Şimdi Ara

Neden çok az damage veriyorum :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 57 lvl warrior um var ardream çarım itemler şöyle

+8/15 Fp helmet
    geri kalan 7/12 chitin

+7 mirage sword
    +2 rebith totamic spear
    +7 raptor

str 10 küpe
    bronze earing
    12 str/1hp belt
    amulet of strength
    görev yüzükleri

mirage ile atak ım 1210 oluyor raptor u chitin kullandığım için takamıyorum daha 59 lvl de takabilirm

ve asas lara 250-350 arası dmg

warriorlara 200-300 arası damage verebiliorum

neden bu kadar az yardımcı olursanız sevinirm

• az vurma çok vurma olayları comboyla alakalıdır.eğer iyi combo yaparsan çok vurursun ama yapamazsan az vurursun.fakat bir diğer nedeni de sekme oabilir
  • mirage sword masterdan önce attack vermez sen 59 ol al raptorunun gör o zaman damageyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_

mirage sword masterdan önce attack vermez sen 59 ol al raptorunun gör o zaman damageyi

arkadaşım priest değilim ben warriorum
  • andream charlarının defanslarıda yüsek olur.bu nedenle bu dmg normal sayılır ama ben 55 lwl bp ile asaslara 600 warriorlara 450-500 vuruom
  • ms attack vermez warrıora ark onu demeye çalışıyor sen eline raptoru al sonra iyi vurursun
  • warriorsin asasinlere damagein normal..warrior bence ardreamde i$ yapmaz..vurcak skilin yok o yuzden cok az damage verirsin..asasin skilleri yeter..4ever assassin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lvl çok ezik sword aura felan boş bir skill sd açmadan bişi yapamazsın istersen +10 ms tak ayrıca 1200 atakta çok az
  • quote:

Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_

mirage sword masterdan önce attack vermez sen 59 ol al raptorunun gör o zaman damageyi

:S Warriora atack werir ms nerden çıktı şimdi...

Bu arada werdiğin damage normal ne kadar wurmayı planlıyosun 1k 1k mı 59 da da en fazla 400-450 falan olur damagelerin belki daha azz seri skill bu daha fazla wursa önünde adam kalmaz...
  • kas 60 ol masterıda aç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander41©

kas 60 ol masterıda aç

cypherda 60 olsam noolur olmasam noolur hem bu yan çar gerçek çar 68 lvl shadow wain

yazım hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NoFaith_ -- 4 Şubat 2007; 8:03:33 >
  • ayrıca warriorlara str olan bütün silahlar atak verir bilmeden yorum yapma pls
  • quote:

az vurma çok vurma olayları comboyla alakalıdır.eğer iyi combo yaparsan çok vurursun ama yapamazsan az vurursun.fakat bir diğer nedeni de sekme oabilir

ARKADAŞIM BİŞEY KAFAMA TAKILDI KOMBO NASI YAPILIYOR.
    BENDE WARİORUM Bİ KOMBO TAKTİĞİ SÖLERSEN SEWİNİRİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: castibaby

quote:

az vurma çok vurma olayları comboyla alakalıdır.eğer iyi combo yaparsan çok vurursun ama yapamazsan az vurursun.fakat bir diğer nedeni de sekme oabilir

ARKADAŞIM BİŞEY KAFAMA TAKILDI KOMBO NASI YAPILIYOR.
    BENDE WARİORUM Bİ KOMBO TAKTİĞİ SÖLERSEN SEWİNİRİM.

az vurmanin cok vurmanin comboyla ilgisi yok!combo yaparsan sword aura ile 500 combo yapmazsan 300 vuruyorsun diye bir sey yok!combo hizli alakalidir..daha hizli damage vurursun ama daha cok damage vuramazsin..arada r damageleri vurabilirsen guzel de combo olur

• ya ne ms neede raptor eline tek el giga veya çift el toto hung sword gibi benzer seçimler yapacaksın damagen 350 400 bile olsa seri bi sekilde olacak ve man abarının uzunluğu sna hp pot çekmende klaylık salığcak bölece her bakımdan avantajlı olacaksın +7 raptorula tkaılcam diyosan arkanda bi pirest olması şart çünki wariorsun malice çaktımı 600 700 seri vurucaksın ama en iyi giga veya çift el silah yap kendine o zman pk yı anlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: KINGMAGEMURAT

ms attack vermez warrıora ark onu demeye çalışıyor sen eline raptoru al sonra iyi vurursun

ms attack wermez derken???

verdiğin damageler normal her ne kadar itemların olsada ortada olan bi gerçek war lvl in...
  • 1200 ap çok az
    benim arkın lvl 57 de +7 chitin set +7 glave ve görev takıları ile ap si 1300
    ve rahat eziqlere 500+ sağlamlara 350+ vuruor
    ama waiorda siz sadece o damageye bakıonuz. bide bunun zr damagesi var...400 vuruosan zr de 200
    etti 600 bunu da düşünün
  • ya sen bide ayak kırdıın için kimsede kaçamio hem asaslarda sana fazla damage veremio bunuda düşün bi asas a leg cut vur kovala kesersn zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismaylayf

Ne alakası var.
    Sword Dancing olmadığı için kullanacağın adam gibi bir skillin yok ardream warriorları düzeyinde vuruyorsun. Bana 400 vuran ardream warrior sağlamdır
    2 gün önce spear defence botumu kazık fiyattan kakaladım artık kullanmıyorum bile çünkü tehdit teşkil edecek warrior yok.

• bide warrriorsan int (galiba tam haıtrmıyom)=90 ver geri kalanını str ver eger rogue isen hp=90 geri kalanını dex ver eger böyle vermediysen boş her
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.