arkadaşlar shift 2 oynarken pc kapandı bırden.bı yanık falan yoktu.yenıden actım 15 20 sanıye sonra kapandı.bıkac kere denedım aynısı oldu.tamırcıye goturdum ıslemcıye macun surdu ama sonuc aynı.bı ıkı dk acık kalıp kapanıyor.hem oyunda hemde masaustunde.farketmıyor yanı.tamırcı parcaları denedım anakarttan dedı.bende evde anakart ıslemcı ve psu takılıyken denedım yıne kapandı.anakartı servıse verdım bugun aldım sorun yok demısler.aksam ıslemcıyıde cıkarıp deneyecegım.sorun nedendır sızce.power kasanın ıcınden cıkan 500 wattlık ortalama bısey.kasanın markası aerocool.power bozuk olabılırmı.kasa acılıyo cunku bıkac dk calısıp oyle kapanıyo.arkadaşlar shift 2 oynarken pc kapandı bırden.bı yanık falan yoktu.yenıden actım 15 20 sanıye sonra kapandı.bıkac kere denedım aynısı oldu.tamırcıye goturdum ıslemcıye macun surdu ama sonuc aynı.bı ıkı dk acık kalıp kapanıyor.hem oyunda hemde masaustunde.farketmıyor yanı.tamırcı parcaları denedım anakarttan dedı.bende evde anakart ıslemcı ve psu takılıyken denedım yıne kapandı.anakartı servıse verdım bugun aldım sorun yok demısler.aksam ıslemcıyıde cıkarıp deneyecegım.sorun nedendır sızce.power kasanın ıcınden cıkan 500 wattlık ortalama bısey.kasanın markası aerocool.power bozuk olabılırmı.kasa acılıyo cunku bıkac dk calısıp oyle kapanıyor.