Şimdi Ara

Neden Atatürkü Göremiyoruz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Şunu izlemeniz yeterli.

dalga geçiyorlar resmen bizimle, onlar öyle olduğuna inanmışlar bizide inandırmaya çalışıyorlar ben inanmıyorum. Ankara da neden kılınmadı?

halk istemez olur mu? En son siyasi liderlerden vefat eden Necmettin Erbakan ın Ankara da ayrı İst da ayrı cenaze namazı kılındı, insanlar istedi ankaradakiler istedi

Atatürk ün namazını kılmayı nasıl istemez halk?

anıtkabir tipik bir selçuki mezarı dediler
    aslanlı yol?

o mısırlıların figürleri gibi Türk figürü mü olur, ben anlamam da arslanlı yol nedir anlamış değilim, 15 sene anıttepe de oturdum 50 kere gittim belki Anıtkabire küçüklükten beri

ağzım açık açık bakardım birşey anlamazdım

lakiin bu washington daki yapının tıpkısının aynısı değil mi? hiç selçuklu mimarisine benzetemiyorum

Neden Atatürkü Göremiyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm3tt -- 13 Ekim 2012; 23:46:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

quote:

Şunu izlemeniz yeterli.

dalga geçiyorlar resmen bizimle, onlar öyle olduğuna inanmışlar bizide inandırmaya çalışıyorlar ben inanmıyorum. Ankara da neden kılınmadı?

halk istemez olur mu? En son siyasi liderlerden vefat eden Necmettin Erbakan ın Ankara da ayrı İst da ayrı cenaze namazı kılındı, insanlar istedi ankaradakiler istedi

aslanlı yol?

o mısırlıların figürleri gibi Türk figürü mü olur, ben anlamam da arslanlı yol nedir anlamış değilim, 15 sene anıttepe de oturdum 50 kere gittim belki Anıtkabire küçüklükten beri

lakiin bu washington daki yapının tıpkısının aynısı değil mi? hiç selçuklu mimarisine benzetemiyorum

Masonic_Temple_Washington_DC.jpg
    Hadi Mason Olduğunuda İddia Et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

quote:

Şunu izlemeniz yeterli.

aslanlı yol?

Hala inanmış inandırmış muhabbeti yapıyorsun yahu o günleri yaşayan insanların anlattıkları bunlar. Bende ailem aracılığı ile dinleme şansı bulmuştum aynı şeyler anlatılır çünkü o gün orada olanlar bu olayları yaşamıştır. Bunu sadece videoda bahsedilen kişilerden değil muayeneyi yapan doktorun notlarından vs. birçok şekilde doğrulayabiliyorsun aksini iddia etmek o gün orada olan ve farklı kişilerin anlattıkları birbirini tutmasına rağmen bunlar yalan o kişiler yalancıdır demektir. Yapma bunu. Herşeyden önce orada Makbule hanım var, o varken namaz kılınmaması mümkün değil diğer ihtimalleri elesek dahi.
    Ankara'da kılınmasını halk istemedi değil arkadaş nasıl dinliyorsun yahu Makbule hanım göndermedi, buradan namazsız göndermem dedi ki Makbule hanım gayet dindar biridir hatta aslına bakarsan Atatürk'ün bütün ailesi gayet dindar insanlardan oluşur özellikle dedeleri ve amcaları.

Aslanlı yoldan bahseden olmadı, binanın mimarisinden ve gömülme şeklinden bahsediliyor orada. Mimarisi de gayet bölgenin mimarisi şeklinde ve gömülme şeklide Türk adetlerine göredir bunu Selçuklu mezarlarından da görebilirsin 2000 senelik mumya mezarlarından da.
    Ayrıca orada Murat Bardakçı da bahsetmiş asıl yapılmak istenen bina 2 katlı, 2. katını yapsalardı çok daha güzel bir bina çıkacaktı ortaya. Bunun dışında proje yarışmasına birçok örnek çizim gönderilmiş ve bunların resimleri de yayınlandı, içlerinde çok çeşitli tip mezarlar olmasına karşın büyük çoğunluğu Selçuklu mimarisi şeklinde yapılmış nitekim seçilen proje de bu yönde. Anlamadığını kendinde belirtmişsin, o zaman bırakta bari hocaların hocasının hocası olan Nurhan Atasoy gibi kişilerin fikrini dikkate alalım.

• Bu konuda bile rejim düşmanları kendilerini yine göstermiş.İşin garibi şudur.Yok zamanında kuran yasaklandı kaynak nedir diye sorulduğunda dedelerine sor derler.Ama aynı şey bu konuda söylenince kaynak nerde,banane anlatılanlardan derler.İlginç..Atatürkü unutturmaya bu evrende var olduğu iddaa edilen şeylerde dahil olmak üzere hiçbirşeyin gücü yetmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.