Şimdi Ara

Neden motosikletlileri sevmiyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaldırımda motorun ne işi var?
    Trafiğe kapalı alanda motorun ne işi var?
    Evlat olsanız sevilmezsiniz (Kurallara uyana lafım yok)
  • Hımm. Bir bakalım. Motorsikletlileri neden sevmiyorum.

1. Sol şeridin bile solunda gidiyorlar.
    2. Kırmızı ışıkta durmuyorlar.
    3. Trafik sıkışık ise kaldırımdan gidiyorlar.
    4. Birbirine yakın duran 2. aracın arasından geçerken aynalara takılıyorlar. (gördüm)
    5. Hız limitlerinin sınırlarının çok üzerinde gidiyorlar.
    6. Çok gürültülü makineler. Kulaklar ve kafa için zararlı.

Motorsikletlileri neden sevmeliyim. Maddeler halinde söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Hımm. Bir bakalım. Motorsikletlileri neden sevmiyorum.

1. Sol şeridin bile solunda gidiyorlar.
    2. Kırmızı ışıkta durmuyorlar.
    3. Trafik sıkışık ise kaldırımdan gidiyorlar.
    4. Birbirine yakın duran 2. aracın arasından geçerken aynalara takılıyorlar. (gördüm)
    5. Hız limitlerinin sınırlarının çok üzerinde gidiyorlar.
    6. Çok gürültülü makineler. Kulaklar ve kafa için zararlı.

Motorsikletlileri neden sevmeliyim. Maddeler halinde söyleyin.

1-Konuya bodozlama dalmadan atılan mesajları okuyun ilk önce.
    xcraz önceki mesajlarda şeritlerin neden sağından veya solundan gidildiğini anlatmış.
    2-Öyle bir söylemişsin ki hiç biri kırmızı da durmuyor sanki. Bende görüyorum kırmızıda geçen araba ama bütün arabalar kırmızıda geçti demiyorum. O araba kırmızı da geçti diyorum.
    3-Kaldırıma park eden arabaların fotoğraflarını atmamı ister misin?
    4-Bununda nedeni yazılmış.
    5-Hız limiti üstüne çıkan, kırmızıda durmayan, makas atan bir çok video var youtubede. Demek istediğim motosiklete özgü bir şey değil.
    6-100cc motor var 1000cc motor var. 1000cc'nin orjinal egzosu bile sağlam ses çıkarır yapacak bir şey yok. Aklıma gelmişken, honda ve tofaşçıların egzosları emin ol motosikletten daha berbat.

Şimdi bende senden cevap bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevilesi adam -- 9 Kasım 2014; 22:01:52 >

• sıkıştırmayın motosikletleri takip mesafesini koruyun uygun bi zamanda da geçin gidin. Sizde kaporta var motorda kaporta sürenin vücudu. Motosiklete saygı uygarlıktır
  • motosiklete saygı için köprü geçişleri motosiklete ücretsiz olcak o zaman herkez arabasını bırakır motora koşar. ynei yasayla ehliyet almdan 50 cc motor kullanabiliyorsunuz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsteel

motosiklete saygı için köprü geçişleri motosiklete ücretsiz olcak o zaman herkez arabasını bırakır motora koşar. ynei yasayla ehliyet almdan 50 cc motor kullanabiliyorsunuz artık.

Ücretsizi geçtim arabadan az olsun yeter. Araba ile ayni geçiş ücreti ödüyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkışık trafikte aradan geçmeye çalışırken o sürtme hali, aynaya takma hali nedeniyle kıl oluyorum. ha bi de baya sıkışıkken geçmek için korna basıyolar. yol tıkalıysa herkese tıkalı, elin herifi arabamı da çizemez, saçma delikler de arayamaz trafikte
  • Trafikte makas atanlar araçları görülebilir şekilde geçerse, kuryeler kendini aniden yola atmazsa sıkıntı yaşamam. Yolun ortasında giden bence çok önemli değil. En sağdan gitse bile diğer şeride geçip sollarım. Yanından hızla geçsem şaşırıp arabanın üzerine falan çıkar.
  • Motosikletlilerden ziyade ben minibüs, otobüs ve kamyon şöforlerinden tiksiniyorum.

• Motosikletlilerden ziyade ben minibüs, otobüs ve kamyon şöforlerinden tiksiniyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.