topic nane limon olmuş kim sölemiş malzemeden çaldığımızı zaten mal bizim malzeme bizim nie kendimizden çalalım bak imzama bu sisteme dq6 alsam neyime gerek 2 tane hdd im bile yok raid olmayan en iyi f/p p35-ds3l ben bunu istedim bunu alıcam ayrıca üsluba dikkat saçma saçma konuşmayın
saçmasapanlaşan sensin,okuma zararlısı(kımıl azrarlısı gibi birşey)
evet gerçekten çok yararlı bir konu olmuş, bende hep bu soruyu sorarım kendime şaka sanırım bu
DS3L'nin nesi eksik mesela? Raid yapmayacaksam, 1066lık bellek takmayacaksam daha üstünün ne anlamı var?! SorrowOcean hocam çok haklı!
quote:
Orjinalden alıntı: donanım-haber
quote:
Orjinalden alıntı: AdreNaline®
quote:
Orjinalden alıntı: donanım-haber
biz genelde cimriyizdir,iyi olsun ucucz olsunu çok severiz
Bizim adımıza konuşma
Bu arada bahsettiğin kartlarla kurdugun sistemler ne acaba merakımı mazur gör.
ben canım nasıl isterse öyle konuşurum,biz halk olarak sinegin yagını hesasplarız,sen öyle degilsen ortaya cacık olma,
gelelim sistemlerime,
X38 DQ6 Q6600 gO ASUS EAH HD3870 ASUS 951 TA EPSİLON PSU 700WATT KART OKUYUCU 1GBX2 KİNGSNTON HYPERX
DİGERİ;
ASUS MAXSİMUS FORMULA Q6600gO XCLİO WT EPSİLON 700 WATT PSU KART OKUYUCU KİNGSTON 1GBX2 HYPERX HIS HD3870 ICEQ3TURBO
ARADA UNUTTUKLARIM VARMI BİLMEM 4000 YTL monitör hariç,klavye hariç maus hari. ses sistemi hariç,camera hariç,
bence sen önce buraya bir konu açtığında forum üyesi herkesin cevap yazabilceğini hesaba kat, nasıl ki sen buraya bana göre de SAÇMA SAPAN olan bir konuyu açabiliyorsan, forum üyeleride gelir istediğini yazar ''cacık olma'' ama bu şekilde hakaret etme hakkın olmadığının da farkındasındır umarım
quote:
Orjinalden alıntı: cagann
DS3L'nin nesi eksik mesela? Raid yapmayacaksam, 1066lık bellek takmayacaksam daha üstünün ne anlamı var?! SorrowOcean hocam çok haklı!
Arkadaş ya mesaj kasmak peşinde yada bu şekilde bir yere varacağını filan sanıyor. DH'i diğer forumların üslubuyla karıştırmış da olabilir. Sonuçta daha fazla söze gerek yok. Acemi kullanıcılar şu ana kadar yazılan mesajlardan neyin doğru olacağını anlayabileceğine göre daha fazla ikili münakaşanın anlamı da yok. Elbtte Forum yetkilileri gerekli uygulamalrı yapacaklardır zaten.
Gürcan1 ve onun bilmem kaç yüzüncü fakeleriyle tartışmayın boşverin takılsın o kafasına göre.
konuda çirkenleşen arkadaşlar yüzünden, konu kilitlenmiştir, gerekli uyarılar verilmiştir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme