Şimdi Ara

Neden her firma rezil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her gün neden bin tane aynı tarzda konu açılıyor? İncehesap çok kötü, İtopya berbat vs. şeklinde. Biz nereden alışveriş yapacağız ben anlamıyorum gömmediğiniz tek bir firma yok bir de bu konuların altına hayatında hiçbirinden satın alma yapmamış elemanlar buradan alan maldır falan yazıyor. Gerçekten tecrübelerini paylaşanlara bir şey söylemiyorum ama laf olsun diye boş yapan o kadar çok insan var ki şu forumda. Her firma rezilse hangi firma güvenilir bi yol gösterin arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsmailAkdag -- 7 Mayıs 2020; 18:19:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• açıkcası suçu devlette buluyorum. Sağlam cezalar olsa hiç bi firma böyle şeyler yapmaya yeltenemez
  • Sistem toplamak istiyorum. İstisnasız hangi şirketi araştırsam şikayet var hakkında. Acaba bazı arkadaşlar abartıyor mu diye de düşünmüyor değilim. Alakasız insanların da yorumları var çünkü kötülemeyi seven de çok.

• Denetim yok herşey başıboş. Fahiş fiyat için bile şikayet edin deniliyor. İnternet de mi yok elinizde. Vatandaş bayağı mağdur.

• Biraz da olumlu yorum görmek istiyorum. Yok mu kimse şu firmadan sistem topladım hiçbir sıkıntı olmadan elime ulaştı firmadan çok memnunum diyecek?

• biraz şans işi de aslında. birinin başına kötü bir olay gelince firma komple kötü olmuyor bence. tıpkı bir hata yapan insanın genel olarak kötü biri olmadığı gibi.
  • IsmailAkdag I kullanıcısına yanıt
    Alsatçılık her zaman başlı başına rezil bir iştir . 3 e al 5 e sat . Üretim yok bişey yok sadece al sat . Atıyorum üretimi yapan firma satıyor olsa kesinlikle böyle şeyler yaşanmaz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de öyle düşünüyorum. 2 gün kargo gecikince kıyameti koparan arkadaşlar da var. çok haklı isyan edenler de kafam çok karışık.

• İncehesaptan pc ve telefon aldım sıkıntı olmadı

• Ülkede ki her oluşum ahalinin yansımasıdır. Eline fırsat geçenin, yaptiğı şey aynı. Bknz: ikinci el araç piyasası. Millet olarak şapkayı öne koymak lazım, kimse sütten çıkma ak kaşık değil.

• Ben fiziki mağazalardan indirip kovalayıp alıyorum. 100 lira fazla olsun ama kafam rahat etsin.

Bazı şeyleri internetten alırım ama bilgisayar veya telefon alacaksam fiziki mağaza tercih ediyorum. Bunu yaparken de gidip 2 senelik modele fiyatının %30 fazlasını vermem. O dönemki iyi bilgisayarı iyi fiyattan yakalarım. Gidip de GTX 1050’li bilgisayara 8-9 bin verirseniz mağazadan almak tabi saçma.

• Ekonomi berbat çünkü. İşletmeler artık kar etmeyi ahlaklı davranmanın önüne koyuyor iflas etmemek için. Bir şirket ekonomiye ses çıkaramaz da zaten bu dikta rejiminde. Yalnızca şirketin iflas ettirilmesine yarar bunu yapmak.

• Çünkü işi kötü gidenler şikayet etmeli. Belki yüzdeye vursan %0.1 oranında sorun çıkıyordur ama oran az bir şey olmaz diyemeyiz mağdur olanın şikayet hakkı var hep. Ben mesela o kadar şey aldım internetten ekran kartı, yiyecek, webcam vs sorun çıkmadı hiçbirinde.
  • Açıkçası laptopum bozulmasa hayatta sistem toplamaya falan kalkmazdım ancak anakartı arızalandı ve afaki bir fiyat çıkacak tamiri için cebimden. Onun yerine sistem toplamaya odaklandım fakat fiziki mağaza tercih edersem sitelere göre 1000-1500 liralar oynuyor. Her site hakkında da olumsuz yorum var birini seçip şansa bırakmak gerekecek sanırım. Dolar daha ne kadar artacak bugünleri nasıl atlatacağız merak konusu. Anlayan arkadaşlardan da 6500 tlye kadar sistem önerisi alabilirim monitör hariç.

• Çünkü insanımız rezil. Esnaf da bizim rezil insanlarımızın önde gelenlerinden oluşuyor. E rezil hükumetimiz de önlem almayınca ortalık rezalet.

• buseyaman256 B kullanıcısına yanıt
    Ürün arızalı gelir şanstır ama destek alamamamk telefonda 40 dk beklemek şans değildir.
  • Şuanki zamanda şikayetler 10 kat arttı. Bu kadar müşteriye şirketlerin yetişmesi çok zor şuan.
  • ISS'ler özellikle hocam.Hepsi kötü ise internet nasıl alacağım şaşırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.