Şimdi Ara

Neden bazilari zengin biz fakiriz?Neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
2
Favori
25.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden elleri olmayan insanları düşünmüyorsun Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

çünkü fakirlik genetiktir ve sende pis bir fakirsin

nedense avatarınla nickini bağdaştırıp kahkaha attım
  • scar face replikleri aklıma geldi bi an bu konuyu görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Subhanallah kardeş ibretlik bir paylaşım.

/>

koyman gerekiyor bıro
  • şükredikceksin haline ama kaderin buymuş diğe yan gelip yatmak yok tabiri caizse eşşek gibi çalışıcaksın daha iyi yerlere geliceksin elim ayagım tutuyo diğe 600 liraya talip etmiyceksin hakkınla para kazanıcaksın çocukların senin çektiğin sıkıntıları çekmiycek bide bu taraftan bak şükredip oturmakla olmaz elbet şükredicez ama yeri gelicek hayvan gibi çalışcaz biz bu zorlugu çekiyoruz diğe çocuklarımızın da çekmeye hakkı yok
  • Din insanları kontrol etmeye ve şükretmeye mahkum etmiş bir virüstür.Bizim gibi dinini aklının önüne koyan insanların çoğunlukta olduğu toplumlarda 9 parmağın varsa , 8 olan da var deyip şükretmeni isterler , zorlu bir yaşamın varsa ; daha zoru var diyip şükretmeni isterler.Sürekli bir şükretme çabası gayreti.Nedir bu arkadaş? Üretmekten aciz , sırf tüketime dayalı , sorgulamaktan ve eleştirmekten uzak bir toplum.Patronların kesesini parayla doldurduğu , işçinin emekçinin açlık sınırında yaşadığı bir toplum.Ama neymiş , sokakta yatan da varmış , halimize şükretmeliymişiz.Güldürmeyin be
  • 1. si dünyada sınavdasın adalet bekleme
    2.si her olayın fiilin bi zıttı olmalı ki değeri olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

scar face replikleri aklıma geldi bi an bu konuyu görünce

Çocukluğumda Tanrı’ya her gece bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Baktım böyle olmuyor, ben de tuttum bir bisiklet çaldım ve geceleri Tanrı’ya beni affetmesi için dua etmeye başladım.
  • Bunu bende düşünüyorum bazen neden ingiltere veya amerika'da doğmadım neden zengin bi ailem yok diye ama yapacak bir şey yok
  • kardeş adaletli aslında zenginin dedesi babası zamanınad kafasını calıştırmış calışmış kazanmış
  • hersey para demek degil halinize sükredin.. karniniz doyuyor mu? sagliginiz yerinde mi? daha ne istiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

hersey para demek degil halinize sükredin.. karniniz doyuyor mu? sagliginiz yerinde mi? daha ne istiyorsun?

Kır dizini otur aaaAAAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocazahir

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

scar face replikleri aklıma geldi bi an bu konuyu görünce

Çocukluğumda Tanrı’ya her gece bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Baktım böyle olmuyor, ben de tuttum bir bisiklet çaldım ve geceleri Tanrı’ya beni affetmesi için dua etmeye başladım.

al copone
  • halıne sukret sen sukretkı sukretmeyenler kazansın.sen sukret sen elınde olanla yetınkı hırslı olanlar doyumsuz olanlar daha cok kazansın.sen sus sadece sukret.bak somalıdekılere bak ac olanlara goruyormusun sımdı fazla konusma.
  • Şükret diyip başka örnek verenleri boşver. Şükretmek iyidir şükret ama sadece şükürle olmaz durumu daha iyi yapmak için çalış. Burda ki adamları takma. (Bende dahil.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spider003

Neden ya neden ? Dogdugumuz yere karar veremiyoruz ki ne sucu var fakir ailede doganlarin? neden su anda bazilari bu sayfayi tuplu monitorden goruyor ki ve neden bazilari bunlar 22"lik monitorunde rahat koldugunda okuyor?Ne yapti o calisti mi bir basari mi sagladi hayir babasi calisti o yiyor.Neden bazilari ozel okula gidip hic oksyi ossyi onemsemezken bazilari bir universite kazanmak icin gece gunduz calisiyor...Neden bazilarinin saray gibi havuzlu evlerinde hem ps3 hem psp go hemde 3 tane pcleri var ? Neden bazilari acliktan olmekteyken oteki yanda digerleri yiyeceklerini cope atiyor? Ne bu haksizlik ya bizim sucumuz ne!!

önemli olan diger taraftakı cennetlık bu dunyayı bosver

• Bizde niye yok?
  • Adam kendi halinden şikayetçi değilki sadece dünyadaki dengesizliğin sebebini soruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Allah'ın adaleti yok.

Ona sen karar veremezsin... Allah kimini varlıkla , kimini yoklukla sınıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.