Şimdi Ara

Neden çok az damage veriyorum :@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 1200 atak ım wolf suz wolf lu atak 1420
  • Benim ardream charıyla asasin 59 lwl shard +7 cleaver +8 var spikela asaslara 750 priestlere 1000+
    magelere 800+ paperse 1200+ worrierlera 600 vuruyorum
  • Ardream icin warrior acanar sinirden aglıor ne güzel asasin warken ne warrıoru acıosunuz warrıor acacanız madem ii item alın oyle sadece raptorla olmaz.Kombo yapmayı bilmen lazım.Warriorda mınor olmaması ve skılleri raptorla seri vuramaması ii olmaz.Her türlü asasin!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismaylayf

az vurma çok vurma olayları comboyla alakalıdır.eğer iyi combo yaparsan çok vurursun ama yapamazsan az vurursun.fakat bir diğer nedeni de sekme oabilir

ya ne alakaaa combo hiç 1 zaman damage yükseltmez bilmeden yorum yapmaın combo ya seri r vurursun bu asaslarda olur warriorda ise seri vurursun..bilmeden yorum yapmaın lütfen
  • ben de senın gıbı ıtemlerım tek farkımız bende raptor olması assaslara sword la 400 wuruom clevae le 500 wuruom magelere assas lar gıbı dalıom ama tek dalmak ıstmedıklerım bp lere parazıt atıo sonra :'( oluom
  • quote:

Orjinalden alıntı: crohunter

ben de senın gıbı ıtemlerım tek farkımız bende raptor olması assaslara sword la 400 wuruom clevae le 500 wuruom magelere assas lar gıbı dalıom ama tek dalmak ıstmedıklerım bp lere parazıt atıo sonra :'( oluom

ha bıde dd kafalık war rebırth bundan dolayı da assaslar en fazla 600 en fazla ama bı keresınde malıce yemıstım tr_robın_tr dıe bı adam bana 979 wurdu yuh dedım
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

az vurma çok vurma olayları comboyla alakalıdır.eğer iyi combo yaparsan çok vurursun ama yapamazsan az vurursun.fakat bir diğer nedeni de sekme oabilir

Ne alakası var.
    Sword Dancing olmadığı için kullanacağın adam gibi bir skillin yok ardream warriorları düzeyinde vuruyorsun. Bana 400 vuran ardream warrior sağlamdır
    2 gün önce spear defence botumu kazık fiyattan kakaladım artık kullanmıyorum bile çünkü tehdit teşkil edecek warrior yok.

edena ardream de olması lazım shrek die bi warrior wardı adını tam yazmamış olabilirim orc ms kullanıyodu onla biş pvp ni görmek isterdim adam gerçekten sağlam oynuyo ama öleleride bindebir işte

• O İtemlerin Hepsini Sat Bi Asas Aç Asasa İtem Al
  • bnm andream de atagım 1800 u geckın oluyodu.anca ole ıs yapabılıodum.ayrıca defansda cok saglam dı ama andream de ya ks hep ks oluyodu ya da adam tam yatcakken kacıodu o yuzden andream den sıkıldım.andream de warrıorlar iyiy degıl
  • sen wariorsan miragi sword benim bildiğim takılmamalı iron impach.raptor.glave tarzı şeyler takılmalı diye biliriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

lvl çok ezik sword aura felan boş bir skill sd açmadan bişi yapamazsın istersen +10 ms tak ayrıca 1200 atakta çok az

sen ßeramus'daki shrek'i gormemişsin galıba...
    +9ms iLe kesemediği adam yok ciddi soyluyorum hem de ustu fp (artık8 mi 9 mu bılmem)
    takıLarı cok iyi onun da etkisi vardır tabi.. 4asas'dan kurtulduğunu gordum daha ne diyim artık??
  • evet ben wolf lu 1471 atakla asasa 275 vuruyo assaın nerdeyse z-r kadar dusuk wariırorda vurcak skıl olmadıgı ıcın atak cok onem pasostr takman gıymen lazım
  • Arkadaşım Warrior Bence Sword Aura ' yı Actımmı.Dfns' a Werecek +8 Fp Set Giyecek TakıLarın GüzeL Ama Axe Lazım Bence Daha Seri Vurursun Bide Combo Yaparsan Haffite GüzeL oLur Yiğenimde Senin Gibi AOS Var BLade +8 Var.FuLL 12Str Hp1 TakıLar 500 500 Vuruyor Ama Gercekten GüzeL Combo Yapıyor.
  • bende warrior um cok zewklii full +7 chitin +7 raptor elimde iş yapıorm ayrıca
  • kardes sen priestmisin +7ms i napcan hem +2tot sade bi işe yaramaz gith bi giga al sol eline ms i satıp sora ei damage atarsın weya git +7ımpecht al
  • raptorla ıyı vurusun ms masterdan sonra ıyı atack yaptırır benım bıldıgım hem +7 rpaotrun var ms kullnmana greke yok bence
  • ms ile çok güzel combo yapılıyor elinde ıı olan adamlar ms arıyo yana yana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_

mirage sword masterdan önce attack vermez sen 59 ol al raptorunun gör o zaman damageyi

Adam priest demiyor warrior diyor

insanları yanlış yönlendirme

quote:

arkadaş demage götürmüyor diyor...

Yani sorunu combo ile ilgili olmuyor sanırım ki

Eğer adam ölmüyor deseydi belki daha çok işine yarardı bu msj(şahsen bendeki gibi ama o da beni öldüremiyor)

Vurduğun demageler normal

şahsen normal bir şekilde ac li bana 550 üstü koyan yok ardreamde

sanırım sen wolf kullanmıorsun ben raptorlu wolf lu vb.ler olunca

ASAS:300-600
    OKcu400-600
    Warrior 250-350
    priestler:250-400
    pet mage:350 ve üstü

Ancak beimde bir sorum olacak nedense pet ile paper mage aarsında büyük bi defance farkı varken sadece 200 demage fark ediyor neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 4 Şubat 2007; 12:08:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Free_to_kiss

quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

lvl çok ezik sword aura felan boş bir skill sd açmadan bişi yapamazsın istersen +10 ms tak ayrıca 1200 atakta çok az

sen ßeramus'daki shrek'i gormemişsin galıba...
    +9ms iLe kesemediği adam yok ciddi soyluyorum hem de ustu fp (artık8 mi 9 mu bılmem)
    takıLarı cok iyi onun da etkisi vardır tabi.. 4asas'dan kurtulduğunu gordum daha ne diyim artık??

demek benim dediğim beramusdaymış da elindeki +8 di ben gördüğümde +9 olduğunuda sanmıyorum stat diye bişi war bu oyunda...
    üzeride chitin diye hatırlıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: aybars3691

kardes sen priestmisin +7ms i napcan hem +2tot sade bi işe yaramaz gith bi giga al sol eline ms i satıp sora ei damage atarsın weya git +7ımpecht al

sword priest e özel bi silah diildir...
    warriorlarda kullanabilir ve gayet seri bi silahdır ama kullanan az işte...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.