Şimdi Ara

Neden hiçbir kız beni kabul etmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım diyordu git tanış öyle teklif et direk teklif ettiğin için ret yiyorsun diye, işte ben de bir kızla tanıştım bölümden. Tamamen spontane gelişti tanışmamız. 2 kez konuştuk, sonra arkadaşına neden gelmediğini sordum. Arkadaşı da doğal olarak söyledi ona galiba. Kız mesafe koydu araya.

Hani diyorsunuz ya karakterini severler belki diye. İşte o da olmuyor. Çünkü en ufak bir kıvılcım olduğunu anladığında uzaklaşıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39573EE72 -- 12 Mayıs 2018; 13:36:7 >

• Bos adam oldugun icin olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olm düşük zekalı insanlar dişileri bu kadar kafaya takar, düşünme ilgilenme. salak bir insan değilsin. iyi bir ağır ceza avukatı olup parayı kırmaya bak.
  • Şeytanın avukatı ol diyorsun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39573EE72

Şeytanın avukatı ol diyorsun yani.

hırslı ol biraz. böyle kendine acıyıp durursan bir halt olamazsın.
  • umarım yakında zamanda bir kız bulursunda senden kurtuluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enthris -- 12 Mayıs 2018; 13:40:31 >
  • Olm iyi de ağır ceza mahkemesine düşen adam zengin değildir herhalde, nasıl para kazanıcam onlardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39573EE72

Olm iyi de ağır ceza mahkemesine düşen adam zengin değildir herhalde, nasıl para kazanıcam onlardan
    ne bileyim hukukçu olan sensin, ağır ceza avukatlığı bana havalı geliyor baya. arkadaşın babası da ağır ceza avukatı baya zenginler. 2m liralık villada falan oturuyorlar. zengin adamların işi düşmüyor mu? belli bir network yaptıktan sonra parayı kırmaya başlarsın herhalde.
  • Yakın akrabam zengin sayılır, beni firmasında işe alırsa zengin insanları tanıyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39573EE72 -- 12 Mayıs 2018; 13:51:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.