Şimdi Ara

Neden hayal edildiği gibi zevkli değil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir seks hayali kuruyorsunuz, çok zevk alacağınızı düşünün.Fakat gerçekte yapmaya gelince bazen hayal kırıklığı yaşanıyor.

Yani neden gerçekle hayal arasında fark var?

Hep zevk odaklı olmaktan mı sorun nedir?

• Hayat kadını ile yaptığın için olabilir ya da ön sevişmesiz direkt daldıysan olabilir
  • hayal ettiğimden iyiydi bence senin kızda sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bunu merak ediyorum hiç yapmadım daha önce ama bir kadını uzaktan bakınca ya da hayal edince daha zevkli oluyor gibi bence onu elde edememek çıldırtıyor gerçek yapmaya kalksam bu kadar zevk alacagımı düsünmüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Olsun denemen lazım, tanış hafiften sohbete başla gerisi gelir ya da red yersen uçak biletini al Ukrayna.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Nisan 2021; 18:38:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kızla ne konusulur bilmiyorum genelde beni tahrik eden kızlar hiçbir şeyden anlamayan kızlar oluyor ortak noktamız olmuyor konusacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman kızla ilişkide kısa süreli takılır, sonra ayrılırsın.

En önemli şey deneyim kazanmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ _ _FAST_ _ _ -- 6 Nisan 2019; 23:41:48 >
  • "Fakat iş gerçekte yapmaya gelince bazen hayal kırıklığı yaşanıyor." demişsin.

"Bazen" kısmına denk gelmişsin, sorunun bu. Ateşli ve işi bilen bir kıza denk gel bakayım, o zaman görürüm seni.
  • cCc_lollol_cCc C kullanıcısına yanıt
    Evet o da doğru.Burada erkeklerin cinsel zevki 5 - 10 sn sürerken, kadının zevki 1 dakikaya kadar çıkabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.