Şimdi Ara

Neden CHEVROLET Almayayim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tum yorumlariniz icin tesekkurler aldim araci simdilik memnunum ins sorun cikarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 lacetti 24000tl 10bn hasar kayitli satarkende daha da asagiya satmam galiba

• Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın

• çok bilenler siz almayın ki biz keyifle sürebilelim siz gidin aynı paraya clio alın polo alın palio alın biz memnunuz araçlarımızdan yok Türkiye den çekilmiş yok gitmiyormuş parçası bulunmazmış bu neyin kafası ya rover ın proton un bile parçaları bulunabiliyorken bu markaninkiler her türlü bulunur ki zaten çoğu parça opel ile aynı bu neyin kafası anlamıyorum ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsodi -- 18 Nisan 2016; 19:57:40 >
  • Cunku ornegin cruze alirsan amerikada jettadan daha pahali olmasina ragmen daha fazla satan, kaliteli bir araca symbol fiyatina binmis olacaksiniz.

Bu toplum degerlerimize tamamiyle ters, kazik yemek her alanda insanimizin icine islemis durumda.

• Teskkur ederim,aynen arkadaslar bu fiyata cok absurt arabalar var bi gorseniz

• Fiyat performans arabası chevroletler. Arkadaşım aveo aldı 2008 model, 23500 e. Kazasız boyasız ve lpgli. Varsa bu fiyata palyo var, sümbül var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açan arkadaş aracın hayırlı olsun bir sorun sıkıntı olursa yardımcı olmaya çalışırım bu arada yağını suyunu fren balatalarını falan kontrol ettir çoğu araç satan kişi bunları değiştirmeden satar saygılar.
  • 2010 aveo sahibiyim alırken bazı insanlar alma tutulmuyor falan dedi ama ben aldım. İyiki almışım şimdi çoğu araçta daha yeni yeni standart olmuş özelliklere sahip,yakıt ekonimisi çok iyi ve en önemlisi güvenlik donanımları çok iyi bir arabaya sahibim.Asıl önemli olan sizden önce aracın ne kadar yıprandığıdır.Kesinlikle almadan önce motoruna baktırın.
  • epsodi kullanıcısına yanıt
    Allah razi olsun,saolun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.