Şimdi Ara

NEDEN HEP ANAKARTTAN ÇALIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden hep anakartı ucuz yazıyoruz,sanki binanın temelinden çalan müteahhit gibi,bence yanlış,anakartın çok iyi olması lazım,bakıyorumda anakartlar ucuz işlemci,ekran kartı çok kaliteli ve pahalı,bu nasıl bir iştir,illa birşeylerin ucuzuna kaçmayı çok seviyoruz.

• şahsen hiç anakartttan fedakarlık yapmak gibi düşüncem olmaz. zaten anakartının asgari bazı özellikleri taşıması lazım ki diğer komponentleri desteklesin.
  • Pahalı ankartların daha iyi olduğu söylemek çok doğru bir görüş değildir. Pahalı anakartlar genelde daha fazla özellik taşıyan kartlardır.
    Daha fazla fsb verip oc ye yatkın olması, Raid e izin vermesi, Wi-fi li olması gibi ekstra özellikler taşıdıkları için pahlıdırlar.

Sitede tavsiye edilen kartların çoğu f/p açısından yerli yerinde anakartlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Pahalı ankartların daha iyi olduğu söylemek çok doğru bir görüş değildir. Pahalı anakartlar genelde daha fazla özellik taşıyan kartlardır.
    Daha fazla fsb verip oc ye yatkın olması, Raid e izin vermesi, Wi-fi li olması gibi ekstra özellikler taşıdıkları için pahlıdırlar.

Sitede tavsiye edilen kartların çoğu f/p açısından yerli yerinde anakartlardır.

Bu tabiiki sizn düşünceniz ama katılmıyorum,biz genelde cimriyizdir,iyi olsun ucucz olsunu çok severiz sebeb tamamen bu ,ama siz busunuz demiyorum türkiyemizde genel kanı bu,bence en önemli anakarttır,gerisininde iyi çalışması için,

• Mesela DS3L nin kötü olduğu yan nedir diye sorayım o zaman size?
  • quote:

Mesela DS3L nin kötü olduğu yan nedir diye sorayım o zaman size?

benbde size şunu yazayım,

X38 DQ6 ve ASUS MAXSİMUS FORMULA bana göre ve kullanıyorum ikisinide,bnece iyi budur ve sizin bana yzdıgınızsa bana göre eksileri olanldır,ben bu yazdıgım anakartların bütün özelliklerini kullanıyorum,eger kullanılmayacaksa tabiki iyi uygun olan alınmalı,ama aldıgımız ürünleri iyi athlil ederek almalıyız,
  • gördüğün gibi kötü olduğunu söyleyemiyorsun ki benim dediğimle aynı şeyi söylüyorsun ekstra özelliklere ihtiyaç duyduğun için üst kartlara kaymışsın. Sonuçta kullanmayacağın özelliklere para vermek istemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 2 Şubat 2008; 22:50:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden hep aynı telefon
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • f/p haricini tercih etmeyin cebinize yazık deli gibi eskiyor cünkü zararını siz ediceksiniz sonucta başkası değil , ek kullanılmıcak özellikleri olan bakırla kalayla gözünüzü boyayıp şekil görüntüsüne kanıp oh iyisini aldım diye düşünmeyin aynı cipsete sahip bordlar arasında ucurm farklar görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 3 Şubat 2008; 0:21:21 >
  • anakart ucuz olunca malzemeden çalınmıyor merak etme,sadece birkaç özellik eksik oluveriyor . 4 oda 1 salon,şömineli jakuzili deniz manzaralı ev de evdir başını sokarsın,2+1 de de başını sokarsın ,herkes zevki bütçesi neye uyarsa onu alır. bu harcının ,taşının tuğlasının eksik olduğunu göstermez
  • Şahsen Anakart'a baya öenm veririm normalde 250YTL'lik bir kart alabilirdim fakat ben X38-DQ6'yı şeçtim arasında 150YTL fark VAr
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolRhYMe31

Şahsen Anakart'a baya öenm veririm normalde 250YTL'lik bir kart alabilirdim fakat ben X38-DQ6'yı şeçtim arasında 150YTL fark VAr

aynen bendede GİGABYTE X38 DQ6 VE ASUS MAXSİMUS FORMULA var ikisinide kullanıyorum,
  • Ek özellikler ek maliyet getiriyor, pahalı olan daha iyi olan demek değil bencede, şimdi benim anakartımda 10 sata girişi var 3 ünü kullanıyorum, 3 ekran kartı sılotu var, ne şuan kullanıyorum ne sli yapmayı düşünüyorum, raid özelliği var bunuda düşünmüyorum, 4 ethernet portu var birini kullanıyorum, niyemi aldım? netde gördüğümde çok şekilli geldi hoşuma gitti tamamen kendimi tatmin için aldım.
  • arkadaşım bunun tek sebebi anakartın oyun veya herhangi programda sorun yaratmamasıdır. sen kaç tane anakartından dolayı oyun oynayamayan insan gördün? doğal olarak oc yapmayacak normal ev kullanıcılarına basit anakartlar öneriyoruz tabi bu kötü ve ucuz tavsiye ettiğimiz anlamına gelmz. f/p ürünleri tavsiye ederiz. diğer kullanıcılara ise bütçeye göre oc kabiliyeti olan raid destekli wifi sli vf destekli yani onların ihtiyaçlarını karşılayacak fp ürünleri tavsiye ediyoruz tabi bazı arkadaşlar para sorun değil iyi olsun diyor ozaman herkes hayalindendeki aletleri yazıyor o ayrı

aslında anakarttan çalmasakta senin aradığın cevap anakartın direkt olarak uygulamalara etki etmemesidir bence.
  • Şuandaki anakartım ucuz ve her işimi görüyo...Neden temelden çalmış olayım anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Şuandaki anakartım ucuz ve her işimi görüyo...Neden temelden çalmış olayım anlamadım

Ben zaten anlayanlara dedim,anlamayanlarla işim olmaz,sen biraz daha anlamaya çalış yada boşver anlama,sigara iyi degildir sadece ukala bir tavır sergiletir insana.
  • herşey tamamen duygusal , 1000 ytl lik bütçe içerisinde 500 ytl anakrta verip üstüne x550 mi koyalım yani bu hesaba geliyo o zaman
  • alabilenleredir benim sözlerim,yani alab,lecegi halde parası oldugu halde neden ucuza kaçıyoruz,genelde bizim halimiz bu,magazamız var mesela en iyi klimayı satıyoruz ,herkese bunu tavsiye ediyoruz< ama kendi evimizde en adi tv var gibi çelişkiliyiz bizler.
  • çünkü biz Türküz bu bizim ayrıcalığımız ,
  • @donanım-haber neden bu konuda israrcı olduğunu anlamadım sonuçta olayı kavrayan ve bilen herkes aynı şeyi söyleyecek.
    Dikkat ettiysen kimse forumda via kart tavsiye etmiyor. Yada Combo kart. Ama makul f/p ürünleri tavsiye ediyoruz hepimiz. Tekrar ediyorum kullanılmayacak özelliklere fazla para vermenin sadece bütçeye gideri var Tek getirisi ise hava atmak
  • quote:

@donanım-haber neden bu konuda israrcı olduğunu anlamadım sonuçta olayı kavrayan ve bilen herkes aynı şeyi söyleyecek.
    Dikkat ettiysen kimse forumda via kart tavsiye etmiyor. Yada Combo kart. Ama makul f/p ürünleri tavsiye ediyoruz hepimiz. Tekrar ediyorum kullanılmayacak özelliklere fazla para vermenin sadece bütçeye gideri var Tek getirisi ise hava atmak

Eger kullanmayacagımız bir şey alıyorsak bu tabii hava atmaya girer ben sadece cimri tarafımızda bahsediyorum,bu erzurumdada aynı izmirdede istanbuldada,göçmenler gibiyiz,parayı seviyoruz,

vede ısrarcı degilim,sonuçta banane ben en iyilerini aldım benim kanımca 2 ay sonra yada 2 sene sonra atarım yenisini alırım o benim bilecegim işde,neden biz böyleyiz,şahini dogan görünümlü yapmaya çalışırız yada dogana neden mersedes amblemi takarız,

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.