Şimdi Ara

Neden iPhone'ların fiyatları bu kadar yüksek? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mince49

quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn
    konuda ve diğerlerindeki mesaljarı okudukça kafama şu cevap takılıyor ki neredeyse iphone kullanıcılarının hepsinin iphone nasıl bir telefon ya da iphone neden pahalı sorusuna verdikleri cevap:
    "iphone kullanınca anlarsın"
    yav arkadaş bu cevabı duyar duymaz akıllara cem yılmazın ;anestesi muhabbeti ve hemşire ile gidriği dialog geliyor.
    ne demek kullanınca anlarsın yav bu telefonu adam akkılı şusu var busu var işte bu yüzden diye savunacak iphoneci yok mu?

Arkadasım anlatıyoruz ama diğerlerinde de var cevabı geliyor. Bir şey yalnızca var olarak gözükmemeli, bu özelliğin kullanım rahatlığı, hızı gibi artıları olmalı bunu da kullanınca anlıyor insan. Ben şimdi bilgisayarı açmaya üşendiğim için iPhone'dan giriyorum ve çok rahat istediğimi yapabiliyorum mesela.

iOS cidden çok pratik bir işletim sistemi ve cihazdaki bütün özellikleri sorunsuz ve rahat bir şekilde kullanabiliyorsun nokia gibi bir çok markanın cihazında kağıt üzerinde bir çok özellik sunulmasına rağmen o özellikleri rahat ve sorunsuz bir şekilde kullanamıyorsun fakat iPhone için böyle bir şey yok belki diğer cihazlar kadar uçuk özellikleri yok ama her özelliğini sonuna kadar kullanabiliyorsun

• yaw arkadaslar butun ozellıkler diger telefonlarda da olabilir..butun insanların 2 gozu 2 kolu 2 aayagı war ama italyanla turkler birbirine benziyrmu bunun gibi birsey hiç bi telefon brbirine benzemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Zengin telefonu

Neden iPhone'ların fiyatları bu kadar yüksek?

resim supermis

• quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

konuda ve diğerlerindeki mesaljarı okudukça kafama şu cevap takılıyor ki neredeyse iphone kullanıcılarının hepsinin iphone nasıl bir telefon ya da iphone neden pahalı sorusuna verdikleri cevap:
    "iphone kullanınca anlarsın"
    yav arkadaş bu cevabı duyar duymaz akıllara cem yılmazın ;anestesi muhabbeti ve hemşire ile gidriği dialog geliyor.
    ne demek kullanınca anlarsın yav bu telefonu adam akkılı şusu var busu var işte bu yüzden diye savunacak iphoneci yok mu?

İphone'un eksiklerini yazamadıklarındandır belki.Kullanınca anladığınız ne yani nesini en çok seviyorsunuz diye sorsak herkez kullanışlı uygulamalar,oyunlar der.Madem işiniz oyun uygulama ipod touch almak bana daha mantıklı geliyor.İpod touch 4G'de kamerayla beraber gayet hoş mesela.Fiyatlarıda iphone'a göre daha uygun itouch'ların.

quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

evde laptop var. bir iphone sitesinde adminim laptopu acma geregi duymadan siteyi idare edebiliyorum. ogretmenim okulda ogretmenler derse gec girer diye ogretmenler odamizda pc yok. pc ile yapilacak butun islerimi iphonedan yapip mailime atiyorum sonra da pc den cikti aliyorum.
    2 ay boyunca tatildeydim pc ye gerek duymadan sitemde bir suru resimli anlatim yaptim. bu kolayliklar belki htc de de olabilir. ama baska telefonda yok inanin.
    ayrica diyelimki nokia aldiniz 2-3 ay gecmeden bir ust versiyon cikiyor ve fiyati dusuyor. haliyle 2.eli de dusuyor. ama iphone yilda bir cikiyor ve fiyati dusmuyor bu yuzden 2.eli de dusmuyor. iphone 3g yi 1250 ye alip 750 ye,n95 i de 1500 e alip 500 e sattim 1 yil sonra. 3gs i 1250 ye almistim gecen yil su an 850 ye satabiliyorum. sifiri dusmeyen cihazin 2.elinin de dusmemesi normal. fiyati daha cok telefoncular belirliyor kullanici degil.

Beklediğim cevaplardan birisi bu.Herkez çıkıp iphone kullanan bilir diyor ama ayrıntıya giremiyorlar çünki neyi kullandıklarını bilmiyorlar.Kafalarında yer etmiş iphone pratik ios stabil diye.Tamam stabil ama neden stabil.Bu dediklerini başka telefonlardada yapabilirsin belki ama şu tek model olayına kısmen katılıyorum oda iphone'u kendi kardeşleri arasında kıyaslarsan.Apple senede 1 model çıkarıyor ve o modelin üstüne 1 sene boyunca başka model çıkmıyor ve sıfırı yüksek olduğu için bu ikinci elede yansıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 11 Eylül 2010; 10:25:21 >

• mert senin kadar ilginç insan görmedim yardım ister gibi başlık açmışsın ama iphone karşıtlığı ve kullananlara laf etmekten başka bişey yapmıyorsun. Bir şeyi merak ettiğin için sormuyorsun . Kafanda bir düşünce var ve onusöyleyip duruyorsun.
    Beğen meyen deymediğini düşünen almasın kardeşim. Alanlar da kendilerine göre deydiğinidüşünüp almışlar.
  • Bu yaptığın iphone karşıtlığından başka birşey değil.Bilmiyorum iphone kullandın mı bence kullanmış olmalısın ki burada bu kadar yazıyorsun.Sizler iphone fanatiğisiniz diyebilirsin.Sana katıldığım noktalar var ama kim ne derse desin ios dünyanın şuan ki en iyi işletim sistemi.Bugün nette bir siteye giriyorum iphone sahibimisiniz tıklayın app. indirin yazıyor.Ee bu kadar yaygınlaşmış piyasayı ele geçirmiş bir tel. sistemi görmedim ben daha.Yıllarca java java java kullanınca insan bir anda ne olduğunu şaşırıyor.Adam tekel olmuş tekel olmuşsa da bu fiyatlar normal geliyor bana.Ama iphone işletim sistemi ve application açısından adam akıllı bir rakip çıkmazsa istedikleri kadar kaliteli donanıma sahip telefon çıkarsınlar yine apple ile yarışamazlar.Artık bir gerçek varsa o da donanımdan ziyade işletim sistemi ki apple yavaştan donanımı da ekliyor.E hadi rakip olsunlar çıkarsınlar bir telefon da bizimde seçme şansımız olsun apple fiyat düşürsün.Bizde isteriz ama tüm dünya gibi adamlarda farkında ki rakipleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 11 Eylül 2010; 13:48:00 >

• Bir süre kullanmış olsa bu soruyu sormazdı.. Bir kere internete girip gezse iPhone üzerinden anlar amma bu kafa yapısı ile zor.

Ayrıca herkes iPod Touch yanında telefon gezdirmek zorunda değil.
  • Arkadaşlar ben iphone karşıtı değilim ama eksiklikleri olan bir cihazın bu kadar pahalı olması bana mantıksız geliyor.
  • telefonun fiyatı okadar etmez ama şirket yüksek tutuyor ki millet alsın... fiyat fazla olunca milletin hosuna gidiyor merak uyandırıyor gidip alıyorlar... bu telefon 200lira olsun kimse yüzüne bakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

telefonun fiyatı okadar etmez ama şirket yüksek tutuyor ki millet alsın... fiyat fazla olunca milletin hosuna gidiyor merak uyandırıyor gidip alıyorlar... bu telefon 200lira olsun kimse yüzüne bakmaz

Herkeste klavye olursa böle olur işte.
  • Adamlar isim yapmışlar bir kere.Bundan dolayıdırki sürekli alıcı buluyor iphone modelleri.E çok alıcı da uçuk fiyatlar anlamına geliyor.
  • iphone nun mu var? derdin var arkadasim simdi ihtiyar bir dede oglum dur senin telefonunda karilar varmis ufleyince etegi kalkiyomus dogrumu??? dogru sa bii uflem yegenim dedi uflettim adamin hosuna gitti sat bana diyo adam olmaz dedim kac paralik duzen diyo 1.500 tl ver al dedim emekli maasini alinca alcek benden. bu ihtiyar ne bilsin apple yi yalanmi
  • Yazın kuzenin 3gs ini satmak için telefonculari gezdik. Verilen teklifler 500 lira gibi komik rakamlardi. O yuzden vazgeçti satmaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

Yazın kuzenin 3gs ini satmak için telefonculari gezdik. Verilen teklifler 500 lira gibi komik rakamlardi. O yuzden vazgeçti satmaktan.

Yuh, ne oluculer var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

Yazın kuzenin 3gs ini satmak için telefonculari gezdik. Verilen teklifler 500 lira gibi komik rakamlardi. O yuzden vazgeçti satmaktan.

32 gb ise 100 tl fazlaya satın 16 gb den 100 olmasa bile en az 50 olsun.
    Tavsiyem telefonculara değil de elden isteyen birilerine satmanız
  • İphonun fiyatının düşmemesinin birçok sebebi var herşeyden önce iphone kalitesini anlayabilmek için kullanmak lazım.O kadar kusursuz bir ekran yapmışlar ki kullanımı hem kolay hem de eğlenceli inanın abartmıyorum başka hiçbir telefonda mesaj yazmak müzik dinlemek bu kadar pratik ve eğlenceli değil özellikle menülerde dolaşırken bir sürü tuşa basmak gerekmiyo neye istiyosan dokun aç ,başka telefonda mesaj yazarken aynı tuşa 3-5 kere basmak beni inanılmaz sıkıyo nokianın samsungun dokunmatik telefonlarıda beni tatmin etmiyo doğru düzgün algılamıyo işgence oluyo nokia x6 ve samsung wawe de ıphone ile aynı tip ekran kullanmasına rağmen kullanımı rahat değil ekranları 3.2 inç olduğu için dar mesaj tuşları falan sıkış sıkış. Diğer bir neden ürün çok kaliteli markasıda apple gibi paraya doymuş kendini kanıtlamış bir marka bu telefon 5 milyarda olsa gene alırım ve benim gibi düşünen birçok insan vardır eminim.Birazda prestij telefonu 3G nin 2. eli 400 tl olsa 2G 150-200 tl olsa sokaktaki wifili N95i bile hatta N73ü bile nimetten sayan milletin elinde oyuncak olucak 6300dan yada e250den farkı kalmicak.Tabi herkes istediğini kullanabilir demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Başka bir nedeni zaten 4 tane model fiyatları düşük olsa adamlar neyden kazanıcak fiyatları düşürüp üst modeli satma gibi bir amacı yok zaten hepsi üst model gibi Sonuçta şuan 3Gnin sıfırı 950 tl 3Gsin sıfırı 1350 tl yine arada ciddi fark var

Birisi iphone kullanmayan birine iphonu savunabilirmi demiş en basitinde iphone os işletim sistemi var iphone almak için en iyi sebep.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Sorum aslında 2.el piyasasıyla ilgili yanı sıfırları zaten almış başlarını gidiyorlar ama 2.el piyasasıda uçuk.2G'nin bana göre bi numarası yok ama hala 500+rakamlarla satılıyor,3G desen 750-800 den aşşağı değil 3GS,4 işine girmiyorum bile.Ama fiyatların bu kadar yüksek olması bana garip geliyor tamam iphone iyi hoş alette 2G,3G artık o kadar iyi değiller ve onlardan üstün çok telefon var piyasada.Acaba o kadar para verilip alındığında satarken fazla zarar etmemek için abartılı fiyatmı çekiyorlar anlamış değilim.Peki sizce neden böyle?

cevabı çok basit.talep çok.Almak isteyen kişi sayısı fazla olunca fiyat yüksek olur: )
  • Kullanmayan arkadaşların yorumu şuna benzemiş
    angelina jolie de kadın yıldız tilbe de
    İkisini de özellikleri aynı niye daha çok itibargörüyo misali ehehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertiqo

Kullanmayan arkadaşların yorumu şuna benzemiş

10 numara cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertiqo

Kullanmayan arkadaşların yorumu şuna benzemiş

güzeldı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.