Şimdi Ara

NEDEN HEP ANAKARTTAN ÇALIYORUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eh birşey demiyorum bu konuda sabit bir görüşün var.
    Einstein ın dediği gibi Önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

anakart ucuz olunca malzemeden çalınmıyor merak etme,sadece birkaç özellik eksik oluveriyor . 4 oda 1 salon,şömineli jakuzili deniz manzaralı ev de evdir başını sokarsın,2+1 de de başını sokarsın ,herkes zevki bütçesi neye uyarsa onu alır. bu harcının ,taşının tuğlasının eksik olduğunu göstermez

durumu anlatan en güzel söz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Eh birşey demiyorum bu konuda sabit bir görüşün var.
    Einstein ın dediği gibi Önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur.

birde bu yönümüz var okudugumuz degil anlamak itedigimizi anlıyoruz,

bende size katıldıgımı söyledim,kullanmayacagımız şeyleri almak saçmalıktır,ama bizler az paraya adi ürün alıp volvo performansı bekleyen insanlarız,bunu anlayın ben ön yargılı falan degilim,okudugumuda anlıyoruz sizde anlamaya çalışın,
  • quote:

Orjinalden alıntı: f0rsaken

quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

anakart ucuz olunca malzemeden çalınmıyor merak etme,sadece birkaç özellik eksik oluveriyor . 4 oda 1 salon,şömineli jakuzili deniz manzaralı ev de evdir başını sokarsın,2+1 de de başını sokarsın ,herkes zevki bütçesi neye uyarsa onu alır. bu harcının ,taşının tuğlasının eksik olduğunu göstermez

durumu anlatan en güzel söz bence

evet en iyi anlatan bu,biri kalite biri dandik,bu kadarda açık

• quote:

Orjinalden alıntı: donanım-haber

Neden hep anakartı ucuz yazıyoruz,sanki binanın temelinden çalan müteahhit gibi,bence yanlış,anakartın çok iyi olması lazım,bakıyorumda anakartlar ucuz işlemci,ekran kartı çok kaliteli ve pahalı,bu nasıl bir iştir,illa birşeylerin ucuzuna kaçmayı çok seviyoruz.

İlk mesajını tekrar alıyorum.

Kimse forumda kötü anakartları önermiyor. Ben raid yapmayacağım, OC yapmayacağım diyen insana DQ6 mı önerelim istiyorsun diye soruyorum (Yada ben şehir içinde işe gidebileceğim az benzin yakabileceğim ama güvenli olabileceğim bi araba istiyorum diyene ferrari al mı diyelim) yoksa bizim önerdiğimiz DS3 stabil ve yeterli bi anakartmıdır.(Yada bizim önerdiğimiz dizel ford doğru öneri değil midir)

• mesela 790fx çipsetinde quad crossfire özelliği vardır ama ben hayatım boyunca 4 tane ekran kartıyla quad crossfire yapmayı düşünmediğim için gidip 2 ekran kartıyla crossfire desteği içeren 790x çipsetini alırım. senin mantığına göre bu malzemeden çalmaktır benimkine göre kafayı kullanmak.
  • Anakart performansı ram kadar bile etkilemiyoda o yüzden.

Edit:yanlış anlaşılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 3 Şubat 2008; 1:30:42 >
  • quote:

quote:

Neden hep anakartı ucuz yazıyoruz,sanki binanın temelinden çalan müteahhit gibi,bence yanlış,anakartın çok iyi olması lazım,bakıyorumda anakartlar ucuz işlemci,ekran kartı çok kaliteli ve pahalı,bu nasıl bir iştir,illa birşeylerin ucuzuna kaçmayı çok seviyoruz.

İlk mesajını tekrar alıyorum.

Kimse forumda kötü anakartları önermiyor. Ben raid yapmayacağım, OC yapmayacağım diyen insana DQ6 mı önerelim istiyorsun diye soruyorum (Yada ben şehir içinde işe gidebileceğim az benzin yakabileceğim ama güvenli olabileceğim bi araba istiyorum diyene ferrari al mı diyelim) yoksa bizim önerdiğimiz DS3 stabil ve yeterli bi anakartmıdır.(Yada bizim önerdiğimiz dizel ford doğru öneri değil midir)

Bende aynısını söylüyorum ya asıl sorun bunu sizin anlamamanızdan kaynaklanıyor,burada bir sürü insan 1500 ytl verip tel alıyorlar sırf hava atmak i.çin ama hiç bir özelligini kullanmıyorlar,buda aynı yani adam işi bilmiyorsa OC yapmacaksa,raid yapmayacaksa 45 nm banane diyorsa 80 dolarada anakart var,ben bunlarab tek kelime etmedim,

ben sadece 80 dolar veripte 400 dolarlık iş bekleyenleredir sözüm,üstünüze alınmayın,vered gereksiz uzamasın konu,ve siz kabul etmesenizde biz cimri milletiz,

• O zaman başlığı ve ilk iki mesajını değiştirmeni öneriririm. Son Söylediklerinle ilk söylediklerin tutarsız kalıyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 3 Şubat 2008; 1:39:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: istblacken

mesela 790fx çipsetinde quad crossfire özelliği vardır ama ben hayatım boyunca 4 tane ekran kartıyla quad crossfire yapmayı düşünmediğim için gidip 2 ekran kartıyla crossfire desteği içeren 790x çipsetini alırım. senin mantığına göre bu malzemeden çalmaktır benimkine göre kafayı kullanmak.

yo anlayın artık ben yukardada yaptım açıklamayı,sense anlamamayı seçiyorsun,kullanmayacagın şeyi almayacaksın vede 5 kuruşluk şeydende 100 kuruşluk şeyde bekelemeyeceksin,konu bu,bizki genelde buyuz ,ama ne kadar ekmek konusudur gerçek olan
  • quote:

O zaman başlığı ve ilk mesajını değiştirmeni öneriririm. SOn Söylediklerinle ilk söylediklerin tutarsız kalıyor çünkü

bence tutarlı,az para çok performansı severiz özü bu.
  • Eh daha fazla söze gerek yok sabah salim kafayla birdaha oku ilk mesajdan itibaren yazdıklarını. Hala tutarlı diyorsan ben silecem bütün mesajlarımı
  • quote:

Eh daha fazla söze gerek yok sabah salim kafayla birdaha oku ilk mesajdan itibaren yazdıklarını. Hala tutarlı diyorsan ben silecem bütün mesajlarımı

Ben sen degilim herkesin kendinle eş tutma ben ne yazdıgıım bilincindeyim,yeterki sen okuduklarını anla,sen silsen ne silmesen ne yazdıklarını çokta tın
  • quote:

biz genelde cimriyizdir,iyi olsun ucucz olsunu çok severiz

Bizim adımıza konuşma

Bu arada bahsettiğin kartlarla kurdugun sistemler ne acaba merakımı mazur gör.
  • quote:

quote:

Eh daha fazla söze gerek yok sabah salim kafayla birdaha oku ilk mesajdan itibaren yazdıklarını. Hala tutarlı diyorsan ben silecem bütün mesajlarımı

Ben sen degilim herkesin kendinle eş tutma ben ne yazdıgıım bilincindeyim,yeterki sen okuduklarını anla,sen silsen ne silmesen ne yazdıklarını çokta tın

Üslupta saygı göstermeyi deneyin
    Ben mesajlarımdaki ifadelerimde nasıl bir tavır sergiliyorsam aynısını bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: AdreNaline®

quote:

biz genelde cimriyizdir,iyi olsun ucucz olsunu çok severiz

Bizim adımıza konuşma

Bu arada bahsettiğin kartlarla kurdugun sistemler ne acaba merakımı mazur gör.

ben canım nasıl isterse öyle konuşurum,biz halk olarak sinegin yagını hesasplarız,sen öyle degilsen ortaya cacık olma,

gelelim sistemlerime,

X38 DQ6
    Q6600 gO
    ASUS EAH HD3870
    ASUS 951 TA
    EPSİLON PSU 700WATT
    KART OKUYUCU
    1GBX2 KİNGSNTON HYPERX

DİGERİ;

ASUS MAXSİMUS FORMULA
    Q6600gO
    XCLİO WT
    EPSİLON 700 WATT PSU
    KART OKUYUCU
    KİNGSTON 1GBX2 HYPERX
    HIS HD3870 ICEQ3TURBO

ARADA UNUTTUKLARIM VARMI BİLMEM 4000 YTL monitör hariç,klavye hariç maus hari. ses sistemi hariç,camera hariç,

• Sistemin bu kadar basitmi??
    Bu kadar atıp tutmuşsun bu sistemimi kurdun???

Neden ucuzuna kaçtın q6600 aldın neden 1600 ytl civarı olan QX9650 almadın.Neden 900 ytl civarı olan 8800gtx lerden almadın?

Bizim halkımız böyle işte ucuzuna kaçıyor...
  • topic nane limon olmuş
    kim sölemiş malzemeden çaldığımızı zaten mal bizim malzeme bizim nie kendimizden çalalım
    bak imzama bu sisteme dq6 alsam neyime gerek 2 tane hdd im bile yok raid olmayan en iyi f/p p35-ds3l ben bunu istedim bunu alıcam
    ayrıca üsluba dikkat saçma saçma konuşmayın
  • Şuanki durumu en güzel anlatan söz.

quote:

4 oda 1 salon,şömineli jakuzili deniz manzaralı ev de evdir başını sokarsın,2+1 de de başını sokarsın ,herkes zevki bütçesi neye uyarsa onu alır.

Benim söyleyeceklerim bunlar.
    Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.

Ayrıca o sistemlerin f/p oldugunu sanıyorum deme sakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdreNaline®

Sistemin bu kadar basitmi??
    Bu kadar atıp tutmuşsun bu sistemimi kurdun???

Neden ucuzuna kaçtın q6600 aldın neden 1600 ytl civarı olan QX9650 almadın.Neden 900 ytl civarı olan 8800gtx lerden almadın?

Bizim halkımız böyle işte ucuzuna kaçıyor...

Sistemimden beklentilerim dogrultusnda bana göre iyi sen bak dalgana ,ben bunu atar 2 gün sonrada yenisini alırım para bende gani,sen göçmen zihniyetinle derdine yan,atan tutan bile degilsinki ben asla atmam,sen atanlarla fazla haşır neşir oldugun için bunlardan iyi anlyorsun,çevrendeki atıcıları uzaklaştır,sana acımımda,etraf bozulmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanım-haber -- 3 Şubat 2008; 2:43:20 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.