Bildirim
Neden kimse oyun kazanmak istemiyor ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çünkü sen adamları oyundan soğutuyorsun iğrenç küfürlerinle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü sen oxi fanboyusun bana gelsen bende kazanmak istemem,tiksinç.
Dün örnek vereyim bot'da adc olarak oyun oynuyorum 4 kill verdik başlangıçta 3'ünü ben verdim 1 ini sup ondan sonra sup jinx report felan dedi ben direk mutelerim böyle durumda ormancıda jinx report dedi muteledim onuda oyun devam ederken ben kastım farm yaparak karşımdaki adc daha iyi kastım lakin beni reportlucak iki arkadaş bizi bırakı gitmişti bu oyunda kazanmak için yenilgiyi kabul etmiceksin. Oyunu kaybettik ama yılmadık -
Bazen bende sinir oluyorum.Adama gank atıyorum xinle adamla lb oynuyor karşısında ziggs.Attım gank ziggs tam kendi büyücü minyonlarının önünde duruyo minyonlara e ile atlayıp ulti attım ziggs tam lbnin üstüne geldi.Normal bi oyuncu burda zigsse e atar bende qw ile vururum keseriz bu e atmadı ziggssıçra attı sonra evelynn geldi bizi ultiyle yavaşlattı kaçtılar.Sonra evelynn buna gank attı kesti adam bana sövüyo jungle farkında oyun kaybediyoruz filan diyo bende 0-0-4 gidiyorum tamam o zaman hayırlı işler dedim çıktım oyundan.Normal oyundu ama derecelide aynısını yapsa yine çıkardım. -
Cunku millet sosyal hayatta bir sey degil oyunda afk dediklerinde gitme vs laflariyla egolarini tatmin ediyorlar tabi bu normal sartlarda extreme xurumlarda hakli olanlar da vardir elbet
Oxi abin sever, izinden gitsene qnq.
şu leaverbuster olmasa tek küfürde oyundan çıkarım jungle oynuyorum bazen bütün takım bana yükleniyor -
Kimse kusura bakmasın. Dakika 20de 50 farm yapmış bir lb bana sövüyorsa ayrıca takımda ağız birliği yapmış buna destek veriyorsa hiç affetmem çıkarım. Sırf bu yüzden gold 5e kadar düştüm.
quote:
Orijinalden alıntı: SENVARYAADAMSIN
şu leaverbuster olmasa tek küfürde oyundan çıkarım jungle oynuyorum bazen bütün takım bana yükleniyor
Kalktı o artık ban yemiyosun çıkmak serbest -
quote:
Orijinalden alıntı: Vez IX
quote:
Orijinalden alıntı: SENVARYAADAMSIN
şu leaverbuster olmasa tek küfürde oyundan çıkarım jungle oynuyorum bazen bütün takım bana yükleniyor
Kalktı o artık ban yemiyosun çıkmak serbest
sen burda harcanıyosun be gülüm -
Ya normal oyun oynuyorum, oyuna 2 dka geç başladım geldiğimde karşıdaki 3 leveldi ben 1. Farm yapmaya çalışıyorum zorla ama karşımdaki tristana. Dps vuruyor ve menzili çok uzun. Jungle gank gelecekti falan kurtarmaya çalışıyordum karşıdan gank geldi ben öldüm hemen kata report kata feedle kata oyunu sil falan. Hiçbi zaman böyle Bi durumda feedlemk gibi hareketler yapmam ama birisi karşı takıma katayı çok ezme yazık yazdı o noktada sinirim attı benim, adamın lanesine gidip kill verdim özellikle, vurmuyorum alın falan. Sonra böyle flame yapanlardan bir tanesi ozur diledi yapma kata falan. Sonra duzgun oynamaya başladım aldık oyunu. Bi tanesi de yine de seni reportlıcam dedi o hariç herkese honor attım.
Özet: Bu da böyle bi anımdır.
ben istirem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X