Şimdi Ara

Neden kimse tobb yazmamış? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
3.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Beni gıcık eden 15 kontenjanla 5K dan öğrenci alan bir bölümün odtü boğaziçi bilkent itü gibi yılların tecrubesi ve çok daha yüksek kontenjana rağmen daha iyi sıralamadan öğrenci alan okullarla mukayese edilmesi. Tobb un rakibi özyeğin, gsü, agü falandır dahası olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan aynı düşünce bendede var ama yiyip bitiriyor beni. Keşke 2ayt daha yapaydımda boğaziçi gelse diyorum. Üzüyor hocam hiç düşünme orasını. Sonuçlar gelsinde

• momik M kullanıcısına yanıt
    https://www.google.com/amp/www.bik.gov.tr/dunyada-ilk-bine-giren-22-turk-universitesi/amp/

Hocam şöyle bir veri var URAP'a ait. Siz hangi kaynaktan akdınız bu durumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFourBarMechanism

https://www.google.com/amp/www.bik.gov.tr/dunyada-ilk-bine-giren-22-turk-universitesi/amp/

Hocam şöyle bir veri var URAP'a ait. Siz hangi kaynaktan akdınız bu durumu?
    Ben zaten tobb dan önce odtü bilgisayar yazdım

Senin sıralaman kaç

• İnekyılmaz İ kullanıcısına yanıt
    3K birader senin

• momik M kullanıcısına yanıt
    TOBB yok sanırım bulamadım :D :d

• tufiiiii kullanıcısına yanıt
    Hocam baya boş yapmışsın hatta iyi bir odtülü olabilirsen belki şirinleri bile görebilirsin.

Şaka maka odtü itü vs kampüs olsun öğrenci kulüpleri olsun oldukça güzel ve yaşanası okullar bu yüzden daha öndeler linkedin de bul odtülü mezunları bu arkadaşın yazdığını at bakalım ne diyecekler =)

• quote:

Orijinalden alıntı: tufiiiii

Sayın İnekyılmaz Hocam,
    İş garantisi veren bir yer üniversite veya akademi olmaktan çok meslek yüksek okulu statüsüne girer. Buradaki fark; dört duvarı olan, içinde derslik ve sıra bulunan, ders anlatan bir hocanın olması orayı üniversite yapmaz. İnsanlar bu forumda neden kendilerini ODTÜ, Bİlkent ve BOUN için yırtıyorlar zannediyorsunuz. Üniversite bir felsefe işidir ve bu okulların öğrencilerine aktardıkları birer felsefeleri vardır. TOBB'un ismi bile anılmıyor. TOBB size iş bulabilir ancak farklı bir düşünüş tarzı veya kavrayış kazandıramaz. Sadece diploma verir, onu da AÖF'de veriyor zaten. Ha! benim için sadece para önemli diyorsanız o başka. O zaman TOBB tam size göre.
    Boş yapmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFourBarMechanism

3K birader senin
    2891

Yav he he İTÜ eskisi gibi iyi degilmis.Bunu soyleyen neye dayanarak dedi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choyrn -- 24 Ağustos 2018; 22:30:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-800A49342

Bu mesaj silindi.
    Teşekkürler hocam

Dua et odtü gelsin :)

• Öncelikle tebrik ederim çok güzel sıralama yapmışsın.

Ama İtü odtü boğaziçi bilkent bu 4 lü ayrı bir kulvardır tobb ve özyeğin vs ayrı kulvarda. Ki bunlar 5-15 arası kontenjan koyarak sıralama kasarlar.Göz boyama aslında iyi öğrenci çekmek için.

Tobb gelirse bence İtü ye geçiş yap. Bu senenin puanıyla geçiş yapabilirsin.İstanbulda okumak bile iş olarak fark atar ankaraya. İtü nün kalitesini konuşmaya zaten gerek yok.

• "tobb"lar tobb'da okur. biz "tobb" değiliz maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.