|
Bildirim
|
40 sene oynamasam aklıma gelmez Last of Us klasik koridor oyunu işte vur vur geç.. Daha 2. Oyunu oynamadım hiç hevesim yok oyuna karşı. Last of Us dan önce daha önemli şeyler var oyun dünyasında.
|
Yaklaşık 12-13 yıldır xbox kullanan birisi olarak sormak istiyorum, TLOU'ın karşılığı bir oyun xbox tarafında var mı? Varsa adını rica ediyorum. Şayet yoksa her yerden "bence" bu kaliteli yapımın çıkması çok normal!
|
oyun kültürü geniş olmayan çok fazla oyuncu var. bunlar genelde last of us vs gibi tek tük oyunlara bağlanabiliyorlar sadece, haliyle onlara sadece o konsol hitap ediyor.
skyrim, dishonored, divinity, poe, nier automata, outer worlds vs. tarzı oyunlardan uzak olan büyük bir kitle var. |
ben de nier automata'yı cok seviyorum ama oyunu resmen oynayan yok türkiyede doğru düzgün. benim nezdimde last of us, uncharted gibi oyunlarla mukayese bile edilmeyecek kalitede ve ayrı bir noktada bu oyun. bunu belli başlı konular, platformlar ve sohbet çevresinde söylesen "o ne ya saçmalama last of us kral" derler. oynadın mı desen yok. sorsan, çöp deyip kestirip atan cok olur.
ne diyelim? bu tür bir oyun ps exclusive'i olsa yere göğe sığdırılmaz. xboxu olan adam bu oyunu ücretsiz game pass ile oynuyor. game passde olmasa bile xbox ve pc platformunda psn gibi bir "tekel" oluşum yok. çok daha kullanıcı dostu fiyatlandırmalarr var bu iki platformda. bu bile başli başına xboxun hanesine büyük bir artı. 10 dolarlık abonelik 30 tlye satılıyor. umarım bu tutumu sürdürürler. 50 tl yapsalar da cok kızamam, dolar olmuş 7.7 tl. 80 tlye falan şak diye zıplamadığı sürece sorun yok (umuyoruz böyle bir durum yaşanmaz) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 22 Eylül 2020; 1:50:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 23 Eylül 2020; 16:46:6 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 23 Eylül 2020; 20:32:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |