Konunu teknik boyutlarını bilen varsa açıklasın. Fenerbahçe seyircisiz maç cezası alıyor ve itiraz edilince maç İzmire seyircili olarak değiştiriliyor, 80bin feneli seyirci müthiş atmosferde adeta karnaval yapıyor, bilet paralarıda kulübe kalıyor. Sizlere sormak istiyorum bu hediyemidir cazamıdır. Galatasaraya acıyorum, onlarınkini İzmire vermezler galiba. Derin işler pek anlamadım...
Birde federasyonu beğenmezler...
quote:
Orijinalden alıntı: Rampage
Neden acaba?
quote:
Bu federasyon ayıbıdır...Bizim durumumuzda ceza alanlara sorarlar kendi stadınızda oynayamıyorsunuz nerde oynamak istersiniz ?tabiiki bizde izmir deriz.
Bildiğim kadarı ile bu kanun açığıdır bizimle alkası yoktur..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: HuMaN BoYs
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
Bu federasyon ayıbıdır...Bizim durumumuzda ceza alanlara sorarlar kendi stadınızda oynayamıyorsunuz nerde oynamak istersiniz ?tabiiki bizde izmir deriz.
Alıntıları Göster
Ara sıra bizede ceza versin İnönüde değil İzmirde oynayalım. Hava değişikliği olur.
Federasyon eğer fenere göre kötüyse , iyi olsa neler olur bilemem.
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
Alıntıları Göster
süper ligde izmir in takımının olmaması bunda etkendir, izmir futbola aç bir şehir potansiyel çok fazla bu gibi durumlarda maçların izmire alınması normaldir tabi hepte alınacak diye bir şey yok süper ligde takımı olmayan başka illere de verilebilir
süper ligde izmir in takımının olmaması bunda etkendir, izmir futbola aç bir şehir potansiyel çok fazla bu gibi durumlarda maçların izmire alınması normaldir tabi hepte alınacak diye bir şey yok süper ligde takımı olmayan başka illere de verilebilir
Alıntıları Göster
Galatasaray 2 sene önce Manisayla maçını İzmirde oynarken Fener Manisada oynadı..Sebeb aynı değildi belki ama bilgin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: EяdiL
Galatasaray 2 sene önce Manisayla maçını İzmirde oynarken Fener Manisada oynadı..Sebeb aynı değildi belki ama bilgin olsun
Alıntıları Göster
Sadece dünden bahsetmek ayıp olmuyor mu biraz? Şimdi en son Trabzonspor maçını izmirde oynadık diye izmirde en çok ve en sık maç yapan takım biz mi olduk? Bunun örnekleri Türk futbolunda yakın geçmişimizde mevcut.Başlık biraz yanlı olmuş gördüğüm kadarıyla
quote:
Orijinalden alıntı: EяdiL
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL
orda ceza yoktu,Manisanın sahası tadilatta olduğu için, Manisa öyle istemişti.. Ayrıca SERKAN cezalarda ki çifte standardı sormuş!
quote:
Orijinalden alıntı: Mirza_İzmir
quote:
Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL
orda ceza yoktu,Manisanın sahası tadilatta olduğu için, Manisa öyle istemişti.. Ayrıca SERKAN cezalarda ki çifte standardı sormuş!
Alıntıları Göster
ha evet federasyon fenerbahçeyi kolluyo,fenerbahçe yönetimıde federasyonu "siz bizi niye kolluyosunuz" diye istemiyo.durum bundan ibaret.
çünkü biz fenerbahçeyiz
quote:
Orijinalden alıntı: Küstah
çünkü biz fenerbahçeyiz
sadece Fenerbahçe'nin değil Galatasaray'ın da maçları veriliyor ben çok maçına gittim izmir de
benim bildiğim kadarıyla izmir'de 3 büyüklerden de çok fazla taraftarın bulunması ve büyük şehirlerden biri olduğu için
ama yanılıyor da olabilirm...
quote:
Orijinalden alıntı: Arvydas
sadece Fenerbahçe'nin değil Galatasaray'ın da maçları veriliyor ben çok maçına gittim izmir de
benim bildiğim kadarıyla izmir'de 3 büyüklerden de çok fazla taraftarın bulunması ve büyük şehirlerden biri olduğu için
ama yanılıyor da olabilirm...
Alıntıları Göster
ayrıca @bu ne yaa??
senin dediğinde doğru izmir de hiç süper lig takımı yok herhangi bir provokasyon(doğru yazmışımdır inşallah) yapılamaz...
quote:
ayrıca @bu ne yaa??
senin dediğinde doğru izmir de hiç süper lig takımı yok herhangi bir provokasyon(doğru yazmışımdır inşallah) yapılamaz...
Alıntıları Göster
bir milyon kez konuşuldu bir fake gelmiş yine aynı konuyu açmış, bu cezalar bundan önce hep izmir e yada bu tarz şehirlere veriliyordu artık karar alındı ve futbolun daha az geliştiği şehirlere doğu şehirlerine verilecek bu maçlar, sonuncusunu fener yapmış olabilir ama bundan önce birçok takım izmir de maç yapmıştır, fener de yaptı ben de yapıcam ondan sonra öbürü de bu da yaptı ben de izmir de yapıcam demekle olmaz, kurallar bir noktadan itibaren işlemeli
quote:
Orjinalden alıntı: serkankartaloglu
Konunu teknik boyutlarını bilen varsa açıklasın. Fenerbahçe seyircisiz maç cezası alıyor ve itiraz edilince maç İzmire seyircili olarak değiştiriliyor, 80bin feneli seyirci müthiş atmosferde adeta karnaval yapıyor, bilet paralarıda kulübe kalıyor. Sizlere sormak istiyorum bu hediyemidir cazamıdır. Galatasaraya acıyorum, onlarınkini İzmire vermezler galiba. Derin işler pek anlamadım...
sizin oraya tv yayınları gazeteler fln bayağı bi geç geliyo sanırım lig biteli 2 ay oldu şampiyon Fenerbahçe oldu gs lincoln bjk de rüştüyü transfer etti 4 ay önceki mevzuyu tutup topic açmışsın
quote:
ayrıca @bu ne yaa??
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Arvydas
ayrıca @bu ne yaa??
aga provokasyon dogru da benim nick im yanlış bu ne yaa?? ne yaa benim nickim ne bu yaa??
quote:
Orijinalden alıntı: arnex7
quote:
Orjinalden alıntı: Arvydas
ayrıca @bu ne yaa??
aga provokasyon dogru da benim nick im yanlış bu ne yaa?? ne yaa benim nickim ne bu yaa??
Alıntıları Göster
haluk ulusoy eniştemiz olur
quote:
Orijinalden alıntı: MTC
haluk ulusoy eniştemiz olur
Alıntıları Göster
işte bu yüzden.
quote:
Orijinalden alıntı: BaRoS_35
işte bu yüzden.
Alıntıları Göster
serkankartaloglu
Peki sen normal şartlarda (çifte standart olmasaydı) bu seneki BJK- GS maçının seyircisiz oynanması gerektiğini biliyor muydun ?????
Manisa - FB maçında (deplasman) çıkan olaylardan sonra FB seyircisiz oynama cezası almış ve ilk maçını seyircisiz oynamıştır.
Bu senede BJK'lı taraftarlar Konya deplasmanında olaylar çıkartmış koltukları kırmış bir poliste yaralanmıştı.
Eğer federasyon çifte standart yapmasaydı BJK'a ceza vermesi gerekiyordu ve bu cezada BJK- GS maçına denk gelecekti.
Federasyon BJK'ı İzmir'de bile oynatmadı BJK maçı kendi sahasında oynadı, olayı sadece para cezası ile geçiştirdi.
Demek ki federasyonlar büyük maçları seyircizis oynatamıyorlar. Nasıl BJK-GS maçını seyircisiz oynatamadıysa FB- Trabzon maçınıda seyircisiz oynatamadı. Bakmak görmek istediğin zaman olaylar pekde derin olmuyormuş değil mi.
Ayrıca BJK'a 60 gün gecikmeli ceza kesildiğinide biliyormuydun. Eğer o ceza günü gününe verilseydi mevcut kurallara göre BJK'ın 3 puanı silinecekti. Ama ne zaman kurallar değiştirildi (60 gün sonra) o zaman BJK'a ceza verildi. (Puan silinme kuralı doğruydu yanlıştıyı tartışmam daha önceleri tartışmıştık.bence o kuralı baştan koymayacaklardı )
Haaa kimse bunları hatırlamaz, hatırlarda işine gelmez, sadece FB ile ilgili olanlar hatırlanır.