Şimdi Ara

NEDEN İLLE DE CEP TELEFONU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyun için neden ille de CEP TELEFONU'nda ısrar ediliyor?
    Neden tablet boyutunda bir oyun bilgisayarı çıkarılmıyor?

Bunu gerçekten çok merak ediyorum.

Konuyla ilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi lütfen?

Kolay gelsin.

• Çünkü en güzel oyun zevki ya klavye mouse yada gamepadle çıkar. Kaç yıl geçti akıllı telefonlar çıkalı, bilgisayar yada konsolda oynarken oynadığın oyun zevkini şuana kadar mobil bir platformda alabildin mi? %99 hayır cevabını vericeksin. Bu yüzden uğraşmıyorlar çünkü elle ne kadar iyi olursa olsun o zevki asla vermez sadece gereksiz masraf olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IllidanStormrage kullanıcısına yanıt
    Ben de senin söylediğin mantıkla sordum zaten :)

Akıllı da olsa telefonda oyun oynamanın zevki, masaüstü bilgisayarda oynamaya göre çok düşük kalır.
    Buna rağmen NİYE telefonda oynamak için oyunların daha da geliştirilmesine çalışılıyor? Ve de,
    daha gelişmiş oyunlar oynanabilmesi için telefonlar sürekli geliştiriliyor. İlle de oyun için bir "el aygıtı"
    olacaksa da, niye ille de telefon? Bırak telefonu telefon olarak kalsın. Aynı boyutlarda, ama sadece
    oyun için geliştirilen aygıt(lar) olsun.

İşte tam bu noktada soruyorum: "Bu iş için telefonda ısrar etmenin nedeni nedir?"
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaytu_aka

Ben de senin söylediğin mantıkla sordum zaten :)

Akıllı da olsa telefonda oyun oynamanın zevki, masaüstü bilgisayarda oynamaya göre çok düşük kalır.
    Buna rağmen NİYE telefonda oynamak için oyunların daha da geliştirilmesine çalışılıyor? Ve de,
    daha gelişmiş oyunlar oynanabilmesi için telefonlar sürekli geliştiriliyor. İlle de oyun için bir "el aygıtı"
    olacaksa da, niye ille de telefon? Bırak telefonu telefon olarak kalsın. Aynı boyutlarda, ama sadece
    oyun için geliştirilen aygıt(lar) olsun.

İşte tam bu noktada soruyorum: "Bu iş için telefonda ısrar etmenin nedeni nedir?"

İnsanlar saf gibi Candy Crush Saga gibi saçma oyunlara bağlı kalıp zamanlarını harcarlarsa çıkarırlar hocam, amaç para kazanmak en kolayda böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.