Şimdi Ara

Neden bu kadar cok satilik 2010-2011 model Civic var? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
16.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Walla tüketimden memnun olmayanlara diyecek söz bulamıyorum. Benzinin 4 liraya satıldığı ülkede bir araç ne kadar ekonomik olabilir ki. Jazz bile 250 ykr yakıyorken civic bırakın 300 ykr yaksın.

1,6 otomatik performanslı değil diyene daha bi şaşıyorum :D
    Performans arayan gider düz vites alır. Otomatik civic test ettim. Öyle leş bir araç değil. ama düz vitese alışmış biri için yeterli gelmeyebilir. O zaman gidilip ya düz alınır ya da 1,8 alınır. Ben ikisini birden yaptım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelick

Demekki yakıt göstergesindeki tüm ışıklar söndüğünde yaklaşık dediğim miktar kadar yakıt kalıyor depoda. Yakıt tankı kapasitesi yazılırken pratikteki değil teknik verilerdeki geçerlidir. Bir daha yakıt tankı kapasitesi ile ilgili yazarken bunu da belirtirseniz yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemiş olursunuz.

Ben orda arkadaşa 40lt ile 400km yaptığını yazdım, bunda yanlış bir taraf yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Orijinalden alıntı: chelick

Demekki yakıt göstergesindeki tüm ışıklar söndüğünde yaklaşık dediğim miktar kadar yakıt kalıyor depoda. Yakıt tankı kapasitesi yazılırken pratikteki değil teknik verilerdeki geçerlidir. Bir daha yakıt tankı kapasitesi ile ilgili yazarken bunu da belirtirseniz yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemiş olursunuz.

Ben orda arkadaşa 40lt ile 400km yaptığını yazdım, bunda yanlış bir taraf yok...

İfade ettiğim yanlışlık 40lt ile 400 km yampış olması değil, tam boş deponun 40lt yakıt alıyor olması.
  • 40 lite ile 400 km yapma olayı birazda kişisel kullanım ile alakalı. Dana gibi devirli kullananlar 350 km de depoyu bitirirken efendi kullanan adamlar 550 600 yapıo.
  • 200 TL lik benzinle (ocak 2011 verileri) 500 km gittim. Şehiriçi-şehir dışı karışıktır.
    (Civic elegance düz vites.) Biraz daha düşürmek lazım :D
  • 180 lira 500 550 km civarı. 1,8 düz :D
  • 45 litre ile 400 km.
  • Manuelde tuketim daha dusuk tabiki ama ben tam depo sehir ici 500 km yi zor goruyodum.lpg taktirana kadar:))))
  • Arkadasim full depo ile 400 km'yi zorluyorum diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: icubuk

ARAC KASA OLARAK GERCEKTEN COK GUZEL VE CEKICI AMA KULLANIPTA ARACTAN PERFORMANS OLARAK MEMNUN OLMAYANA OKADAR COK INSAN VARKI...
    IDDAA EDIYORUM BU ARACI SATANLARIN % 90 ARACINPERFORMANSINDAN MEMNUN KALMADIGI ICIN SATIYODUR.

125 BEYGIRLIK BIR MOTORLA OTOMATIK SANJIMANIN BU KADAR AGIR ISLEMESI BEN DAHIL SANIRIM KIMSEYI TATMIN ETMIYODUR...

aracı iki sene kullanmış bir kişi olarak söylüyorum otomotik viteslerde performans gerçekten çok kötü düz vites hakkında bilgim yok
    rampalarda resmen bayılıyor dördüncü vites hikaye hiç bir işe yaramıyor ve çok yakıyor çok yakmasının sebebi performans düşüklüğü habire gaza yükleniyorsun ama neyse ki sattım kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: modelist

quote:

ARAC KASA OLARAK GERCEKTEN COK GUZEL VE CEKICI AMA KULLANIPTA ARACTAN PERFORMANS OLARAK MEMNUN OLMAYANA OKADAR COK INSAN VARKI...
    IDDAA EDIYORUM BU ARACI SATANLARIN % 90 ARACINPERFORMANSINDAN MEMNUN KALMADIGI ICIN SATIYODUR.

125 BEYGIRLIK BIR MOTORLA OTOMATIK SANJIMANIN BU KADAR AGIR ISLEMESI BEN DAHIL SANIRIM KIMSEYI TATMIN ETMIYODUR...

aracı iki sene kullanmış bir kişi olarak söylüyorum otomotik viteslerde performans gerçekten çok kötü düz vites hakkında bilgim yok
    rampalarda resmen bayılıyor dördüncü vites hikaye hiç bir işe yaramıyor ve çok yakıyor çok yakmasının sebebi performans düşüklüğü habire gaza yükleniyorsun ama neyse ki sattım kurtuldum

Ustad benim Honda Civic'ler cok hosuma gidiyor ve Hybrid almayi dusunuyorum, siz her halukarda yaklasmayin mi diyorsunuz?

• Başlığa istinaden cavabım, bence olması gerektiği kadar satılık civic var. Hem fazla olmasında ne sakınca varki? Aracın piyasası varki satılık araç çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modelist

quote:

Arkadasin soyledigine sonuna kadar katiliyorm...buyuk bir hevesle aldigim civici ilk firsatta deistircem.almayi dusunen arkadasada tvsiyem kesinlikle test surusune cikin...

• quote:

Valla bildiğinizden mi yazıyorsunuz uyduruyor musunuz anlamadım.
    Yani civic 125 hp'de performans yok diyorsanız siz gidin palio'ya binin

aracı gerçekten kullanıyorsanız "vtec" in işe yaradığını bilmiyorsunuz bence. daha dün bir tane golf ve leon'un eline verdim adamlar tozumu yuttu otomatik vites olmasına rağmen. 4000 devirden sonra motor öyle bir şahlanıyor ki tutmak çok zor. ayrıca bu adamları lpg'de duman ettim. ayrıca araçta lpg olmasına rağmen yokuşlarda canavar ghibi tırmanıyor maşallah bence sizde sorun var. şöförlüğü bilmeyen araba sürerse gider porsche'ye de kötü der gayet normal bu.
    Siz gidin reno fluence, ford focus ya da golf molf alın performansı görün. çok komiksiniz arkadaşlar yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 22 Ocak 2011; 12:33:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

aracı gerçekten kullanıyorsanız "vtec" in işe yaradığını bilmiyorsunuz bence. daha dün bir tane golf ve leon'un eline verdim adamlar tozumu yuttu otomatik vites olmasına rağmen. 4000 devirden sonra motor öyle bir şahlanıyor ki tutmak çok zor. ayrıca bu adamları lpg'de duman ettim. ayrıca araçta lpg olmasına rağmen yokuşlarda canavar ghibi tırmanıyor maşallah bence sizde sorun var. şöförlüğü bilmeyen araba sürerse gider porsche'ye de kötü der gayet normal bu.
    Siz gidin reno fluence, ford focus ya da golf molf alın performansı görün. çok komiksiniz arkadaşlar yazık...

Arkadaşlara biraz ağır ithamlarda bulunmuşsun, hem hak veriyorum hem vermiyorum. Öncelikle milletin derdi yokuşlarda aracın çekmemesi değil düşük vitesde devirli kullanmak gerektiğinden fazla yakıt harcanıyor ve arkadaşların asıl problemi budur benim anladığım kadarıyla.
    Haliyle bizim civicler dizeller kadar tork üretemiyor gayette normal bir durum.
    4000 devirden sonra aracın şahlandığını da civic sahibi olupta bilmeyen yoktur heralde zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 22 Ocak 2011; 13:08:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38
    quote:

Oncelokle sunu belirtiyim hitap seklin ve uslubun hic hos deil arkadasim...burdaki insanlarin fikirlerine yazdiklarina katilirsin yada katilmazsin ama saygi duymak zorundasin.herkes senin gibi dusunmek zorunda deil... Aracin performansi kismina gelince:buraya yazdiklarim benim kisisel kanatim isteuen katilir isteyen katilmaz.ben 3 senedir civic kulaniyorm(otomatik),lpg taktirali 10000 km oldu asagi yukari.benzindki performansinida biliyorum lpg yide.civic lerdeki sanjimanda vites Gecisleri yumusak fakat bi dsg sanziman kadar performansli deil...arkasada tavsiyem farkli fikirlere saygili olmayi ogrenmesi,kimse muhalif olmak icin fikir yazmiyo buraya...

• Bence tek sebebi aracın çok yakması yoksa her yönden üstün bir araç civic
    Bu arada üstte sorun yaşayan arkadaş bence servisini değiştirmeli efe'den Bora'ya geçsin anlar o zaman honda kalitesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06
    Bence tek sebebi aracın çok yakması yoksa her yönden üstün bir araç civic
    Bu arada üstte sorun yaşayan arkadaş bence servisini değiştirmeli efe'den Bora'ya geçsin anlar o zaman honda kalitesini

20000 bakimi icin gecen ay boraya goturdum aracimi...balatarin inceldigi solediler isterseniz deistirelim dedi teknik eleman...deistirelim dedigi balatalar takildiktan itibaren normal kullanimla 30 bin goturur...yanls anlasilmasin ben servisleri kotulemek icin solemiyorum ama genelde pazarlama stratejisi cercevesinde musteriye servise her gelisinde az kullanilmis olsa da yeni parcalar takmak:)mesela benim cam silecegimi deisyirmek istediler:))
  • 4000 den sonr annemin 17 yaşındaki Corolla XEI side şahlanıyor...:) .. hemde ciddi ciddi...
    Öyle trafikte gazladık.. gittik .. geçtim demek kolay değil.. bende yardıra yardıra 2.0 TDI passat geçmiştim.. hemde 80 den itibaren yaptıgımız hızlanmada...normalde mümkün mü ?
    Değil .. yani aslında öyle kolay kolay geçemessiniz denginiz olan bir aracı bile:)
  • Eski otomatik civic'lerde 4 vites var bu arada, performanstan şikayetçi olanlar sanırım 4 vitesli versiyonunu kullanmışlar... Bende de otomatik civic var (5 vitesli) ve oldukça memnunum performansından, ki ben kolay kolay memnun kalmam performanstan...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.