Şimdi Ara

NEDEN HER TAŞIN ALTINDAN LAST OF US CIKMAKTA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok, sadece koridor oyunu, sadece geçme-kaçma oyunu. Keşke dediğin gibi vur vur durumu olsaydı da oyun az zevkli bir şeye dönüşseydi. Hayatımda oynadığım en gereksiz ve boş oyunlardan biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technopat sosyal'e kızıyoruz grammer naziliği yapıyorlar diye ama şöyle mesaj atan konu açan tipleri görünce buraya da hafif bir düzenleme gelmesi gerektiğine inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bir PS kullanıcısı olarak söylüyorum TLOU ağır balondur, kesinlikle konsol almaya değmez. Ayrıca arttırıyorum PS exclusive'leri fazla abartılmaktadır. Hem fazla sayıda exclusive yoktur hem de en iyileri oyunlarında dahi oynanışın verdiği zevk konusunda multiplatform oyunların gerisindedir. Hani derler ya nicelik mi nitelik mi diye. Heh işte her ikisinde de PS konsolu abartılıyor. Zaten exclusive oyun muhabbetini Sony son çıkışlarıyla yerle yeksan etti. Artık birkaç exc oyun için PS konsolu alınmaz.
    sen oyundan anlamıyorsan biz ne yapabiliriz

• Kutu tuşuna bas, animasyon izle. Kütük gibi oynanış. Benim biladerin yorumları böyle.

-Ee bu gün ne yaptın
    +ps cafeye gittim tlou2 oynadım.
    -ee nasıldı.
    +30 dk tahammül edebildim. Yetenek gerektirmiyo kutu tuşuna basıyosun animasyon izliyosun. Oyun çok yavaş.Bize göre değil.
    -boşver gel haloda rank kasalım.
    +davet gönder.

• Bazılarımız walking simulation sevmiyor demek ki. Sen de oyundan anladığını sanıyorsan boş yapmadan ufaktan ufaktan uzayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Eylül 2020; 13:36:7 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.