< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yeter ya en sonunda kestirip atacam
|
pozitif ayrımcılık artık top seviyede. erkeğiz diye ev vermediler hocam istanbuldan. adam kız olsanız vereyim diyor. 200 tl fazla verelim ver evi diyoruz adam hala vermiyor.
|
Arkadaşlar bana kalırsa kız yurtları da erkek yurtları da eşit sayıda olmalı. Ama bi de şöyle düşünün erkekler sokakta bile kalabilir (tabiki böyle bir şey olmaz, olamaz ama beni anlamanız için abartı bir örnek veriyorum) sokakta kalsanız bile size bir zarar gelme ihtimali bir kızın sokakta kalınca ona zarar gelme ihtimalinden kat kat daha az. Sadece gece mi? gündüz bile rahat edemiyorlar bazı semtlerde. Ülkemizin durumunu biliyorsunuz zaten. Yani o yüzden kız yurtlarına öncelik veriyorlar sanırım. Kızım ve yorumum bu şekilde. Bir de arz talep meselesi sanırım. Daha çok kızlar yurt arıyor erkekler eve çıkmayı daha çok tercih ediyorlar.
|
Bulunacağım şehirde 2 erkek 7 kız yurdu var. Feminal düzene hoşgeldiniz beyler.
Her kıza yavşamaya devam mı? |
İşte bu mantık yüzünden böyle tablolar ortaya çıkıyor. Anlıyorum, ekstremum bir örnek verdin ama madem eşitiz o zaman erkeğinde kadınında sokakta kalma şansı eşit olmalı. Erkekler ara sokaklarda daha mı rahat geziyor zannediyorsun? Ya da bizim hayatımız biraz daha mı güvende? İstatistikler öyle demiyor ama. Sokak cinayetlerinde ölen kişilerin büyük çoğunluğu erkek. Ben şimdi mecburiyetten bir cemaat evine gitsem ve on yıl sonra vatan haini ilan edilsem ne olacak?
|
Sokakta kalmadan sonrasını okumadım feminist hanım hadi yol al burası forum donanım
|
Yazdığınız şey çok kaba. Adamakıllı bir şeyi çözümlemek isteseydiniz tamamını okurdunuz. sosyal medya tabiriyle "like" almaya yönelik, klasik, ezbere cevaplar vermezdiniz.
|
dünya kadar malın olacağına... neyse
|
Ne olursa olsun "yol al" gibi kaba ifadeler kullanamazsın. Herkes fikrini hakaret, küfür olmadığı sürece özgürce dile getirebilir, burası tapulu yerin değil
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 21:2:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |