Şimdi Ara

NEDEN FENERBAHÇENİN CEZALARI İZMİRE VERİLİYOR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HOLEY LİGDE ŞAMPİYON OLDUK
  • Aziz 'e sormak lazım TESADÜF mü? değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkankartaloglu
    Galatasaraya acıyorum,

GS'lılar arkadaş GS acınacak halde mi ? Kimse buna itiraz etmemişte
  • quote:

Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =

Aziz 'e sormak lazım TESADÜF mü? değilmi
    BENCEDE AMA ONUN TESADÜFLERİ DEĞİŞİKTİR NEYSE
  • Hımm demek ki acınacak halde ki. Hala itiraz eden yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Hımm demek ki acınacak halde ki. Hala itiraz eden yok.

düz mantık tebrik ettimSüper akademik bir tez sundun!

*acınacak halde mı ıtıraz eden yok?
    *demek kı acınacak halde.

• Kaale alan yoktu ama cami duvarına işersen biz de uzaklaştırmak zorunda kalırız. Hadi bakayım...
  • quote:

her boşluktan gelen sese cevap vermiyoruz hoca
  • Hocam konu FB oldumu ne BJK akla geliyor nede GS'a acıyorum diyen bir kişinin sözleri rahatsız ediyor.
    FB'nin büyüklüğünün başka olduğuna bir kanıt daha.
    GS'lılara FB'ye atıp tutuğu için acıyorum diyen BJK taraftarının acıyorum sözleri bile kulağa güzel bir melodi gibi geliyor.

Bir FB'li GS'a acıyorum diye yazsa ortalık kan revan olmuştu çoktan.
    Hatta arkadaşın birisi ;
    Kezman Lincoln'a fena adam değil dediği için, Kezman'ı futbol karacahili bile ilan etmişti.

quote:

quote:

• Hocam arkadaşın Fb ile ilgili söylediklerini gayet iyi duymuşsunuz da bir tek GS ile ilgili söylediği mi boşlukta kaldı
    quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

her boşluktan gelen sese cevap vermiyoruz hoca

• quote:

Hocam konu FB oldumu ne BJK akla geliyor nede GS'a acıyorum diyen bir kişinin sözleri rahatsız ediyor.
    FB'nin büyüklüğünün başka olduğuna bir kanıt daha.
    GS'lılara FB'ye atıp tutuğu için acıyorum diyen BJK taraftarının acıyorum sözleri bile kulağa güzel bir melodi gibi geliyor.

Bir FB'li GS'a acıyorum diye yazsa ortalık kan revan olmuştu çoktan.
    Hatta arkadaşın birisi ;
    Kezman Lincoln'a fena adam değil dediği için, Kezman'ı futbol karacahili bile ilan etmişti.

quote:

quote:

Yo acıyorum yazanın bjk'li yada fb'li olduguna bakmadım bile sadece senin tezin hosuma gitti ondan yazdım cidden bak samimiyetime güvenebilirsin

Peki ben de sana bişi sorayım sen neden hemen yolunu yaptıyosun pekala konunun?direk yoksa cidden acınacak halde mi flash flash gibisinden

saygılar

• Fenerlilerin daha böyle çok tezleri vardır. Psikanalistlerce incelenmelerini öneriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acgur

Fenerlilerin daha böyle çok tezleri vardır. Psikanalistlerce incelenmelerini öneriyorum.

Hocam konu fenerliler değil ateşe bakkalarda satılan şu mor sıvıdan dökme (adını cıkaramadım sımdı)
  • Koskoca F.Bahçe camiasının mensuplarının böyle şeyler yapmasına üzülmemek elde değil.
  • Hocam ben konu ile ilgili yazacağımı zaten yazdım.

Benim mesajımdan sonraki cevaplara bakarsan yolun neden birden 90 derece saptığını sanırım görebilirsin.

Bence GS'ın 5 maç cezası acınacak durumda olduğunu göstermez. Hatta sevinmeleri lazım.

O 5 maç ceza bana göre zaten indirimli cezaydı. GS - FB maçında yapılanlar bölüm bölüm ve bir kısım taraftar tarafından değil maç başlamadan önce ve maçın sonunda kadar tüm stat tarafından yapıldı. Normal şartlarda o maçın tatil edilmesi ve GS 5 değil daha fazla ceza verilmesi gerekiyordu.

Noldu 5 maçla geçiştirdiler cezayı. Ben zaten fazlasınıda beklemiyordum. Federasyonun durumu bu.

BJK- GS maçını seyircisiz oynatamaz BJK'a ödül verir
    FB- Trabzon maçını seyircisiz oynatamaz FB'ye ödül verir.
    GS-FB maçında çıkan olaylar için sadece 5 maç ceza verir GS'a ödül olur..

Bu federasyondan başka bir şey beklemek hata olur

quote:

Yo acıyorum yazanın bjk'li yada fb'li olduguna bakmadım bile sadece senin tezin hosuma gitti ondan yazdım cidden bak samimiyetime güvenebilirsin

Peki ben de sana bişi sorayım sen neden hemen yolunu yaptıyosun pekala konunun?direk yoksa cidden acınacak halde mi flash flash gibisinden

saygılar

• COLD(TAY) sen bir fakesin ve her fake gibi seviyeyi düşürme misyonu üstlenmişsin.

Delikanlı olun biraz kardeşim. İnsan gibi çıkın, kendi nickinizle yazın. Ama ceza ağır geliyor tabi...
  • Yine olayları algılamak istediği gibi algılama durumları.

Peki bu topiğin açılış amacı ile senin anlatmak istediklerinin arasında bir örtüşme yok mu ?

Bayram geçmiş seyran geçmiş. Ama FB neden İzmir'de maç yapmış diye topik açmanın
    ve bu topiğe yinede mantıklı açıklama yapmaya çalışan birisinin mesajından sonra gayet mantıklı olarak Aziz Yıldırım ve Tesadüf diye cevap vermenin de o mor sıvıyla alakası olabilir mi?

Ayrıca ben gayet olağan bir durumdan bahsettim.
    BJK yada GS'lı bir taraftar FB hakkında bir şeyler yazarsa hemen diğer takımdan (GS'lı ise BJK'lıdan BJK'lı ise GS'lıdan) desdek cevapları gelir. Hatta BJK'lı birisi GS'a acıyorum dese bile bu görmezden gelinir. Benim yaptığımın mor sıvıyla alakası yok.
    Ben sadece olağan bir durumu tekrar hatırlattım.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: acgur

Fenerlilerin daha böyle çok tezleri vardır. Psikanalistlerce incelenmelerini öneriyorum.

Hocam konu fenerliler değil ateşe bakkalarda satılan şu mor sıvıdan dökme (adını cıkaramadım sımdı)

• İzmir'in kızları güzelde ondan
  • diyarbakır gs maçı izmire verilirken nerdeydiniz sırf gs seye seyirci gelsin diye bırakın bu masum takım ayaklarını o ayaklardan paça olmuyor
  • Çünkü Federasyon Fenerbahçe'nin başarısız olmasını istiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.