Şimdi Ara

NEDEN HEP ANAKARTTAN ÇALIYORUZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: citafettin

topic nane limon olmuş
    kim sölemiş malzemeden çaldığımızı zaten mal bizim malzeme bizim nie kendimizden çalalım
    bak imzama bu sisteme dq6 alsam neyime gerek 2 tane hdd im bile yok raid olmayan en iyi f/p p35-ds3l ben bunu istedim bunu alıcam
    ayrıca üsluba dikkat saçma saçma konuşmayın

saçmasapanlaşan sensin,okuma zararlısı(kımıl azrarlısı gibi birşey)
  • evet gerçekten çok yararlı bir konu olmuş, bende hep bu soruyu sorarım kendime şaka sanırım bu
  • DS3L'nin nesi eksik mesela? Raid yapmayacaksam, 1066lık bellek takmayacaksam daha üstünün ne anlamı var?! SorrowOcean hocam çok haklı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: donanım-haber

quote:

Orjinalden alıntı: AdreNaline®

quote:

Orjinalden alıntı: donanım-haber

biz genelde cimriyizdir,iyi olsun ucucz olsunu çok severiz

Bizim adımıza konuşma

Bu arada bahsettiğin kartlarla kurdugun sistemler ne acaba merakımı mazur gör.

ben canım nasıl isterse öyle konuşurum,biz halk olarak sinegin yagını hesasplarız,sen öyle degilsen ortaya cacık olma,

gelelim sistemlerime,

X38 DQ6
    Q6600 gO
    ASUS EAH HD3870
    ASUS 951 TA
    EPSİLON PSU 700WATT
    KART OKUYUCU
    1GBX2 KİNGSNTON HYPERX

DİGERİ;

ASUS MAXSİMUS FORMULA
    Q6600gO
    XCLİO WT
    EPSİLON 700 WATT PSU
    KART OKUYUCU
    KİNGSTON 1GBX2 HYPERX
    HIS HD3870 ICEQ3TURBO

ARADA UNUTTUKLARIM VARMI BİLMEM 4000 YTL monitör hariç,klavye hariç maus hari. ses sistemi hariç,camera hariç,

bence sen önce buraya bir konu açtığında forum üyesi herkesin cevap yazabilceğini hesaba kat, nasıl ki sen buraya bana göre de SAÇMA SAPAN olan bir konuyu açabiliyorsan, forum üyeleride gelir istediğini yazar
    ''cacık olma'' ama bu şekilde hakaret etme hakkın olmadığının da farkındasındır umarım

• quote:

Orjinalden alıntı: cagann

DS3L'nin nesi eksik mesela? Raid yapmayacaksam, 1066lık bellek takmayacaksam daha üstünün ne anlamı var?! SorrowOcean hocam çok haklı!

Arkadaş ya mesaj kasmak peşinde yada bu şekilde bir yere varacağını filan sanıyor. DH'i diğer forumların üslubuyla karıştırmış da olabilir. Sonuçta daha fazla söze gerek yok. Acemi kullanıcılar şu ana kadar yazılan mesajlardan neyin doğru olacağını anlayabileceğine göre daha fazla ikili münakaşanın anlamı da yok. Elbtte Forum yetkilileri gerekli uygulamalrı yapacaklardır zaten.
  • Gürcan1 ve onun bilmem kaç yüzüncü fakeleriyle tartışmayın boşverin takılsın o kafasına göre.
  • konuda çirkenleşen arkadaşlar yüzünden, konu kilitlenmiştir, gerekli uyarılar verilmiştir...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.