınız, dostluklarınız, arkadaşlarınız, oyun geçmişinizi başkalarıyla paylaşmak iyi bir fikir olmayabilir.
    7.Kendinizle ve hesabınızla barışık olun. İşe ne olduğunuzu kabul etmekle başlarsanız, eksiklerinizi giderme işinde o kadar hızlanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DotakuTV -- 1 Nisan 2015; 14:20:36 >

• Katıldığım bir yazı olmuş. Bence de hesap satın almak çok mantıksız. İllaki MMR değerim gerçeği yansıtmıyor diyorsanız yeni hesap açın orada gerçek MMR niz ortaya çıkacaktır.
  • mmr yükseltmenin bir faydası yok sanırım dotada yeniyim de lolde gold ve üzerine sezon sonu hediyeler veriyor bunda hediye mediye olmadığına göre ? mmrın yükselince daha kaliteli oyun oynayacağını sanan arkadaşlar var belki ondan diyecemde siz 6k mmr yapsanızda feedleyeceksiniz veya outplay edileceksiniz.
  • Waganın mmr 7 k ona gelen adamlar bile bazen 2 k gibi oynuyor. adam da gidip ağaçların arasına girip afk kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :.Batsu.:

mmr yükseltmenin bir faydası yok sanırım dotada yeniyim de lolde gold ve üzerine sezon sonu hediyeler veriyor bunda hediye mediye olmadığına göre ? mmrın yükselince daha kaliteli oyun oynayacağını sanan arkadaşlar var belki ondan diyecemde siz 6k mmr yapsanızda feedleyeceksiniz veya outplay edileceksiniz.

Bir eksik ya da yanlışlık var.

Takımına saç baş yolduracak adam gelme oranı mmr yükseldikçe ters orantılı olarak düşer.6k mmr yaparsa adam niye feedlesin ben onu anlamadım.6k mmr yapmakla 6k mmrlı hesap almak farklı şeyler.Ya tam demek istediğiniz şeyi diyemediniz ya da kendinizi avutuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

mmr yükseltmenin bir faydası yok sanırım dotada yeniyim de lolde gold ve üzerine sezon sonu hediyeler veriyor bunda hediye mediye olmadığına göre ? mmrın yükselince daha kaliteli oyun oynayacağını sanan arkadaşlar var belki ondan diyecemde siz 6k mmr yapsanızda feedleyeceksiniz veya outplay edileceksiniz.

Takımına saç baş yolduracak adam gelme oranı mmr yükseldikçe ters orantılı olarak düşer.6k mmr yaparsa adam niye feedlesin ben onu anlamadım.6k mmr yapmakla 6k mmrlı hesap almak farklı şeyler.Ya tam demek istediğiniz şeyi diyemediniz ya da kendinizi avutuyorsunuz.

Arkadaş muhtemelen gerçek mmr si düşük olup da bu şekilde yüksek mmr li hesap alanları kastetmiş. 1 k lık adam gidip de 4 k lık hesap alırsa olacak olan budur. Kimse kendini avutmasın. Dediğim gibi gerçek mmr nizin bu olmadığını düşünüyorsanız bunu doğrulamanın tek yolu yeni bir hesap açmaktır. Eğer onda da aynı duruma gelirseniz yapacak birşey yok. Herşeyi olduğu gibi kabullenmek lazım. Mesela benim mmr'em de düşük. Şu an ben de burayı haketmediği mi düşünüyorum. Ama vakit darlığından dolayı (haftanın 6 günü çalışıyorum) yeni hesap açıp onu geliştirmek vakit alır diye bir türlü yeni hesap açamadım. Diplerde debelenip duruyorum . Bakalım ne olacak. Ya iyice canıma tak edicek yeni hesap açıçam. Ya da böyle devam edicez.

Yeri gelmişken sorayım bari. Hesabımda oldukça yüklü miktarda item var. Aynı bilgisayardan yeni hesap açsam, yeni hesaptan eski heaba itemları gift olarak yollasam sıkıntı olur mu? Yoksa farklı bilgisayardan mı yapmak lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Arkadaş muhtemelen gerçek mmr si düşük olup da bu şekilde yüksek mmr li hesap alanları kastetmiş. 1 k lık adam gidip de 4 k lık hesap alırsa olacak olan budur. Kimse kendini avutmasın. Dediğim gibi gerçek mmr nizin bu olmadığını düşünüyorsanız bunu doğrulamanın tek yolu yeni bir hesap açmaktır. Eğer onda da aynı duruma gelirseniz yapacak birşey yok. Herşeyi olduğu gibi kabullenmek lazım. Mesela benim mmr'em de düşük. Şu an ben de burayı haketmediği mi düşünüyorum. Ama vakit darlığından dolayı (haftanın 6 günü çalışıyorum) yeni hesap açıp onu geliştirmek vakit alır diye bir türlü yeni hesap açamadım. Diplerde debelenip duruyorum . Bakalım ne olacak. Ya iyice canıma tak edicek yeni hesap açıçam. Ya da böyle devam edicez.

Yeri gelmişken sorayım bari. Hesabımda oldukça yüklü miktarda item var. Aynı bilgisayardan yeni hesap açsam, yeni hesaptan eski heaba itemları gift olarak yollasam sıkıntı olur mu? Yoksa farklı bilgisayardan mı yapmak lazım?

Gifti bilmiyorum fakat yeni açılan bir hesapla trade yoluyla yapamıyorsunuz.3 hafta filan geçmesi gerek.Tam 3 hafta olmayabilir aklımda öyle kalmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son madde asosyallik tedavisi gibi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tigger zaten demek istediğimi özetlemiş :) onun haricinde ragelemek iyi değildir değmiyor yada belirli bir yaşa gelince takmıyorsun o kadar keyif almaya bak feedlesen bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 4 Nisan 2015; 21:06:54 >
  • herkesin kötü zamanları olur. Canı sıkılır, istediği lane'i başkası kapar, sevgvs... Sonuçta MMR yükseldikçe karakterler güzelleşmiyor.
    gift opsiyonu sadece store/market ten yeni aldığınız itemlerde gelen bir özellik. Envanterinizdeki her itemi gift yoluyla atamazsınız. Ancak takas edilebilen itemlerinizi yeni accountunuza aktarabilirsiniz tabi.
  • 5.2 mmrda takımımdan biri nature prophet alıp 2x teleportla(skill + scroll) oyun başladığı anda feedlemeye başlamıştı ve bu adam kimseyle tartışmadı mid kavgası yapmadı sadece girdi ve feedledi neden yaptığını kimse anlamadı boşu boşuna free -25 mmr yemiştim yani ister 5k ol ister 6k özürlü her zaman özürlü oyunda ne kadar iyi oynadığından çok takımının ne kadar kazanmak istediği önemli oluyor eğer takımın kazanmak istiyorsa axe zaten oyunun pick aşamasında bu belli oluyor insta axe +troll(slark) mid lina hardlane earth spirit şeklinde pick atıyorlarsa bil ki takımın tryhard ve büyük ihtimalle kazanıcaksın karşı taraf bunu yapıyorsa kaybetme şansın çok yüksek iki tarafta keko keko pickler atıyorsa tamamen şansa kalıyor iş... Şu son patchde imba Hero kavramı gerçekten hat safhaya ulaştı oyunu nasıl oynadığından çok seçme aşamasında kim en çok imba hero seçtiye bakıyor olay.

• ilk rankımı 1.6k olarakaldım. hemen hemen hiçbir turnuvayı kaçırmadan izledim bütün heroların ince noktalarını öğrendim dotafire rehberlerini yalayıp yuttum... ama mmr'ım 900e düştü... sürekli karşılaştığım mmr boostarlar tarafından ezilmekten, crystal maiden alıp dakika 45de bile kurye almayan adamlardan hiç bir supp ın ward atmayışından crystalys kasan omniknightlardan dolayı hep kaybettim... 3k mmr hesap satın aldım 3.1kya yükselttim. mutlu mesut oynuyorum. gerek supp oluyorum gerek carry. daha kimsede bana noob demedi, şikayetçi olmadı... hak ettiğim mmr buymuş demekki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batumatu kullanıcısına yanıt
    biraz daha oynayın bakalım, şöyle 50-100 oyun sonra fikriniz değişecektir.
  • mmr 20 bile gelse şu anda takmayacağım. oyundan zevk alıyorsam o bana yetecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: korgunas

Bilgiler için teşekkürler

Arkadaş alım/satım vs bişey yapacak herhalde, delidana gibi her konuya aynı şeyi kopyala yapıştır yapmış :) Tamam kardeş forumda aktifsin anladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakmali -- 25 Temmuz 2015; 23:46:18 >
  • Adamın 275 mesajı var çok güvenilir.

edit: Kaşla göz arasında 291 oldu, yetişemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazarcim -- 25 Temmuz 2015; 23:49:20 >
  • Sorularına tek tek cevap vereyim aslında hiçte konuya girmek istemiyordum. Bu mevzuyu binlerce kere anlattım 3k skill bracketinde olupta 5 k seviyesinde oynayan adamlar var oyunlarda 3-4k mmr lar mezarlık oldugu için win 1 lose standartlarına uygun şekilde yükseltme olmuyor.

söylediğin her rakamlı maddeye göre cevap vericem

1: hesabı satın alırken tek dikkat edilmesi gereken mevzu birince email i almış olmanız. mailin başlığında steam hoşgeldiniz mailin içinde ise hesabın id sinin bulunması. eğer sen ilk emaili almazsan hesabı 2 dk içinde kitleyip geri alırlar seninde elinde hiç birşey olmadıgı için geri iadesini isteyemezsin.

2: hesabın daha önce bir problemle karşılaştığını öğrenmek istiyorsan steamrep.com adresine profil linkini kopyalayıp vac statusuna bakabilirsin yada alırken ekran paylaştırıp hesap kitlimi açıkmı vac banı varmı hepsini tek tek görebilirsin.

3 ve 4. soruna gelirsek bunlar 1. ile çakışıyor aynı cevap

5. sorunun cevabı yıl 2015 2008 deki gibi destek hizmeti yavaş degil hacklenen hesap saniyesinde hesap sahibi tarafından kilitlenip ( kilitleme olayı ise yeni bir aygıtta baglandıgınızda mailinize gelen kodu içeren mailin içindeki eğer bu girişi siz yapmadıysanız bu linke basarak hesabınızı kitleyebilirsiniz diyen o küçük link ) anında offline duruma otomatik olarak getiriliyor.

6 : steam profiliniz mahremdir demişsin steam artık sadece eski aygıtlarda cache sistemini kullanarak geçmişi gösteriyor bunun yanında yeni aygıttan girdiğin zaman max 3 satır history görebiliyorsun onuda satarken alırken temizleyip satabilirsin.

açıkcası ben senin tarih öncesinde yada mağaradan yeni çıktıgına inanıyorum herşeyden önce hesap aldıgınız kişiye dikkat edin dediklerimi uygulayın ölü mmr barajından kendinizi kurtarın tabi istiyosanız
    yaklaşık 2.5 senedir yüzlerce hesap aldım sattım binlerce mmr boost yaptım 1 kere bile sorun yaşamadım ama dediğin hiç bişeye katılmıyorum eğer işini mantıklı yaparsan hiç bişeyi kaybetmezsin sadece düşünmek en iyi yardımcın olacaktır.

hadi eyvallah

• Türkler nedense bulunduğu yeri hiç haketmiyor. Hep bir "takımda kötü oyuncu var" havası var. ARKADAŞLAR; herkesin inişleri çıkışları olur. Streamden 7-8k oyunları izlerken, güldüğüm sahneler bile oluyor.. Zaten bulunduğun yeri haketmiyorsan eninde sonunda çıkarsın.
    Daha düşmanın manasını, vuracağı hasarı, karşının zırhına göre öldürüp öldüremeyeceğini kestiremeyen adamlar, kendilerinin daha iyi olduğunu düşünüyor ilginç bir şekilde. Sorsan ahkam kesiyorlar ama, düşmanın veya dostunun skillerinin bekleme süresini bile hesaplayamayan insanların yakınmalarını duymak üzüyor.. Her şeye bu kadar takılana kadar kendi hatalarını görmeyi bilseler zaten yükselecekler. niyse....
  • Durruk D kullanıcısına yanıt
    Türklerde değil herkesde var bu. Mrrı yüksek streamerlara hep bu soruları yöneltiyorlar takımım çok mal 35 mmrda kaldım vs diye.
  • Durruk D kullanıcısına yanıt
    Sadece türklerde değil, ruslarda ve filipolarda da var. Ancak bizim gibi bu fikri ulusça kabul etmiş bi millet yok. Tabiki de heryerde tektük adam var hakketmiyorum diye ağlayan ancak asla hiç bir forumda veya toplulukta bizdeki gibi çoğunluk 7kda 2klık adam var demez. Birkaç yıl önce herkesin ağzındaydı, herkes yol aldı biz geride kaldık, inşallah o da olur. Zaten boost ve hesap satma siteleri ya rus ya türk, filipinli hiç denk gelmedim ama vardır, milletin cahilliğinden para kazanmak gittikçe zorlaşıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.