Şimdi Ara

usak mi isparta mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar izmirliyim universite icin tekrardan tercih yapicam siralamama uyan okullari arastiriyorum uzun suredir ama pek elle tutulur bi bilgi edinemedim isparta ve usak arasinda cok kararsizim. Lutfen bi bilgi verebilir mi okuyanlar,oralarda yasayanlar okul,sosyal hayat,kulturel etkinlikler gibi tum konularda hangisi daha iyi bir tercih olur benim icin hangisini yazmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uşaktaki üniyi daha önce duymadım. SDÜ'de ortam vardır bence bu arada yanlış bölüme konu açılmış
  • Hocam yasayanlar edenler de gorup yorum yazar daha cok kitleden cevap alirim diye buraya acmistim ama sikinti varsa tasinabilir tabi sorun degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isparta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka cevap var mı?
  • Aşçı, bahçıvana. Bahçıvan, şoföre. Şoför, UŞAK'a sonra hepsi UŞAK'a.
  • Isparta, Uşak'tan daha gelişmiş bir ildir.Yaşanılabilir iller sıralamasında Isparta 1. olmuştur.
    Şuan Isparta'da yaşıyorum.Uşağa da bir çok kez gittim.Tercihin Isparta'dan yana olsun.Pişman olmazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Mi Eskişehir mi..?
    3 yıl önce açıldı
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    Sakarya mı? Mersin mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lu£ kullanıcısına yanıt
    hocam izmirliyim ben, izmire yakın diye uşağı yazmak git gel yaparım sık sık diye çok mu mantıksız olur? açıkcası bir de izmirde kalacak sevgilim onun için git-gel yaparım diye düşünüyorum 6 saat epey uzun geliyor kolay gelemem gibi izmire, 3 saat daha cazip gibi. ama bilemiyorum bu kararım ne kadar mantıklı. bir de ısparta 2. öğretim gelecek gelirse büyük ihtimal birinci öğretimden umutlu değilim 5k önümde uşakta ise örgün kesin gelecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.