Şimdi Ara

Neden her yer Kız yurdu neden Erkek yurdu yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
10.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hem özel hem de KYK yurtları hep kızlar için yapılmış ve sayıları da oldukça fazla ama erkek yurtlarının hem özel hem KYK sayısı çok az. Özel yurt fiyatları yurt sayısı çok az olduğunda aşırı pahalı. Hani neden erkek yurdu yapmıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bana kalırsa kız yurtları da erkek yurtları da eşit sayıda olmalı. Ama bi de şöyle düşünün erkekler sokakta bile kalabilir (tabiki böyle bir şey olmaz, olamaz ama beni anlamanız için abartı bir örnek veriyorum) sokakta kalsanız bile size bir zarar gelme ihtimali bir kızın sokakta kalınca ona zarar gelme ihtimalinden kat kat daha az. Sadece gece mi? gündüz bile rahat edemiyorlar bazı semtlerde. Ülkemizin durumunu biliyorsunuz zaten. Yani o yüzden kız yurtlarına öncelik veriyorlar sanırım. Kızım ve yorumum bu şekilde. Bir de arz talep meselesi sanırım. Daha çok kızlar yurt arıyor erkekler eve çıkmayı daha çok tercih ediyorlar.
    İşte bu mantık yüzünden böyle tablolar ortaya çıkıyor. Anlıyorum, ekstremum bir örnek verdin ama madem eşitiz o zaman erkeğinde kadınında sokakta kalma şansı eşit olmalı. Erkekler ara sokaklarda daha mı rahat geziyor zannediyorsun? Ya da bizim hayatımız biraz daha mı güvende? İstatistikler öyle demiyor ama. Sokak cinayetlerinde ölen kişilerin büyük çoğunluğu erkek. Ben şimdi mecburiyetten bir cemaat evine gitsem ve on yıl sonra vatan haini ilan edilsem ne olacak?
  • pozitif ayrımcılık artık top seviyede. erkeğiz diye ev vermediler hocam istanbuldan. adam kız olsanız vereyim diyor. 200 tl fazla verelim ver evi diyoruz adam hala vermiyor.

• Bunu bu hale getiren maalesef biz erkekleriz acı ama gerçek.
  • Bulunacağım şehirde 2 erkek 7 kız yurdu var. Feminal düzene hoşgeldiniz beyler.

Her kıza yavşamaya devam mı?

• Kocaeli 15 dan fazla özel yurt var 4 5 tane erkek yurdu var.
  • Aynen ya kampüse 100 mt uzaklıkta kız yurdu var erkek ise 20 km

• Yeter ya en sonunda kestirip atacam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kız Var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 21:2:54 >
  • Mao tun kullanıcısına yanıt
    Ne suçu tam anlayamadım.

• Arkadaşlar bana kalırsa kız yurtları da erkek yurtları da eşit sayıda olmalı. Ama bi de şöyle düşünün erkekler sokakta bile kalabilir (tabiki böyle bir şey olmaz, olamaz ama beni anlamanız için abartı bir örnek veriyorum) sokakta kalsanız bile size bir zarar gelme ihtimali bir kızın sokakta kalınca ona zarar gelme ihtimalinden kat kat daha az. Sadece gece mi? gündüz bile rahat edemiyorlar bazı semtlerde. Ülkemizin durumunu biliyorsunuz zaten. Yani o yüzden kız yurtlarına öncelik veriyorlar sanırım. Kızım ve yorumum bu şekilde. Bir de arz talep meselesi sanırım. Daha çok kızlar yurt arıyor erkekler eve çıkmayı daha çok tercih ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LET THE LINC BEGIN

Bu mesaj silindi.
    Kardeş ben de erkeğim feminist bir yorum da yapmıyorum. Bu milletin erkeğinin de büyük çoğunluğu çomar kadınlarının da büyük çoğunluğu çomar. Yıllardır Türkiye'de yaşamasam diyeceğim ki off Türk erkekleri ne kadar karakterli ne kadar medeni helal olsun diyeceğim. Ulan 65 yaşındaki dayıların 20 yaşındaki hatunları nasıl kestiğini görmesem 1 i fotoğraf çekiyordu hatta diyeceğim ki harbiden medeni bir toplumuz. Kız arkadaşım arada instagram yazışmalarını gösterirdi 1 günde 20 tane erkek "Selam naber" yazarak yavşıyordu. Siz kız olsanız ne yaparsınız? suç kimin şimdi? Kızların çomarlıklarına girmiyorum onların konuşulmamasın nedeni bizden "güçsüz olmaları" fakat kanun önünde bana tecavüz etmeye kalktı derse bittiniz, hayatınız kararır. Neyse demek istediğim mesajı aldığınızı umuyorum.

• İşte bu mantık yüzünden böyle tablolar ortaya çıkıyor. Anlıyorum, ekstremum bir örnek verdin ama madem eşitiz o zaman erkeğinde kadınında sokakta kalma şansı eşit olmalı. Erkekler ara sokaklarda daha mı rahat geziyor zannediyorsun? Ya da bizim hayatımız biraz daha mı güvende? İstatistikler öyle demiyor ama. Sokak cinayetlerinde ölen kişilerin büyük çoğunluğu erkek. Ben şimdi mecburiyetten bir cemaat evine gitsem ve on yıl sonra vatan haini ilan edilsem ne olacak?

• Mao tun kullanıcısına yanıt
    Biran feminist sandım ondan celallendim , aynen hocam bu otlar kullanılıyor ve sonrada atılıyor tek sosyal medyam forum donanım

• Neden her yer Kız yurdu neden Erkek yurdu yok?

• Saçmalama, artık bizlerin de güvenliği yok. Hele ki büyükşehirlerde ortalık genç erkek arayan eşcinsel sapıklarla dolu.

• dünya kadar malın olacağına... neyse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun sebebi erkek kendi başına bakabilir anlayışından geliyor.Toplum, bizi daha küçük yaşlardan itibaren güçlü kalmaya zorluyor.Geceleri sokakta yürürken bile birçok erkek çocuğu görebilirsiniz.Erkeğin başına bir şey gelmez diyerek salıyorlar çocuklarını oraya buraya.Sonra içlerinden biri kötü yola sapınca da hemen erkek düşmanlığı baş gösteriyor.Bunlar yetmezmiş gibi tacize maruz kalıyoruz.O kadar psikolojimiz bozuldu ki bir kadının arkasında yürüyünce bile rahatsız olmasın diye önüne geçmeye çalışıyoruz.

Feminazilere bunu anlatamazsın işte.Kadını nasıl eğitirsen kadın da çocuklarını öyle eğitir.Ama bunlar yanlış şekilde eğitip el kadar bebekten canavar yaratınca çıkıp erkek zihniyeti şöyle böyle vs. diye yakınıyorlar.

Kısaca bu ülkede erkek olmak zor.Güçlü görünmeye çalışırsın ama bazen geceleri yatağında hüngür hüngür ağlarsın ne kadar modern fikirlerin olsa da seni dış görünüşünden dolayı yargılayıp tacizci, hırsız damgası vurabilirler.Çocuk sevmek istersin sonra aklına tvlerde çıkan üçüncü sayfa haberleri gelir ailesi yanlış anlamasın diye sevemezsin bile.Gece sokakta kız arkadaşınla yürürken 3-5 it topluluğu laf atar.Tepki versen hastanelik olacak kadar dayak yersin, tepki vermesen kız arkadaşın pısırık sanıp terk eder.Ha bir de güzel bir bölümde okumak zorundasındır yoksa istediğin hayatı kuramazsın onu geçtim kızı istemeye gitmeden önce babası gelmeyin diye haber gönderir.Paran olmak zorunda araban olmak zorunda şu bu her şeye sahip olmak zorundasın yoksa kimse adam yerine koymaz seni.
    Kimse bunları yazmıyor ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.