< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam hangi üninin hangi felsefeyi verdiğini söyler misiniz önceden bir bilgimiz olsun bize uygun olanı seçelim
|
Lan açıklayın diyorum, adamlar çöp yazmaya devam ediyor.
Ne kadar beyinsiz varmış bu forumda,gerçi varmış demeyelim, önceden de görüyorduk böylelerini =D |
ÇÖBB
|
ÇÖP
|
Sayın tufıiiii Hocam,
Size katılmıyorum. Tobbun isminin anılmamasının sebebi yeni olması ve herkesin önyargılarının olması. İyi yerlerde staj yapmaktan daha iyi bir tecrübe, iş felsefesi veren başka bir şey olamaz. Bu konuda da tobb önde gelen isimlerden. Yani kulaktan dolma bilgilerle gelip TOBB un öğrencilerine verdiği bir felsefesi yok diyemezsiniz. Akademik kadrosu da sağlam ve dinamik olduğu için çoğu zaman öğrencilerle birlikte proje yapıyor hocalar. Bunu ODTÜ'de pek göreceğinizi zannetmiyorum(kalabalıl olduğu için.) |
ÇÖP
|
Rehberlik hocana zamanı gelince iyi küfredeceksin şimdiden söyleyeyim demedi deme.
|
Beni gıcık eden 15 kontenjanla 5K dan öğrenci alan bir bölümün odtü boğaziçi bilkent itü gibi yılların tecrubesi ve çok daha yüksek kontenjana rağmen daha iyi sıralamadan öğrenci alan okullarla mukayese edilmesi. Tobb un rakibi özyeğin, gsü, agü falandır dahası olamaz.
|
he tamam tamam he he
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 24 Ağustos 2018; 15:57:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|