Şimdi Ara

NEDEN HEP AMD ÖNERİLİYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: heatblast

intel tökezlemez gidin bir bilgisayarcıya bütçe 1000tl yada 1500tl deyin direk intel toplar sonra şöyle der amd şöyle kötü amd berbat intel iyi hep böyle deyip pahalı parçaları satıyorlar
    %90'ı böyle yapıyor

Yüksek fiyatlı ürünlerden daha çok kazanmak varken satıcının da işine gelmiyor tabiki...
  • Ben 1996 dan beri şu ana kadar 7 adet pc değiştirdim. Hepsi evde kullandığım pc lerdi. ilk p100 vardı sonra p11 333 almıştım sonra p4 2,0 sonra amd athlon 3000 sonra e2180 sonra amd 4000 şlimdi e6500 kurdum bu sene.

amd hızlıydı ama güven vermiyordu mesela oyun hemen açılıyor oynuyorsun 3 saat sonra bi anda reset veya donma . intelde kasma oluyordu ama kullanıcıya ani şok yoktu yani biraz bekleyince sistem normale dönüyordu. kesintisiz 1-2 hafta pc kapatmadığım oldu. intel biraz pahalı belki ama kesinlikle amd den daha stabil.

amd işlemcilerin belki suçu yok anakart üreticisinin suçu var diyebilirsiniz zaten sıkıntı burada. intel için üretilen anakartlar daha stabil o yüzden intel derim yoksa intel iyi olduğu için intel demiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.