Şimdi Ara

Neden herkesten farklıyım nasıl düzelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çevremdeki bir çok insanı tanıyorum yav herkes beraber takılıyo ben tek takılıyom 99 tane tanıdığım var mesela 99'u beraber takılıyo ben onları tanımama ve samimi olmamıza rağmen ben neden takılmıyorum ? beni çağırmıyolar değil çağırıyolar da değil anlamıyorum arkadaş ben niye farklıyım mahalleye yeni falan taşınmadım onların arasında yeni falan da değilim. arkadaş evden çıkıp sokakta oynamaya giden kızları bile kıskanıyorum iyice yalnız kaldım çevreden

• 99lu musun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98'liyim
  • Çünkü

Eşşeğin

...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farklı değilsin la hemen bir yerlerin yükselmesin asosyalsin işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1998'den 2012'ye kadar hergün dışardaydım çok gezerdik cok dolastık cok oyun oynadık
    birden herkes gitti taşındı v.s tek kaldım asosyal miyim bilmiyorum gezmeyi falan cok severim
  • öl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kdrcnbyrm :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207samed207

arkadaşlar çevremdeki bir çok insanı tanıyorum yav herkes beraber takılıyo ben tek takılıyom 99 tane tanıdığım var mesela 99'u beraber takılıyo ben onları tanımama ve samimi olmamıza rağmen ben neden takılmıyorum ? beni çağırmıyolar değil çağırıyolar da değil anlamıyorum arkadaş ben niye farklıyım mahalleye yeni falan taşınmadım onların arasında yeni falan da değilim. arkadaş evden çıkıp sokakta oynamaya giden kızları bile kıskanıyorum iyice yalnız kaldım çevreden

Aynı sorun bende de var.
    Bir uzmandan yardım al, ben alıyorum. 10 seansta iş baya değişiyorsun, benim 8. seansım dün idi kendime stil bile yaptım düşün artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.