Şimdi Ara

Neden iPhone'ların fiyatları bu kadar yüksek? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1907
    Bence o eskidendi.

O zaman sen iPhone değil o yenilerden al. Bu telefonu beğenmiyorsan beğenen kişiler ile tartışmanın bir anlamı yok.
  • Zengin telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Zengin telefonu

Neden iPhone'ların fiyatları bu kadar yüksek?
  • Yaptim bile ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

quote:

Bence o eskidendi.

O zaman sen iPhone değil o yenilerden al. Bu telefonu beğenmiyorsan beğenen kişiler ile tartışmanın bir anlamı yok.

Benim öyle bi derdim yok yani isteyen istediği telefonu istediği fiyata alır.Ben sadece öğrenmek istedim neden 2.el piyasası bu kadar yüksek diye ama tatmin olamadım hala.Kullanım rahatlığı,oyun uygulama desteği güzelde ne bunlar için bi aletin sıfırına 1500 lira veririm nede ikinci eline 750-800.Bana birisi daha haklı bişey göstersin yada çıkıp evet gerçekden sıfırı ve ikinci eli pahalı desin.
  • Once kullan sonra anlarsin neden bu kadar pahali oldugunu
  • ARZ-TALEP
  • Öyle olsun.Ama hala düşüncelerim değişmedi.
  • quote:

Öyle olsun.Ama hala düşüncelerim değişmedi.

niye degismedi cebinde bir PC tasiyorsun birakta o kadar yuksek osun fiyat
  • Tabi canım daha o taşıdığım pc de flash içerikleri göremiyorum
  • quote:

Öyle olsun.Ama hala düşüncelerim değişmedi.

ya arkadas ne acıklanmasını beklıyorsun.evet aslında ederi 100 lira biz 900 liraya mı alıyoruz diyelim aldıgında sende satarken zorluk cekmiceksin aldıgın fiyattan neredeyse satıcaksın bunu dusunmuyorsun neden pahalı..e arkadas guzel telefon..kimse seni birseylere inandırmak zorunda degil gidip gorursun begenırsen alırsın begenmessen baska telefona bakarsın..markete gidip ekmek iyi guzel hosta neden 10 kurusa satılmıyor diyemessın..
  • flash a gerek mi kaldı artık
    usa de herkes de bir apple ürünü adamlar hiç ağlayıp sızlamıyor flash destekli sitelere giremiyorum diye
    fiyatlar konusunda haklısınız değeri düşmüyor ferrari mübarek
  • Bi anlık hevesle o kadar para verip sonra pişman olmayı kendinize yediremeyebilirsiniz anlıyorm.Her neyse olabilir isteyen istediği telefonu alır buna kimse karışamaz.Fazla da uzatmayalım bence.
  • hicte pisman degilim pc yi satmayi bile dusunuyorum artik.

Apple piyasadan nokia yi samsung'u sony ericsson'u sildi sadece 4 telefon modeli ureterek ;)
  • quote:

hicte pisman degilim pc yi satmayi bile dusunuyorum artik.

Apple piyasadan nokia yi samsung'u sony ericsson'u sildi sadece 4 telefon modeli ureterek ;)

Nokia ve Sony Ericsson'u etkisiz bırakabilir ama Samsung bana göre yerini koruyor hatta çıkışta.Hem biraz fazla abartmadınmı pc yi satmak felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

quote:

Sırf bi işletim sistemi yüzünden çok abartılıyor fiyatı.Kabul ediyorum ios birçok sisteme göre stabil,iphone'ların görünüşleride karizmatik ama bu fiyatlarının o kadar yüksek olmasını gerektirmiyor.Bide ikinci el iphone satan kullanıcıların neden yüksek sattığını tahmin edebiliyorum.Adam o kadar para verip bi hevesle alıyor cihazı,sonra pek bi numarası olmadığını farkediyor,satacağı zamanda o kadar para verdik şimdi ucuza gitmesin diye yüksek fiyattan satmaya kalkıyor.

quote:

quote:

hicte pisman degilim pc yi satmayi bile dusunuyorum artik.

Nokia ve Sony Ericsson'u etkisiz bırakabilir ama Samsung bana göre yerini koruyor hatta çıkışta.Hem biraz fazla abartmadınmı pc yi satmak felan.

se xperia x10 ve x10 mini modeliyle çıkışta, samsung ise bada lı wave ve android li samsung galaxy s gibi cihazlarla yerini koruyor nokia da n8 modelini bir an önce çıkartırsa iyi olacak yoksa işi cidden zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 10 Eylül 2010; 17:47:03 >

• konuda ve diğerlerindeki mesaljarı okudukça kafama şu cevap takılıyor ki neredeyse iphone kullanıcılarının hepsinin iphone nasıl bir telefon ya da iphone neden pahalı sorusuna verdikleri cevap:
    "iphone kullanınca anlarsın"
    yav arkadaş bu cevabı duyar duymaz akıllara cem yılmazın ;anestesi muhabbeti ve hemşire ile gidriği dialog geliyor.
    ne demek kullanınca anlarsın yav bu telefonu adam akkılı şusu var busu var işte bu yüzden diye savunacak iphoneci yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

konuda ve diğerlerindeki mesaljarı okudukça kafama şu cevap takılıyor ki neredeyse iphone kullanıcılarının hepsinin iphone nasıl bir telefon ya da iphone neden pahalı sorusuna verdikleri cevap:
    yav arkadaş bu cevabı duyar duymaz akıllara cem yılmazın ;anestesi muhabbeti ve hemşire ile gidriği dialog geliyor.
    ne demek kullanınca anlarsın yav bu telefonu adam akkılı şusu var busu var işte bu yüzden diye savunacak iphoneci yok mu?

yok ya cidden kullanmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn
    konuda ve diğerlerindeki mesaljarı okudukça kafama şu cevap takılıyor ki neredeyse iphone kullanıcılarının hepsinin iphone nasıl bir telefon ya da iphone neden pahalı sorusuna verdikleri cevap:

Arkadasım anlatıyoruz ama diğerlerinde de var cevabı geliyor. Bir şey yalnızca var olarak gözükmemeli, bu özelliğin kullanım rahatlığı, hızı gibi artıları olmalı bunu da kullanınca anlıyor insan. Ben şimdi bilgisayarı açmaya üşendiğim için iPhone'dan giriyorum ve çok rahat istediğimi yapabiliyorum mesela.

• evde laptop var. bir iphone sitesinde adminim laptopu acma geregi duymadan siteyi idare edebiliyorum. ogretmenim okulda ogretmenler derse gec girer diye ogretmenler odamizda pc yok. pc ile yapilacak butun islerimi iphonedan yapip mailime atiyorum sonra da pc den cikti aliyorum.
    2 ay boyunca tatildeydim pc ye gerek duymadan sitemde bir suru resimli anlatim yaptim. bu kolayliklar belki htc de de olabilir. ama baska telefonda yok inanin.
    ayrica diyelimki nokia aldiniz 2-3 ay gecmeden bir ust versiyon cikiyor ve fiyati dusuyor. haliyle 2.eli de dusuyor. ama iphone yilda bir cikiyor ve fiyati dusmuyor bu yuzden 2.eli de dusmuyor. iphone 3g yi 1250 ye alip 750 ye,n95 i de 1500 e alip 500 e sattim 1 yil sonra. 3gs i 1250 ye almistim gecen yil su an 850 ye satabiliyorum. sifiri dusmeyen cihazin 2.elinin de dusmemesi normal. fiyati daha cok telefoncular belirliyor kullanici degil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.