Şimdi Ara

Neden her yer Kız yurdu neden Erkek yurdu yok? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
10.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -kadınlar sosyal konum açısından ön plana çıkarılacak ve erkekler kadınlara benzemeye çalışacak, açıklık yayılacak, hayasızlık çoğalacak

valla ister inanın ister inanmayın kadınlar daha ön planda artık ,hayırlısı olsun
  • 11mf kullanıcısına yanıt
    Olayı dramatize etmeyin beyefendi. Feminist değilim ama feminist sayfalarında sizin bu yazdığınız paragrafın kadınlar için olan versiyonları da çokça mevcut. Ben hiçbirine itibar etmiyorum. Olayları görmek istediğiniz pencereden görürsünüz. Bakış açınız yaşam tarzınızı belirler. Evet toplumun kabul ettiği normlar var ama sizin bu yazdığınız metin fazla dramatize edilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin itibar edip etmemenle doğruluğu veya yanlışlığı kanıtlanacak bir durum değil bu.Önce kendine ben kimim diye sor.Olayı dramatize ederek anlattım çünkü bizim insanımız böyle anlıyor sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokakta kalmadan sonrasını okumadım feminist hanım hadi yol al burası forum donanım

• Gene sert girdin başkan ban yicen yine

• Cok garip bir sey yasadim bu yurtlarla ilgili. Yorgunken bank buldum, oturdum. Kadinin teki seslendi "buradan kalkar misin" diye. Daha sonra ogrendim ki kiz yurdunun onunde oturtmuyorlarmis. Cok sacma seyler.

• gesamtkunstwerk kullanıcısına yanıt
    Bazı ruh hastası sapıklar yüzünden tüm erkekler sapık muamelesi görüyor. Bu çok berbat bir şey.

Deseydin ya tapulu malın mi diye bunu yurttan bağımsız bir bank için söyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: LET THE LINC BEGIN

Sokakta kalmadan sonrasını okumadım feminist hanım hadi yol al burası forum donanım
    Yazdığınız şey çok kaba. Adamakıllı bir şeyi çözümlemek isteseydiniz tamamını okurdunuz. sosyal medya tabiriyle "like" almaya yönelik, klasik, ezbere cevaplar vermezdiniz.

• Kabul edin ya da etmeyin; "sokakta yatma" kismindan sonrasi cok sacma. Boyle bir seyi cumleye almak bile, esitlik ve insan haklari adina buyuk bir hakarettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesamtkunstwerk -- 13 Eylül 2018; 23:37:44 >
  • Ben sana sokakta yatmanın nasıl sonuç oluşturacağını yazdım. Daha fazla uzatma istersen insanlar afedersin o leş yurtlara tonlarca para ödüyor ve sen burada gelmişsin ne diyorsun. Yaraya tuz basıyorsun resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksantin.oksidaz -- 13 Eylül 2018; 23:34:50 >
    Benim orada kastetmek istediğim şey erkeklerin dışarıda kızlardan daha güvende olabildiği. Yoksa tabiki böyle bir şey olamaz ki uç bir örnek verdiğimi de açıkladım o mesajımda. Ben burada kız yurtları erkek yurtlarından fazla yapılsın demiyorum. neden yurtları yapanlar kız yurtlarına öncelik veriyor onu açıklamaya çalıştım kendi düşünceme göre. Ama evet saçma oldu o örnek sanırım. Fakat takdir edersiniz ki erkekler kızlardan daha da güvende dışarıda.

• ksantin.oksidaz K kullanıcısına yanıt
    Beyefendi bu mesajım size değildi neden üzerinize alındınız ki? Uç bir örnek verdiğimi böyle bir şeyin mümkün olmayacağını zaten açıklamıştım önceki mesajımda. Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.

• Erkeklerde bir zahmet yurtta kalmasınlar artık parklar ne güne duruyor

• Kızlara öncelik tanınmasından yanayım kız çocuğum olsa bu devirde kafayı yerdim herhâlde. Ama devlet de erkek yurt sayılarını kesinlikle arttırmalı .

• Kız yurt sayısının daha fazla olması mantıklı ama arada dediğiniz kadar fark varsa çok saçma bir el atılması lazım. Devlet için yurt yapmak ne kadar maliyetli olabilir ki? Yaptıktan sonra parada alıyorsun zaten.

• Burası ağlama duvarı değil yazdıklarını okuduktan sonra gönder blok

• quote:

Orijinalden alıntı: LET THE LINC BEGIN

Burası ağlama duvarı değil yazdıklarını okuduktan sonra gönder blok
    Ne olursa olsun "yol al" gibi kaba ifadeler kullanamazsın. Herkes fikrini hakaret, küfür olmadığı sürece özgürce dile getirebilir, burası tapulu yerin değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simon Petrikov -- 14 Eylül 2018; 10:24:7 >
  • Sana düz mantık yapayım. Kadın yurt sayısı fazla olması daha çok talep olmasından kaynaklanıyor oda aileden dolayı çünkü çoğu aile kızlarının ev tutmasından yana değil yurtta kalırsa en azından bilgi alirim düşüncesi hakim veya sadece kızlar var orada kafa rahat veya ne bileyim her isteyen girip çıkamaz düşüncesi hakim . Kiracılara dönelim onlarında mantığı şu erkeklerin olduğu ev bok götürür temiz bakmazlar eve ama kızlar genelde temiz titiz oldukları için adam onlara vermeyi tercih ediyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrath34 -- 14 Eylül 2018; 11:28:37 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.