Şimdi Ara

Neden kimse tobb yazmamış? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
3.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3K hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnekyılmaz İ kullanıcısına yanıt
    Rehberlik hocana zamanı gelince iyi küfredeceksin şimdiden söyleyeyim demedi deme.

Hocam açıklayan kişiler de var.

• momik M kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece dil ingilizce olduğu için hocaların bir alışma süreci olacak. Onun dışında kadro hala sağlam. Başarılı kemik kadro duruyor. ODTU'de 11 Prof var. ITU'de 9 Prof vardı yanlış hatırlamıyosam. TOBB, AGÜ ile falan yarışır anca 5K dan alıyor tam burslu 15 kontenjanla. ITU 4.9K'dan almış 120 kontenjanla. İstanbul olması diğer bir avantaj. 1773'te kurulmuş köklü bir okuldan bahsediyoruz.

Yurt dışında hiçbir Türk üniversitesinin adı anılmıyor hocam sıkıntı yok. ITU eski bir üniversite olduğundan yurtdışında tanınıtlığı ODTU ile yarışır illa bir kıyas yapılacaksa. TOBBa hiç gittiniz mi bilmiyorum ama bana AGÜ yü anımsattı. Sıralamasının iyi olmasının nedeni de Ankarada olması ve kontenjanın AGÜ den yarı yarıya az olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFourBarMechanism

Rehberlik hocana zamanı gelince iyi küfredeceksin şimdiden söyleyeyim demedi deme.
    Ben araştırmamı sağlam yaptım. Sadece rehberlik hocamla değil, tobb mezunlarıyla da görüştüm. Sıkıntı yok merak etme =)

• öZeL OkUL yHa oNdAn.s.s

Hehe hehe hehe

• Konuyu okurken benim gibi çıldıran var mı? Kaç mesajda çöp, yok felsefe vermezmiş para kazandırırmış bilmem ne. ODTÜ, Boğaziçi ne felsefe vermiş? Daha popüler eğitimi daha iyi desen anlarım da felsefe vermek ne yahu!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7F3725B2 -- 24 Ağustos 2018; 19:22:2 >
  • Ben yazdım okuyan tanıdıklarım da memnun gayet öneriyorlar buradakiler herhalde rakip elemeye çalışıyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E7F3725B2

Konuyu okurken benim gibi çıldıran var mı? Kaç mesajda çöp, yok felsefe vermezmiş para kazandırırmış bilmem ne. ODTÜ, Boğaziçi ne felsefe vermiş? Daha popüler eğitimi daha iyi desen anlarım da felsefe vermek ne yahu!?
    Yalnız değilsin hocam. Bu forumda sığ görüşlü insanlar olduğunu biliyordum da, bu kadar fazla çoğunlukta olduklarını bilmiyordum =). Aptala laf anlatılmaz ben onlara cevap vermeyeceğim.

https://forum.donanimhaber.com/tobb-etu-hakkinda--32535889

Şu konunun yorumlarını oku istersen, eskiden forumun üyeleri daha kaliteliymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStunt

Ben yazdım okuyan tanıdıklarım da memnun gayet öneriyorlar buradakiler herhalde rakip elemeye çalışıyor :D
    Hocam tercih dönemi de geçti neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyorum. Bir de gelmiş felsefe vermiyor diyorlar orda koptum =D

• tufiiiii kullanıcısına yanıt
    he tamam tamam he he

• Cs olarak ilk dünyada ilk binde odtü boun bilkent var hocam herkesin basbas bu üniler demesinin sebebi bu

• Ama itü ee ye giden 2 arkadaşım var biri boğaziçi gelebilebileceği halde itüyü seçtiğini duydum

• Tm Ts için konuşayım akademik kadrosu berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

İyi güzelde üniversite ismi, etiket kalitesi diye bir gerçeklik de var bunu göz ardı edemiyorum bir türlü.

-Nerde okuyorsun yavrum?
    -Tobb üniversitesi teyze
    -Top üniversitesi mi ??
    Teyzeye TOBB deme açılımını yap

teknoloji üniversitesi dersin iş biter

• Boğaziçi dediğiniz üniversitenin gayet de kültürü vardır.Arkadaşın birisi felsefe diyerek bunu kastetmiş.Staj imkanı şu bu derken kastettiğiniz şeylere onlar da fazlasıyla sahip.İleride buralardan mezunların lobicilik olaylarını görünce anlarsınız.

Ben de ne kadar tobbdan adamla görüştüysem bi memnuniyetsizlik vardı tavsiye de edilmedi. İnşallah herkes kendi için doğru kararı vermiştir ne diyelim :)

Hocam başlara onları yazdım zaten keşke 2 ayt daha yapaydım da odtü bilgisayar ihtimali daha da artsaydı. Artık elimizdekini değerlendirmeye çalışacağız. Umarım tıpa yönetim artmıştır ve odtü bilgisayar gelir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.