Şimdi Ara

Neden kimse yildirim beyazit yazmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yildirim beyazit psikoloji yazan var mi acaba ya?
    Henüz kampüsü yok diye mi gelismekte olduğu icin mi kimse yazmiyo gecen sene acilan psikoloji bölümünde bu sene ciddi bi artis bekliyodum ama ne burdan ne cevremden yazana rastlamadim aranizda var mi yazan ya da cevrenizde?

• Dostum cemaaatin üniversitesi dersane hocaları yükselcek diyor ama numara bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamiyle yandaşlara peşkeş çekmek amacıyla kurulmuş bir üniversite, bak bu da haber linki:
    http://www.milliyet.com.tr/-ozel-kriterli-akademik-ilan/guncel/haberdetayarsiv/10.02.2011/1350314/default.htm

burada okumaktansa mezuna kalmak daha iyi bence... sırf ankara'da olması ve psikoloji-hukuk-tıp gibi bölümleri barındırması bile kurtarmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşlı Coni

Dostum cemaaatin üniversitesi dersane hocaları yükselcek diyor ama numara bence

Bence de yükselcek ikinci öğretimi 24.200le kapatmis benim de 24.200 ilk siraya yazdim ama hic umudum yok acikcasi. kontenjan acildiği icin siralama geriler biraz yükselir sonra dengeler falan diye azcik bi umudum oluyo pek yazan görmediğim icin.
    Yahu cemaat olsun kampüsü olmasin ankaradaki besinci devlet üniversitesi sonucta iyi yerlere geleceğinden eminim.
    Ne kadar yükselir diyolardi?
  • bende yazdım ama gelmez gibi 27k
  • Ben makine istiyorum dedim yıldırım beyazıt 50k da ama 20 k olur bu sene dedi güvenip yazmadım

• Yaşlı Coni kullanıcısına yanıt
    gel arkdsım gel calculus vize final gecme notu 25 :D ortalama o derece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ogretim uyesi mi tercumanlk mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikonick

Anlamadım la ne oluyo bu

• Kamu yönetimi ve Siyaset bilimi'ni yazdım gelmez diye düşünüyorum
  • Tıpı yazanların bunları bilmiyor muydu niye 5 kdan başladı direk .ankara olması etkilidir ancak üni kötü değilki sıralaması yüksekte

• Yaşlı Coni kullanıcısına yanıt
    okulda cok zorluyolar demek oluyo kardesm :) gelipte pişman olmayan yok gibi birşey
  • ben hukuk fakültesini yazacaktım biraz araştırdım sonuçta puanı yüksek diye sonra baktım okul bu (çoğunuzun hazırlandığı dersane daha iyidir eminim)
    http://www.ybu.edu.tr/custom_page-421-cinnah-yerleskesi.html
    ama bence yazan öğrenciler bunu izleyip gitti
    http://www.youtube.com/watch?v=70UfOFJpg2w&feature=youtu.be aradaki farklar ortada bence ankara bürokrosi şehri diye yazmış kim yazdıysa yazık olmuş bence puanlarına

• ölsem yazmam
  • ben psikolojiyi yazdim da garanti olsun diye en sona yazdim 6 tercih yaptim buyuk ihtimal 2. gelir de
    cevremde 22bin olup psikoloji yazan arkadasim var

• Hem de öyle bir yazıyorlar ki Cemaatin olduğu doğru fakat çok yükselecek oranın puanları bu yıl değilse gelecek yıl olmadı diğer yıl ama iyi yükseltecekler orayı. Samanyolunu falan hep oraya yönlendiriyorlardır zaten.
    Ayrıca hazırlığı odtüden daha zormuş. Kaliteyi yükseltmeye çalışıyorlar belli ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veraniego -- 22 Temmuz 2013; 20:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşlı Coni

quote:

Orijinalden alıntı: psikonick

Anlamadım la ne oluyo bu

oraya ortalama bir fen liseliyi koysalar okul 1.sini derslerde döver onu demek istemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 22 Temmuz 2013; 20:45:10 >
  • Ankaradayım. Bu sene tercih yaptım. İlk kez duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

Hem de öyle bir yazıyorlar ki Cemaatin olduğu doğru fakat çok yükselecek oranın puanları bu yıl değilse gelecek yıl olmadı diğer yıl ama iyi yükseltecekler orayı. Samanyolunu falan hep oraya yönlendiriyorlardır zaten.
    Ayrıca hazırlığı odtüden daha zormuş. Kaliteyi yükseltmeye çalışıyorlar belli ki.

cevrende yazan var mi cok hadii ya :/
  • Cunku Ankarada:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

Cunku Ankarada:)

Ne cunku ankarada?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.