Şimdi Ara

Neden buradayız bilen var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hepsi yapamıyor zaten karbon atomunun yapısından dolayı bildiğimiz yaşam sadece karbon atomu temelinde gelişiyor

"kuark'ın atoma sebep olduğunu söylüyorsun fakat aslında gördüğün şey örüntü"
    kusura bakma da ağır saçmalamışsın cevap verilebilecek bir şey yok burada

"Bu da tamamen palavra. Geçmişi canlandırma imkanın yok. Örneğin şöyle desem 70 dklık bir videoyu 5 sn içerisinde 10. dakikasına getiriyorsun. Ekrana gelen kare 10 dakikalık bir süreden sonra mı gösterime geldiği anlamına geliyor?"
  • Su Aygırı kullanıcısına yanıt
    Allah Allaaah ben hepsinin bileşik yapıp yapmamasından mı bahsediyorum? Banane soygazlar varmış yokmuş. Yarım saattir zorunluluktan ve olası evrenden bahsediyorum. Yüksek soyutlama düşünemeyip bana fen kitaplarındaki molekül tanımı yapıp duruyorsun. Bu sadece bir gözlem, bilmek değil!

quote:

kusura bakma da ağır saçmalamışsın cevap verilebilecek bir şey yok burada

Valla yarım saattir bana hikaye anlatan sensin. Evrenin birer iç içe geçmiş örüntülerden ve bunların sürekli tekrarlardan ibaret olduğunu söylüyorum ve bunu gözleme dayandırıyorum. Sen ise bu gözleme natüralizm dogmatiğiyle bana servis edip duruyorsun. Hiç bir delilin mantıksal izahatın yok. 50 tane soru sordum hiç birine cevap veremedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF1B88FA0 -- 31 Mart 2019; 16:40:51 >
  • Bu sorunun cevabı senin icin cok önemlimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslına bakarsanız hiçbirşey bilmediğimiz dönemlerden ötürü dinler var.

Şu an zaten bilim denilen olgunun işi gücü yaşama amacı sizin sorduğunuz bu nedenlerin yanıtlarını bulmak.

Biliyorsunuz eskiden neden yıldırım düşer çünkü tanrı kızıyor, neden yağmur yağıyor çünkü tanrı ağlıyor diye düşünen ciddi bir insan topluluğu vardı. Bugün neden yağmur yağıyor sorusunun yanıtını biliyoruz birileri ağladığı için değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.