Şimdi Ara

Neden güzel bir kız arkadaşım olmuyor? (Ciddi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
9.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok ya öylesine yazdım, fotoğraflara bakmadım. Mmm ve hmmm arasındaki fark ne acaba? Eski yarim Dilara hep hmmm yazardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aristolerans A kullanıcısına yanıt
    Mmmm kelimesini çok kullanıyorum hem yazıda hem konuşmada düşünme şeklim bu:) aaa sizi hatırladım tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesi4

Mmmm kelimesini çok kullanıyorum hem yazıda hem konuşmada düşünme şeklim bu:) aaa sizi hatırladım tamam

Düşünme tarzınız güzelmiş (:

• aristolerans A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 😇:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-945AB9741 -- 16 Mayıs 2017; 13:34:39 >
  • paran yok.
  • Hiç mi yok yoksa güzel kız mı yok. Güzellik kıstası ne? Her insan güzeldir. İnsan nasıl bakarsa öyle görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Hiç mi yok yoksa güzel kız mı yok. Güzellik kıstası ne? Her insan güzeldir. İnsan nasıl bakarsa öyle görür.

bir zamanlar hiç olmazdı şimdi birileri telefon numaramı filan istedi bir deneyelim bakalım gibisinden denedim 2 güne ayrıldım beğenmediğim için nefes alsın moduna giremedim halen
  • Kızlarında Erkekler gibi utangaç olduğunu okumuştumum bir yerde sen onlara teklif etmelisin👍

• Dostum 24 yaşındaymışsın 24 yaşında bir insan giyiniş olarak daha iyi giyinmeli 14-15 yaşında olsan eyvallah derim ama 24'sün. Giyinişini değiştir yaşına göre giyin. İlk olarak sakalsız gezme bence sakallı bir yaştan sonra insana daha çok yakışır. Ayrıca göründüğün gibi ol, kasma kendini uslubun bozuksa uslubunu düzelt, konuşman iyi değilse konuşmanı düzelt, birazcık kilo al sosyal aktiviten yoksa sosyalleş, maddi imkanlar iyiyse kurslara git kızlar genelde gitar çalan, müzik ile uğraşan erkekleri daha çok seviyorlar. Şuan aklıma gelen bunlar tipinde hiç bir sorun yok, gayet yakışıklısın giyinmen kötü ama onu kesin değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Dostum 24 yaşındaymışsın 24 yaşında bir insan giyiniş olarak daha iyi giyinmeli 14-15 yaşında olsan eyvallah derim ama 24'sün. Giyinişini değiştir yaşına göre giyin. İlk olarak sakalsız gezme bence sakallı bir yaştan sonra insana daha çok yakışır. Ayrıca göründüğün gibi ol, kasma kendini uslubun bozuksa uslubunu düzelt, konuşman iyi değilse konuşmanı düzelt, birazcık kilo al sosyal aktiviten yoksa sosyalleş, maddi imkanlar iyiyse kurslara git kızlar genelde gitar çalan, müzik ile uğraşan erkekleri daha çok seviyorlar. Şuan aklıma gelen bunlar tipinde hiç bir sorun yok, gayet yakışıklısın giyinmen kötü ama onu kesin değiştir.

:) eyvallah
  • çünkü fakirsin.
  • fotograftaki bilgisayar DELL 7559 mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

fotograftaki bilgisayar DELL 7559 mu ?

3542
  • mümkünse kafanı eğme, kafa eğme nedir???

Ayrıca mümkünse kilo al.

yaş 24 ama vücut yüz her şey çocuk olduğunu gösteriyor hala.
  • Cevabı bilsek burada mı oluruz?
  • Tipin güzel kılık kıyafeti değiştirmen lazım şık giyin biraz. ApaChe GeNcLiK yılları geride kaldı hocam.

• Kardeş 20 yaşındayım ve şuana kadar tek bir kız arkadaşım olmadı. Yani güzeli çirkini geçtim ben. Hiç yok. Sıfır. 0
  • Çirkin değilsin. Bence iletişim eksiğiniz var. İletişim kurmakta sıkıntı yaşıyorsunuz. Herşey iletişimle başlar.
  • tıp normal yani iyi
    saç leş
    giyiniş leş
    kekoluk 10 numara hocam
  • Çok çelimsizsin kardeşim. 1.86 boya en az 80 kilo olman lazım senin. Ayrıca biraz şiir, iltifat, güzel söz, vs ezberle.. biraz da kitap okuyup genel kültürünü geliştir. Ondan sonrası gelir zaten

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.