Şimdi Ara

Neden CHEVROLET Almayayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar araba bakiyorum uygun fiyata lacetti var ama herkes agizbirligi yapmis gibi chevrolet alma diyo. Neden dedigimde mantikli bisey soyleyemiyorlar sizin yorumunuzu merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cruze dısarıdan cok güzel bir araba ama gel gelelim kımse tavsiye etmiyor , duydugum kadarıyla araba kalitesizmiş motoru cekmıyormuş. Fiyatlari cok uygun 2012-2013 , 35 40 tl civari bir fullenceden symbolden lineadan daha kalitesiz olacak degilya millet neden onlarını alacagına cruze almıyor bende onu anlayamıyorum.
  • onlara göre araba ... etrafında gördüğü araçlardan. bilgileri yoktur ama her konuya da cvp verirler bilip bilmeden....

ustanızı götürün sağlamsa fiyatı uygunsa alın binin
  • Sorun orda hocam ustada duyum olarak konusuyo ve alma diyo nedeni yok ben araci kullanfim cekisi falan iyi aslinda ama kimisi subob eritir hemen diyo kimisi farkli parcalari var pahali var diyo bilemedim

• Çamlıca'nın yokuşlarında denedim. Gayet güzel "çekiyor" 1.6 Cruze.

Lacetti'nin güvenliğini, kaza testlerini kontrol edin. Cruze'un pasif güvenliği o zamanki Volvo'dan daha iyiydi ama bu yanıltmasın. Kötü arabalar da yaptı Chevrolet.
  • 2011 model cruze hb otomatik aracımız var.Chevrolet markasını, özellikle cruze u kötüleyenlerin yarısından fazlası aracı kullanmamış insanlardır.Biz araçtan fazlasıyla memnunuz tam bir fiyat/performans aracı.Donanımı gayet yeterli,fazlasıyla konforlu ve geniş ayrıca güvenlik olarak sınıfının en iyisi, zaten tasarımı söylemeye gerek yok.Performansını ve yakıt tüketimini eleştirenler neye göre eleştiriyor anlamıyorum araç lpg sistemiyle bereber 1460 kg ağırlığa sahip bu ağırlıktaki 1.6 atmosferik motorlu bi araçtan düşük tüketim ve yüksek performans beklemek hayal olur. Ama isteyince araç oldukça seri olabiliyor tamamen gaza ne kadar bastığınızla alakalı yani.Sonuç olarak olumsuz eleştirilerin çoğu aracı ve markayı karalamak için.İmkanınız varsa istediginiz arabayla ufak bi test sürüşü yapıp,iyi bi ustaya gösterip alabilirsiniz.

• İlk çekilme olayı duyulduğunda al-satçılar ve galericiler bu aracı panik halinde satan insanlardan 6000-10000 lira ucuza kaptılar resmen.

O zamanlar yaygarayı kopararak yaptılar zaten bunu, "elinde kalır, parçası bulunmaz,pahalı" diye diye.

Şimdi gidin sorun Chevrolet satan galericilere veya al-satçılara, "hemen al kaçırma abi, müşterisi hazır" derler.

Kullanan bir sürü insan var, bende kullanıyorum 4 senedir, kazık yemediğim için çok mutluyum. 4-5 sene daha kullanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: malazlar42

Arkadaslar araba bakiyorum uygun fiyata lacetti var ama herkes agizbirligi yapmis gibi chevrolet alma diyo. Neden dedigimde mantikli bisey soyleyemiyorlar sizin yorumunuzu merak ediyorum

1.3 aveo kullanisiyim 3 yildir gayet iyi memnunum imkaniniz varsa tavsiye ederim hocam

• Chevrolet 2015 sonunda Batı ve Doğu Avrupa’dan çıkma kararı almıştır.Markanın kötü olması değil bu etken belki biraz göz önüne alınabilir.Servis sanırsam opel bakıyor,parça değişimi,bakım...vb gibi durumlar söz konusu olunca daha pahalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_06 -- 13 Nisan 2016; 14:14:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Cruze dısarıdan cok güzel bir araba ama gel gelelim kımse tavsiye etmiyor , duydugum kadarıyla araba kalitesizmiş motoru cekmıyormuş. Fiyatlari cok uygun 2012-2013 , 35 40 tl civari bir fullenceden symbolden lineadan daha kalitesiz olacak degilya millet neden onlarını alacagına cruze almıyor bende onu anlayamıyorum.

Önünde Chevrolet sembolü var ya ona haç diyerek almayan çok insan var aynı alfa romeoda olduğu gibi. bkz.Saman kafalar İlginç bir toplumuz
  • 2000 impalam var babam aldı chevy.. türkiyede satılan chevroletler gerçek chevy değil dayvu teknolojisiyle üretiliyor ama oladabilir tabi ki..
  • Cruze LPG ye uyumsuz olduğu ve LPG siz çok yaktığı için tutulmuyor. 2. El 60 binde Cruz aldığını düşün. Uyumsuz olduğu için her an subap arızası çıkarabilir. O yüzden insanlar tereddütle yaklaşıyor

• Alma diyenler aracın kalitesine, motoruna, güvenliğine, kullanışlılığına bir şey dediği yok. Alma diyenler servis yedek parça ikinci el gibi konular yüzünden alma diyor, ben olsam ben de almam alana da lafım yok, Chevrolet mi kaldı ülkede.
  • zamanında aveo için el sıkışmıştım.
    Sonra tesadüfen başka bir aveonun kazası oldu gözümün önünde.
    Motorsiklet çarpınca ne hale geldiğini görünce almaktan vazgeçmiştim.
    Sözün özü sağlam araç değil bir de ecotec motorun lpg ile başağrıtması aracı ülkemizde kullanışsız kılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufmehmetakif

2000 impalam var babam aldı chevy.. türkiyede satılan chevroletler gerçek chevy değil dayvu teknolojisiyle üretiliyor ama oladabilir tabi ki..

ilk gelen chevyler öyleydi ama daha sonra yeni gelenler amerikada geliştirilip testleri yapılmıştır.
  • cruze ye bindim fluence bile ondan daha iyidi
    ve türkiyeden çekilmiş bi arabayı almakta neden ısrar ediyorsunuz ki ilerde sıkıntı yaşayabilirsiniz
  • 2011 ls Plus lpg li cruze aldım inanın 2 hafta sabredebildim,alma diyen çok oldu ama dinlemedim işte,Ama bizim milletin ilk kez doğru birşey dediğini gördüm,Hangi probleminden Bahsetsem bilemedim, Sonra sattım, 50 bin km de dizel otomatik fluence 2013 model aldım,kafam rahat,Yok parçaydı,2. Eldi Vs düşünmüyorsun,Ha belki cruze kadar sağlam olmayabilir ama her açıdan cruze den çok daha iyi araba

• Ne istersiniz su arabadan

• 2012 aveo kullanıcısıyım, f/p açısından oldukça memnunum.
  • Alirsin kullanirsin isini gorur cok fazla sey beklemezsin 2.elde sikinti yasayabilirsin.Agizbirligininde sebebi aravin cekilmesi yenisinin satilmamasi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.