Mantıklı bir açıklaması olduğuna inanmadığım halde merak ediyorum,sizce neden yok?
nedeni yok piyasayı nerde gorurlerse orda acıyorlar ayırca izmirin öle eskisi gibi ahımşahımlıgı kalmadı bence insanların alım gücü cok düştü ama zamanla gelecektir tabi sanayisinin vsde eski oranda güçlü olmadıgını belirtmekte fayda var hani 3.büyük şehir ama o büyüklükde eskiden kalma yoksa...
1sene içinde açılacak
Yakında Mediamarkt ile Best Buy geliyor. Electroworld'ün eksikliğini hissetmeyebiliriz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
GOLDFALCON söylediklerine katılmakla birlikte bu güzel şehre yapılanların altından kötü kokular yayıldığını biliyorum...Kesinlikle cok daha büyük ve verimli bir şehir olma potansiyeline sahibiz.Siyasi ve tarihsel nedenlerin bedelini ödemek zorunda değiliz.İzmir'in büyümesi İstanbul dahil kimsenin işine gelmez oldu...Uluslararası arenada bile bu görülmektedir.İlk olimpiyat,ilk fuar,ilk milli ekonomi kararlar gibi bir çok önemli konuya ev sahipliği yaptı bu şehir.İstanbul'da kuş uçsa haber olur.Anlayamıyorum...Bu büyükük kompleksi nereden geliyor.Nasıl büyülük bu;10 km mesafeye 3 saatte gidiyorsun.1 saat yağmur yağdı canlar gitti...Konumuzun dışına çıkmış gibi görünse de bunların tamamen birbiriyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum.
(Kusura bakmayın bu konuda cok dolmuşum...)
Knight açılışta buluşmak dileğiyle :)
ElectroWorld de alış-veriş yaparken personele İzmirde neden yok dediğimde Kordonda yer açacağız dedi acaba neresinde ?
electro world gelmesede olur Mediamarkt acilisi yakin galiba duraklarda reklamlari var.bestbuy'da az kaldi
Mediamrkt rekLamını bugün gördüm ben de.28 Ekim'i bekLe izmiR yazıyordu.Açılış tarihi 28 ekim sanırım.Ama sitede bir bilgi yok henüz.Özellikle Bestbuy'dan sonra hersey cok daha iyi olacaktır.Benim neden electroworld yok diye sormamın sebebi belliydi.Artık işin rengi değişti :)
Aldığım son haberLere göRe;Media Markt ve Best Buy ikisi de BaLçova'da açılacak.Best Buy açılış tarihi 14 Kasım.Media Markt reklamlardan anlaşılan 28 Ekim.
quote:
Orijinalden alıntı: ShekerCocuq35
Mantıklı bir açıklaması olduğuna inanmadığım halde merak ediyorum,sizce neden yok?
Mersindede Elektroworld yok ama mediamarkt var, genelde bu iki firmanın birinin olduğu yere öteki şube açmıyor... (ist. hariç tabiki, benim böyle bir gözlemim var)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme