Şimdi Ara

Neden bu sene şampiyon olamayız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'a aşığım ama at gözlüğümde yok... önce bunu söyliyim.

1-) Futbolda kazanmak için sadece çok iyi forvet oyuncuları ile bi yere varamazsın. Harika bi ofans ama berbat bi defans.. Herhalde yabancı defans alınınca forma satışları çok olmaz diye tüm yabancıları döşediler forvete ve ofansif orta sahaya

2-) Türkiyenin en yeteneksiz top yapan orta sahası bizde (Topal, Sarp ve Ayhan)

3-) Türkiyenin orta seviye backleri bizde (sabri zaten kötü ama hakan baltada gerçekten kötü bi backtir. Back dediğin hızlı olur oyuna katkısı olur)

4-) Türkiyenin en kötü top yapan defans kurgusundan biri bizde. (Tam 1 dakikada oyunu ileriye taşıyamazlar)

5-) Rijkaard süper bi hoca ama Barcelona'yı dünyanın en iyi takımı haline getirmesi bizim bazi yeteneksiz oyuncuları saçma bi gaza getirdi. Örnek Mehmet Topal. Adam neden 2 sene önce güzeldi? çünkü top keser hemen adama verirdi ve çalışırdı. Ama salak adam şimdi saçma sapan oyun kurma peşinde ve devamlı ters ayak ile 30 metreye top atıyo. Ama biri bile asla bizim futbolcularda değil. Kendisini sanıyosam direk Xavi filan zannediyo

6-) Elano GS ile uyuşmadı. (bu saatten sonra ben elanodan iyi bi performans beklemiyorum. Asla bi Alex veya Hagi olamaz. Kendimizi kandırmayalım)

7-) Arda Turan baskı kaldıracak biri değil. Kaptanlık ona çok fazla. Takımda kaptanın vurdummu kırarım diyen disiplinli birisi olması lazım. Bu kişi Ayhanda değil. Aslında GSde Bülent Korkmaz gibi kaptanlık yapabilcek tek kişi bile yok kadroda.

8-) GSye karşı her takım kendi sahasında bile 11 kişi defans ve kontratak oynuyo. Bu takımlara hemen gol atamazsan ya son dakikalarda haspel kader yenersin yada yenilir berabere kalırsın

9-) Kewell benim gsde EN ÇOK sevdiğim futbolcuydu. Şu an Keita aldı o tahtı ve açıkçası umarım Kewell sezon sonu gider. Oynamak istemiyo çok belli. Ailevi nedenmi var yoksa Türkiyedenmi sıkıldı bilemem ama 1 aydır her maçta gelen tüm topları yiyo. Adı Kewell olmasa ilk 18e giremez.

10-) Baros ÇOK yalnız... 4-3-3de ne kadar 3 forvet gibi gözüksede her maç Baros 4 kişi ile mücadele ediyo. Çok yoruluyo ve bazen girdiği pozisyonları yorgunluktan komik bi şekilde harcıyo.

11-) en önemlisi. ASLA VE ASLA eğer yeni bir yapılanma istiyosan ilk yılında 100% şampiyon olacağız diyemezsin. Gs bu sene ilk 2 ye girer belkide şampiyon olur ama açıkçası bu yeni sistemin oturması bu kadar yeteneksiz bi orta saha ile asla olmaz. Olsada en az 1 yılı alır. Tabi oda takviye yapılırsa.

Sen ne biçim GSLisin diyecek arkadaşlar olucak. Çokta tıntın. bunları göremiyen varsa o zaman kör taraftardır.

Lütfen bu konuyu 10. hafta hortlatın.
    Gs trabzonu BELKI yener çünkü bunun nedeni hem maç ASY de hemde Trabzondada bişey yok, ama GS 10. hafta Feneri yenemez.

Rijkaard'a sabır KESIN gösterilmeli ama yönetim showmanliği bırakıp bi defans ve bi defansif orta saha (ikiside top yapabilen cinsten) almalı. Kewell, Elano, Nonda ve Tobi ile yollar ayrılınmalı sene sonunda. Keita gibi birde sol açığımız olsa mesela. Nonda yerine çok daha iyi bi yabancı forvetimiz.

tekrar diyorum. insan olarak ve karizma olarak KEWELL a TAPARIM. fakat artık 1-2 maç dışında tüm sezonda pek bi artısı olmıycak.

Bu yazıyı bide 2011 de hortlatın. Seneye Rijkard kalırsa (ki kalır) ve akıllı transferler gelirse kilit yerlere o zaman asıl kimse tutamaz gsyi...

Bu sene daha çok yenilicez. Çekirge 4-5 zıpladı artık çünkü şimbi bi 10 kere zıplamıycak.

• Biraz abartmadın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Biraz abartmadın mı ?

mesela? söyle hemen tezimi söyliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda371371

quote:

Biraz abartmadın mı ?

Alıntıları Göster
    böyle taraftar istemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

dimi :)

takımı eleştirceğimize pofpofluyalımki bişey değişmesin :)
  • pofpofla tabi Panathinaikos Ali Sami Yen'de 5 lik yapınca uyanacaklar bunlar !!!

3-1 kazandığımız maçı tekrar tekrar izlesinler şans faktörünün ne kadar etkili olduğunu görecekler.

Panathinaikos 50 yılda bir öyle hatalar yapar o hatalarda o güne geldi !
    quote:

quote:

• quote:

quote:

Biraz abartmadın mı ?

Alıntıları Göster
    özellikle 6 numaraya katılıyorum ve bunu bir gslinin görebilmesi çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

pofpofla tabi Panathinaikos Ali Sami Yen'de 5 lik yapınca uyanacaklar bunlar !!!

3-1 kazandığımız maçı tekrar tekrar izlesinler şans faktörünün ne kadar etkili olduğunu görecekler.

quote:

quote:

sonunda GERÇEK bi taraftar.

Defansı backi ve defansif oyun kurucusu olmayan bi takım sahaya 20 kişi çıksın ne farkeder.
    Bu arada Pana bizi rahat yener böyle oynarsak ASYde. 3-1 lik maç son 5 dakikada 4-3 olabilirdi.

Ama dur biz iyi gün taraftarıyız... ya YENİLMEK ayrı KEPAZE OLMAK ayrı... Ankaragücünden 6 dakikada 3 gol yiyosan KEPAZEsindir.

Emre Güngör, Emre Aşık, Gökhan Zan düzelsede gene defans aynı olucak.

ah popescu ah.

• quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

pofpofla tabi Panathinaikos Ali Sami Yen'de 5 lik yapınca uyanacaklar bunlar !!!

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Keşke bunları 2 hafta önce söyleseydin ozaman bir anlamı olurdu.

Şimdi herkezin yaptığı şeyi yapıyorsun! bi numaran yok !!

Hortlatın mortlatın dıyorsun !

• aynı şekilde Beşiktaş maçı ! serdar özkan biraz kabiliyetli dikkatli olsa orada da ilginç bir sonuç çıkardı! S.Graz maçına kadar şans faktörüde yanımızda geldik. bunada futbol şansı yanımızda oldu diyelim asıl şimdi gerçekler başlıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

• quote:

Alıntıları Göster
    forvetiniz mükemmel, ama orta saha ve defansınızda sorunlar var. Bunu dediğimizde kesinlikle kabul etmiyordu bazı arkadaşlar.

FB forvette sıkıntı yaşıyor, guiza problemin odak noktası.
  • quote:

Alıntıları Göster
    tesbitlerin ilgi çekici defans ve orta sahamız için yazdıkarına aynen katılıyorum.yanlız oyun anlayışımız çağdaş bir hal alırsa elano nun takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum.durarak oynadığımız için adam gerçek kimliğini sergileyemiyor diye düşünüyorum.

• oyun kurucu görevini Elano 'ya ver bak nasıl çoşuyor. Arda kanatta iyiydi forvet arkasına gelmesin maç boyunca kanatta kalsın.
    quote:

Orijinalden alıntı: fz18

tesbitlerin ilgi çekici defans ve orta sahamız için yazdıkarına aynen katılıyorum.yanlız oyun anlayışımız çağdaş bir hal alırsa elano nun takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum.durarak oynadığımız için adam gerçek kimliğini sergileyemiyor diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGNuM1

sezon başından beri tüm türkiye diyo defans ve back sorununu.
    Elano sorunu sonradan çıkan bişey. Yeteneğin süper ama attığın her pas rakipteyse bu mesela formsuzluk değildir. Kan uyuşmazlığıdır. Oda yeni yeni çıkıyo. Kewell ın asla formunun artmaması ve hep suratının asık olmasıda son zamanlarda çıkan bişey.

ama bjk ve diğer maçlardada belliydi gsnin rezalet oynadığı.

tabiki yenince deli gibi sevindim o ayrı. Bide belki bu maç kötü oynadık düzeliriz diye şans da verdim ama düzelmiyo.

Suç ASLA rijkaard da değil bence.

1-) Yönetim
    2-) Yeteneksiz ama poposu kalmış defans ve orta saha...

Ulen Servet, Sen PUYOL musun çalım atıcan oyun kurucaksın... Bu Servetin maçlarda orta saha ve forvetteki saçma hareketleri hep ASY de Servet kazaran bi çalım atınca tribünlerin OLEEEY çekip Servetinde kendini bişey zannetmesinden kaynaklanıyo mesela.

İlk Golde Uğur Uçarmı son adam olamlı teke tekte? yoksa Servet mi... Servet nerde? Servet forvette gol atıyo.. Ulan nerde defans güvenliği? Nerde yenemiyosan yenilme düşüncesi... Ucuz kahraman olma pesinde Servet Bey.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaGNuM1

sezon başından beri tüm türkiye diyo defans ve back sorununu.
    Elano sorunu sonradan çıkan bişey. Yeteneğin süper ama attığın her pas rakipteyse bu mesela formsuzluk değildir. Kan uyuşmazlığıdır. Oda yeni yeni çıkıyo. Kewell ın asla formunun artmaması ve hep suratının asık olmasıda son zamanlarda çıkan bişey.

ama bjk ve diğer maçlardada belliydi gsnin rezalet oynadığı.

tabiki yenince deli gibi sevindim o ayrı. Bide belki bu maç kötü oynadık düzeliriz diye şans da verdim ama düzelmiyo.

Suç ASLA rijkaard da değil bence.

1-) Yönetim
    2-) Yeteneksiz ama poposu kalmış defans ve orta saha...

Ulen Servet, Sen PUYOL musun çalım atıcan oyun kurucaksın... Bu Servetin maçlarda orta saha ve forvetteki saçma hareketleri hep ASY de Servet kazaran bi çalım atınca tribünlerin OLEEEY çekip Servetinde kendini bişey zannetmesinden kaynaklanıyo mesela.

İlk Golde Uğur Uçarmı son adam olamlı teke tekte? yoksa Servet mi... Servet nerde? Servet forvette gol atıyo.. Ulan nerde defans güvenliği? Nerde yenemiyosan yenilme düşüncesi... Ucuz kahraman olma pesinde Servet Bey.

Alıntıları Göster
    idda ediyorum
    GSNİn ilk 11 i şu olsa

Leo Franco

Sabri - Gökhan - Servet - Hakan Balta

Memet Topal - Mustafa Sarp

Kaka

C.Ronaldo - Ibrahimovic - Messi

gene şu an aynı bu skorları alırdık. Gene aynı bu yerde olurduk...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

forvetiniz mükemmel, ama orta saha ve defansınızda sorunlar var. Bunu dediğimizde kesinlikle kabul etmiyordu bazı arkadaşlar.

FB forvette sıkıntı yaşıyor, guiza problemin odak noktası.

ilk haftalarda yazmıştım. gs li arkadaşlar çok tepki gösterdi. bugün belli oldu.
  • quote:

quote:

Biraz abartmadın mı ?

Haksızsın demiyim de bu kadar karamsar olmaya gerek yok bence :)
  • Ceten girdigim icin konuyu acan arkadasin 2-3 hafta onceki mesajlarini goremiyorum:)
    Bu konuyu gorunce garibime gitti de
    Ben boyle bir konu acsam bu kadar acimasiz yazmadim sanirim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

Alıntıları Göster
    ya yapmayın etmeyin beyler.fb gibi defansif bir anlayışla futbol oynasak belkide bizde 8 8 yapmıştık vede bu defans hattı övülüyordu.biz hücum futbolu oynamaya çalışıyoruz bir nevi sevilla,barca.tabiki riskleri çok fazla uyum sorunu olacaktır.defansif takım yaratmak kolaydır lucescunun dönemindeki gs gibi ama hücum futbolunu oynamaya çalışırsan arada böyle yenildiğinde olur.elano ya gelince.daha adam 4-5 maç oynadı yapmayın etmeyin.şu guizaya sabreden fb taraftarının 10 da 1 i kadar sabır göstermeyeceğizmi bu adama.

• zor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.