Şimdi Ara

Neden güzel bir kız arkadaşım olmuyor? (Ciddi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
9.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paran olmalı en güzeli seninle olur ama kız seni sevmez

Fazla paran yok ve tipsizsen, konusmasini bilen, karizma, cool, havali bi tip olman gerekir, para acigini oradan kapatirsin, güzel bi kızla birlikte olursun ama kız her an gitme potansiyelinde olur.

Paran mı yok ? Karizma değil misin ? Konusmasini bilmiyor musun ? Cok yakışıklı olman gerekir. Güzel bir kızla birlikte olursun ancak köpek olan taraf sensindir.

Yakisiklisin, konusmasini biliyorsun, karizma, coolsun ve cok olmasada paran var işte o en güzel kızlar o zaman denk geliyor ve o kızlar kaliteli oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke ben de keko gibi takılabilsem de çirkin sevgililerim olsa, ben güzele bir kere takıldım iliğimi kemiğimi kuruttu... Sanki onda olan başkasında yokmuş gibi davranıyordu, birgün tepem attı bir tatil dönüşü arabayı bir otogara çekip indirdim... yok daha lüks bir araba lazımmış da, yok gittiğimiz otel yeterince lüks değilmiş de, yok istediği hediyeyi almamışım da(la hediye istenir mi), zaten esmer birşeydi şoparlara benziyordu, güzel olsa ne yazar, ahanda otogarda indirilene kadar... Bineceği otobüsün benim aracımdan daha pahalı olduğuna emin olabilir, gönül rahatlığı ile binsin... Muavin tabi o kıyafetle uyurken yanındaki boş koltuğa elinde pet bardakla oturup suratına su sıçratmazsa :D
  • O tiple dayak yemedim diye dua edecegine sevgilim yok diye mi mizirdaniyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücut yapıp,giyinişini olgunlaştırman lazım.Şu ikisi yeter herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

O tiple dayak yemedim diye dua edecegine sevgilim yok diye mi mizirdaniyon

Özür dilerim kıvanç bey

• ilterler1991 kullanıcısına yanıt
    Sorun degil bi daha olmasin aslan parcasi

• sa kardeşim yapman gerekenler öncelikle
    sigarayı bırak
    spora başla azimle vücudunu geliştir kas yap tabiri caizse sen spor yaptıkça kendindeki gelişimi gördükçe mutlu olacaksın özgüven artacak ve bu konuları takmayacaksın
    giyim kuşama konuşma tarzına üslubunada dikkat etmen gerekir
    güzel kız konusuna gelince ise birazcıkta ortam meselesi bu ,bunlara dikkat edersen kendin için iyi yapmış olursun bende yaptım bunları çok güzel bir vücudum oldu ve hayal edemeyeceğim kadar güzel bir kız beni buldu anlaşamadık orası ayrı da bunları yaparsan kendini iyi hissedersin önemli olanda bu
  • Dostu m hey yow.bu işin tiple kiyafetle bir alakası yok.kız tavlamak istiyorsan kızın ne düşündüğünü bileceksin.ikincisi zengin olacaksın.zengin değilsen ilk söylediğim şey geçerli.şey şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: transformers4

Dostu m hey yow.bu işin tiple kiyafetle bir alakası yok.kız tavlamak istiyorsan kızın ne düşündüğünü bileceksin.ikincisi zengin olacaksın.zengin değilsen ilk söylediğim şey geçerli.şey şey

Oo yeahh adamsın dostum

• bir fotoğrafta liseli çocuk gibisin tekinde ağır keko. sorun tip değil hocam, senden kötü tipli olup güzel kızlarla olan kaç insan gördüm. ama o kişiler bakımlı, giyimine dikkat ediyor ve kendini geliştirmiş insanlar. konuşmalarıyla, hal ve davranışlarıyla ilgi çekiyorlar. ne yazık ki kızlar özellikle de genç dönemlerinden ulaşılması zor erkekleri daha çekici buluyor. istisnalar yok değil ama. diğer yönden kızlar maddiyata da önem veriyor. nasıl sen güzel kız isteme hakkını kendinde buluyorsan onlar da yakışıklı, karizmatik, maddi yönden iyi ve nice özellikleri arıyorlar. herkes gibi sizin de kendi skalanızda takılmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: togonbutnothing

bir fotoğrafta liseli çocuk gibisin tekinde ağır keko. sorun tip değil hocam, senden kötü tipli olup güzel kızlarla olan kaç insan gördüm. ama o kişiler bakımlı, giyimine dikkat ediyor ve kendini geliştirmiş insanlar. konuşmalarıyla, hal ve davranışlarıyla ilgi çekiyorlar. ne yazık ki kızlar özellikle de genç dönemlerinden ulaşılması zor erkekleri daha çekici buluyor. istisnalar yok değil ama. diğer yönden kızlar maddiyata da önem veriyor. nasıl sen güzel kız isteme hakkını kendinde buluyorsan onlar da yakışıklı, karizmatik, maddi yönden iyi ve nice özellikleri arıyorlar. herkes gibi sizin de kendi skalanızda takılmanızı öneririm.

midesiz ol diyosun yani
    midesizlik? buradan kasıt nedir hocam
  • quote:

midesizlik? buradan kasıt nedir hocam

yani ne bulduysan ona yürü nefes alsın yeter modu
    Buna gerek yok hocam, ben sana ilk bulduğuna yürü demiyorum. Ama bir kızda ilk aradığın şey 'güzellik' olmamalı çünkü 10-20 yıl sonra aldığı yaşla o güzelliği kaybedecek. Hatta yıllara da gerek yok, gözün ona alışıp artık basitleştiğinde sevgin bitecek ve başka güzellikler arayacaksın. Konuda yazdıklarına baktığımda da pek sağlıklı görünmüyor. Onlar değersiz, hiçbir şeyi haketmiyor ama doğal olarak karşı cinse ihtiyacımız var tarzında bir düşünce normal değil. Böyle düşündüğünü bilen hiçbir karşı cinsle de beraber olamazsın. Yav siz erkekler bu işten anlamıyorsunuz diyorsan da bunu bir kadın gözüyle söylüyorum saçlara sarı attırmak en azından bana göre itici bir durum, daha küçük yaşlara hitap ediyor. Şapka da aynı şekilde hezimet. Çok lüks giyinmene gerek yok. Sadece 24 yaşındaki bir erkek gibi giyin. Karşı cinsten utanıp sıkılma, birine gerçekten ilgi duyuyorsan seni ilk reddettiğinde pes etme. Rahatsızlık vermeden biraz peşinde koş. Umut yoksa bırakırsın. Biraz espritüel olmaya çalış ama beceremiyorsan onu da yapma. Ama dediğim gibi kendi skalanda takıl dediğim bir adam bunu midesizlik ve önüne gelene yürüme şeklinde algılıyorsa işi zor.

• quote:

Buna gerek yok hocam, ben sana ilk bulduğuna yürü demiyorum. Ama bir kızda ilk aradığın şey 'güzellik' olmamalı çünkü 10-20 yıl sonra aldığı yaşla o güzelliği kaybedecek. Hatta yıllara da gerek yok, gözün ona alışıp artık basitleştiğinde sevgin bitecek ve başka güzellikler arayacaksın. Konuda yazdıklarına baktığımda da pek sağlıklı görünmüyor. Onlar değersiz, hiçbir şeyi haketmiyor ama doğal olarak karşı cinse ihtiyacımız var tarzında bir düşünce normal değil. Böyle düşündüğünü bilen hiçbir karşı cinsle de beraber olamazsın. Yav siz erkekler bu işten anlamıyorsunuz diyorsan da bunu bir kadın gözüyle söylüyorum saçlara sarı attırmak en azından bana göre itici bir durum, daha küçük yaşlara hitap ediyor. Şapka da aynı şekilde hezimet. Çok lüks giyinmene gerek yok. Sadece 24 yaşındaki bir erkek gibi giyin. Karşı cinsten utanıp sıkılma, birine gerçekten ilgi duyuyorsan seni ilk reddettiğinde pes etme. Rahatsızlık vermeden biraz peşinde koş. Umut yoksa bırakırsın. Biraz espritüel olmaya çalış ama beceremiyorsan onu da yapma. Ama dediğim gibi kendi skalanda takıl dediğim bir adam bunu midesizlik ve önüne gelene yürüme şeklinde algılıyorsa işi zor.

sen beni anlamamışsın bence ben bir ömür boyu bir kadınla geçirmeyeceğim ki 20 yıl sonra o kadının yaşlanmasını umursayayım nesi normal değil mesela kadınlarının değersiz olduğunun ne bir kültürleri var ne bir zekaları ne bir işi yarar özellikleri benim kadınlara baktığımda tek gördüğüm popolarıyla dikkat çekmeye çalışan varlıklar yanlış anlama ben böyle gördüğüm için değil kendi kendilerini böyle gösteriyorlar

Sizin yaşadığınız ortamı bilmiyorum. Aileniz, akrabalarınız ve arkadaşınız olan kadınlar öyle olabilir(Ne yazık ki, yoksa hiçbir kadının bu halde olmasını istemem.) Kendi adıma derdi güzel kadınlar olup bunu foruma yazan ve fikir isteyen bir yarım akıllının ve onun hemcinslerinin benden zeki/kültürlü olacağını düşünmüyorum. Kendimi bir kadın olarak eğittim, büyük ihtimalle kültürel veya siyasal bir konuda tartıştığımızda karşımda ağzınızı açamayacak halde olacaksınızdır. İyi bir üniversitede iyi bir okul okuyorum. Size de zaten popolarıyla dikkat çekmeye çalışan kadınlar yakışır, umarım onlara denk gelirsiniz diyeceğim ama bu ortalama altı görüntü, densiz zihin ve çulsuzlukla o da zor görünüyor. Allah kolaylık versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Üstüne sen istemeden 50 kuruş atasım geldi kardeşim kusura bakma.Güzel bir kız olsaydım da bunu yapardım en fazla , yüzüne bakmadan mumkünse.

Ağır kekosun maalesef , giyimine dikkat et.

Yeterince tecrübeli değilsiniz siz kızları bu kadar görüntüden çok iyi analiz yapan varlıklar filan sanıyorsunuz herhalde yani varoş semtlerde hiç kaslı olmayan hayatında bir kere fitness a gitmemiş ne biliyim o Bağcılar styl dedikleri tipleri hiç görmediniz sanırım nerde yaşıyorsunuz Nişantaşında mı dedikleriniz tamamen safsata kızlar tam anlamıyla eksik beş para etmez canlılar ama biz erkekler ya da insanlar diyelim bir şekilde karşı cinse ihtiyaç duyuyoruz bende kadınları ihtiyaçların getirdiği doğal bir zorunluluk olarak görüyorum eskiden böyle düşünmüyordum ama yaşın getirdiği bir tecrübeyle söylüyorum o değer verdiğim hiç bir güzel şeye layık değiller ancak doğal bir zorunluluk olduklarida bir gerçek

Ne diyon kanka ? Kızı mızı geç hiçbir insan ciddiye almaz seni şu görüntünle . Giyimini geçtim grameri de geliştirmen lazım senin , çok yolun var daha.Direk hiçbir şey görmeden yaşamadan "Kızlar beni haketmiyoo" tribini geçeceksin.Kendini geliştirmeye başla sen geç karıyı kızı önce.

• quote:

Sizin yaşadığınız ortamı bilmiyorum. Aileniz, akrabalarınız ve arkadaşınız olan kadınlar öyle olabilir(Ne yazık ki, yoksa hiçbir kadının bu halde olmasını istemem.) Kendi adıma derdi güzel kadınlar olup bunu foruma yazan ve fikir isteyen bir yarım akıllının ve onun hemcinslerinin benden zeki/kültürlü olacağını düşünmüyorum. Kendimi bir kadın olarak eğittim, büyük ihtimalle kültürel veya siyasal bir konuda tartıştığımızda karşımda ağzınızı açamayacak halde olacaksınızdır. İyi bir üniversitede iyi bir okul okuyorum. Size de zaten popolarıyla dikkat çekmeye çalışan kadınlar yakışır, umarım onlara denk gelirsiniz diyeceğim ama bu ortalama altı görüntü, densiz zihin ve çulsuzlukla o da zor görünüyor. Allah kolaylık versin.

Sen Arabistan'da yaşıyorsan onu bilemem tabii kültür konusuna hiç girme öğretmen bir babanın oğluyum siyasi işlerde dış görünüşe göre olmaz zaten kadınlar hakkındaki fikirlerimden yola çıkarak da kültürümü ölçmek senin haddine bile değil

• Bu arada olay güzel bir tavsiye almaktı ama haddini aşarsan bende gereken cevabı veririm şu şunu yap bunu yap diyen arkadaşlarında hepsinin bir tane özelden resmini bekliyorum hani çok iyi bir örnek nasıl oluyor merak ettim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

quote:

Üstüne sen istemeden 50 kuruş atasım geldi kardeşim kusura bakma.Güzel bir kız olsaydım da bunu yapardım en fazla , yüzüne bakmadan mumkünse.

Ağır kekosun maalesef , giyimine dikkat et.

Yeterince tecrübeli değilsiniz siz kızları bu kadar görüntüden çok iyi analiz yapan varlıklar filan sanıyorsunuz herhalde yani varoş semtlerde hiç kaslı olmayan hayatında bir kere fitness a gitmemiş ne biliyim o Bağcılar styl dedikleri tipleri hiç görmediniz sanırım nerde yaşıyorsunuz Nişantaşında mı dedikleriniz tamamen safsata kızlar tam anlamıyla eksik beş para etmez canlılar ama biz erkekler ya da insanlar diyelim bir şekilde karşı cinse ihtiyaç duyuyoruz bende kadınları ihtiyaçların getirdiği doğal bir zorunluluk olarak görüyorum eskiden böyle düşünmüyordum ama yaşın getirdiği bir tecrübeyle söylüyorum o değer verdiğim hiç bir güzel şeye layık değiller ancak doğal bir zorunluluk olduklarida bir gerçek

Ne diyon kanka ? Kızı mızı geç hiçbir insan ciddiye almaz seni şu görüntünle . Giyimini geçtim grameri de geliştirmen lazım senin , çok yolun var daha.Direk hiçbir şey görmeden yaşamadan "Kızlar beni haketmiyoo" tribini geçeceksin.Kendini geliştirmeye başla sen geç karıyı kızı önce.

Dostum ben zaten ne konuda sorun var onu merak ettiğim için konu açtım yani zaten ben bir şeyleri geliştirdikten sonra bana şalça olacak insanla niye ciddi birşey düşüneyim ki yani daha 100 yıl önceye kadar cariyeleri sıraya diziyordu muhterem padişahlarınız ben kadınlara saygı duymayinca mı sıkıntı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterler1991 -- 17 Mayıs 2017; 23:39:2 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.