Şimdi Ara

Neden Knight'ın Açılmasını Bekliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Düyada Başka Oyun Yokmu ? ( C.s Filan Nfs Carbon Silkroad Vs )
    Knight'ın Açılmasını Bekleyene Kadar En Yakın Tarihteki Sınavınıza Niye Çalışmıyorsunuz ?

Bu Oyuna Fazla Kafayı Takmayın Derim Millet Okulundan Oluyor Derslerine Çalışmıyor...(Arkadaşlarımdam Biliyorum) Millet +7 Shard Aldım Diye Okula Gitmiyor !!!

Size Soruyorum Bu Oyun Okulunuzdan Önemlimi? & Bu Oyunu Bu Kadar Kafaya Takmayın...

Bende Knight Oynuyorum Hatta Gold Preliyim Ama 2 Günde 1 Kere Max 3 Saat Oynuyorum...

( Ben Bu Konuyu Knight'ı Fazla Kafaya Takanlar İçin Söylüyorum )...

• Güzel konuşuyonda madem sen başka oyun oynuyon neden bu forumdasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapirbir1

Güzel konuşuyonda madem sen başka oyun oynuyon neden bu forumdasın

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapirbir1

Güzel konuşuyonda madem sen başka oyun oynuyon neden bu forumdasın

Bişi dicem Knight senin beynini mi aldı ?? safmısın sen ya adam bende oynuyorum diyor görmüyormusun? Gold pre aldıım diyor.Senin hakkında 2 görüşüm var ya Saf takliti yapıyorsun Yada gerçekten safsın.Benim burda sinir katsayılarımı yükseltme

Adam ne güzel açıklamış Knightı.Hemde sanane hangi forumu gezeceğini sana mı sorucak? Lütfen herkes kendi işine baksın.

• Kardes Knight Oynuyorum Diyorum Sana Üye Olamam Mı Yani Siteye Yazdıklarımı Okumadıgın Belli Tam Olarak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: master_of_rogue

Size Bir Yararı Warmı ?
    Knight'ın Açılmasını Bekleyene Kadar En Yakın Tarihteki Sınavınıza Niye Çalışmıyorsunuz ?

Bu Oyuna Fazla Kafayı Takmayın Derim Millet Okulundan Oluyor Derslerine Çalışmıyor...(Arkadaşlarımdam Biliyorum) Millet +7 Shard Aldım Diye Okula Gitmiyor !!!

Size Soruyorum Bu Oyun Okulunuzdan Önemlimi? & Bu Oyunu Bu Kadar Kafaya Takmayın...

Bende Knight Oynuyorum Hatta Gold Preliyim Ama 2 Günde 1 Kere Max 3 Saat Oynuyorum...

Dostum dinime söven müslüman olsa diye bir laf var tam senlik anladım sen.

• Anladım Ama Ben Neden Yalan Konuşayım Bunuda Sana Soruyorum Post Kasmak Gibi Bir Derdim Yok Benim Lütfen Bilip Bilmeden Konusma Sen Beni Tanıyormusunda Neden Konusuyorsun...Benim Ara Sıra Gittigim Cafede Gördüklerimi Söledim Şuçmu Yani ?Size İyilikde Yaramıyo Napim Artık Ben Bildiklerimi Yazıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: master_of_rogue

Size Bir Yararı Warmı ?

Doğru diyon matematik sınavına hiç çaılışmadım oh 55 oldum diye sonra kendini topla dedim tekrar sınav yaptım 84'le kurtardım valla ama iyi çalıştım tabi

Bide siz yazıya bakıcanıza drvamlı kusur arıyorsunuz ya ne şey aqdamlarsınız polemiye girecek halim yok zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.