Şimdi Ara

Neden çok az damage veriyorum :@ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: aybars3691

kardes sen priestmisin +7ms i napcan hem +2tot sade bi işe yaramaz gith bi giga al sol eline ms i satıp sora ei damage atarsın weya git +7ımpecht al

bu arada warriorlarda ms vb.kullanır

Örneğin 60 + msli warrior çok gördüm

ve geçen forumdan bi 70 lvl warrior 70 görevinde aldığı kılıcı +7e bastığını göstermişti

yai oda kılıç kullanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_

mirage sword masterdan önce attack vermez sen 59 ol al raptorunun gör o zaman damageyi

arkadaşım sword priestlere master dan önce attack wermez adam warriorum diyor

bu arada wolflu mu 12xx ap oluyor itemler iyi fakat damage az belki de şu ana kadar karşına cıkanlar cok sağlamdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

warriorsin asasinlere damagein normal..warrior bence ardreamde i$ yapmaz..vurcak skilin yok o yuzden cok az damage verirsin..asasin skilleri yeter..4ever assassin

Bence 60 Ol master ol warior 60 dada iş yapabilir
  • +1905 master aç ondan sonra gör sen wariorunu ayrıca wolflu 14xx atak çok düşük bu itemlerle:S:S:S
    quote:

Orjinalden alıntı: TourManSky

quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

warriorsin asasinlere damagein normal..warrior bence ardreamde i$ yapmaz..vurcak skilin yok o yuzden cok az damage verirsin..asasin skilleri yeter..4ever assassin

Bence 60 Ol master ol warior 60 dada iş yapabilir

• quote:

sacmalık asas spike ve trust vurduktan sonra kalır öyle warrior seri saydırır ve iddaa ediyorum ardreamde hiç asas beni 1vs1 de alamaz edana 59 ol raptoru al o zaman attack iyi olur
  • quote:

mirage sword masterdan önce attack vermez sen 59 ol al raptorunun gör o zaman damageyi

+1905
  • Warrior iyi combo ister.Combo yapmayi ögrenirsen Ardream de seni yıkacak adam kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigGang -- 4 Şubat 2007; 12:45:27 >
  • az vurma çok vurma olayları comboyla alakalıdır.eğer iyi combo yaparsan çok vurursun ama yapamazsan az vurursun.fakat bir diğer nedeni de sekme olabilir
  • tamam benim için kavga etmeyin anladım saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: erman123

bide warrriorsan int (galiba tam haıtrmıyom)=90 ver geri kalanını str ver eger rogue isen hp=90 geri kalanını dex ver eger böyle vermediysen boş her

int derken ??iimisin :S
    1. combo la atak artmaz NERDen Cıktı yaf O sadee sen bana 1 skill wururken ben sana r skill wururm
    2.lj edanada zaten saglam warrior yok bi kactane war onlarda gb le item dizmisler warrioruda gorunus amaclı acmıslar:D
    3.ms atak wermez dien arkadas bp le karsıtırosun galiba:S
    4. az wurma sebebine gelince sword aura sd den fd den sonra warriorların ezik oldugunu goren bilir kisiler tarafından 57 de ardeam yapabilmeleri icin eklenmis bi skill ii sen bi warriordan -62 den once saglam damage bekleme ama 300 vuruosan normal:DD bi assas sana 800 wurur spikele(ortalama bi assas) sonra dier skilleri wurur tabi ii combo biliosa bu assas 800+250 600+250 yani sansın yok bence sen o charı bırak bi assas kas o itemlerle item diz sonra ardeam yap uzun oldu biraz ama
    ii eglenceler

• quote:

Orjinalden alıntı: fireleon33

quote:

sacmalık asas spike ve trust vurduktan sonra kalır öyle warrior seri saydırır ve iddaa ediyorum ardreamde hiç asas beni 1vs1 de alamaz edana 59 ol raptoru al o zaman attack iyi olur

ben asasım eğer karussan kapısalım 1v1
  • +2 rebirth toto varmıs diyosun bunun yanına birde impact +7 al daha iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestweforget -- 4 Şubat 2007; 14:42:38 >
  • warrior la ardream iş yapman içim baya sğalam unquıne itemlere ihtiyacın var dual +1 roc amulet of str 12 1 hp kemer dual +1 +2 warrior earing bulabılırsen rebith +3 raptor yap bot kolluk helmet +8 yap o zmn char iş görür
  • Ardreamda wariorlar iş yapamaz maneste bana wariorların vurduğu en fazla damage 250 -300

4everasasin
  • quote:

priestim demedi waryor dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Orjinalden alıntı: Free_to_kiss

quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

lvl çok ezik sword aura felan boş bir skill sd açmadan bişi yapamazsın istersen +10 ms tak ayrıca 1200 atakta çok az

sen ßeramus'daki shrek'i gormemişsin galıba...
    +9ms iLe kesemediği adam yok ciddi soyluyorum hem de ustu fp (artık8 mi 9 mu bılmem)
    takıLarı cok iyi onun da etkisi vardır tabi.. 4asas'dan kurtulduğunu gordum daha ne diyim artık??

demek benim dediğim beramusdaymış da elindeki +8 di ben gördüğümde +9 olduğunuda sanmıyorum stat diye bişi war bu oyunda...
    üzeride chitin diye hatırlıyorum...

arkadaşlar bu bahsettiğiniz shrek denen warior galiba 70den düşme çünkü elinde 70 görevinden verilen ligthning ms var,cs si var.. daha neler neler çok sağlam olduğunu biliyorum bende gerçekten çok güzel oynuyo
    ama 70 lvl den düşüpte 59 olması ve ardreamde takılması biraz garip

• quote:

Orjinalden alıntı: _NoFaith_

quote:

arkadaşım priest değilim ben warriorum

warior olduğun için atack vermez ya zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: dark_criminal

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Orjinalden alıntı: Free_to_kiss

quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

lvl çok ezik sword aura felan boş bir skill sd açmadan bişi yapamazsın istersen +10 ms tak ayrıca 1200 atakta çok az

sen ßeramus'daki shrek'i gormemişsin galıba...
    +9ms iLe kesemediği adam yok ciddi soyluyorum hem de ustu fp (artık8 mi 9 mu bılmem)
    takıLarı cok iyi onun da etkisi vardır tabi.. 4asas'dan kurtulduğunu gordum daha ne diyim artık??

demek benim dediğim beramusdaymış da elindeki +8 di ben gördüğümde +9 olduğunuda sanmıyorum stat diye bişi war bu oyunda...
    üzeride chitin diye hatırlıyorum...

arkadaşlar bu bahsettiğiniz shrek denen warior galiba 70den düşme çünkü elinde 70 görevinden verilen ligthning ms var,cs si var.. daha neler neler çok sağlam olduğunu biliyorum bende gerçekten çok güzel oynuyo
    ama 70 lvl den düşüpte 59 olması ve ardreamde takılması biraz garip

zevk meselesi ayrıca kim 70 e kadar mastersız gezer ve kasar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.