Şimdi Ara

Neden Murat Kurum’da karar kılındı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha güçlü bir sürü aday bulunabilirdi süleyman soylu gibi. Tabii efendimizin kararını sorgulamak bana düşmez ama merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanal İstanbul'u canhıraş duygularla cansiparane biçimde savunan bir bakan olduğundan dolayı. Başka nedeni yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 31 Mart 2024; 13:50:10 >
  • murat kuruma oy vereceğim. çünkü gerizekalıyım..

• Hoşçağalın yazan birini size başbakan yaptık

Şimdi de metre ile km'nin farkını bilmeyecek kadar ......... birini aday yaptık. İşte size bakış açımız bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi ilerisi daha secilemeyecek ki bu sondu

• Bu kadar zayıf bir aday olduğu öngörülemedi.

• İmar-inşaat-rant ve biat konularında en uygun kişi Kurum'du. Ama profil olarak kazanacak aday olamaması riskini de Reis göze aldı, büyük bir kumar oynadı sonuç olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Mart 2024; 17:29:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün neden Kurum olduğunu çok iyi anlayacaksınız. Nasıl Ekremi tatile gönderiyoruz görenlerin konusu olacak.

• Profil seviyesi eksi.

• farukkk kullanıcısına yanıt

Maaşlı trol

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt

Hakikaten bir tane hocam vardı o da böyle yazılar yazıyordu ve o da İTÜ mezunu idi.

• abi koskoca Binali Yıldırım dururken yapılan şu seçime bak sırf Binali bey aday yapılmadı diye ben oyumu YRP verdim ....  

• Donald Trump kullanıcısına yanıt

Bende bunu yazacaktım. AKP'nin potansiyel adayları konuşulurken Kurum en ideal aday olduğunu hatta, aday gösterilirse kesin kazanacağını falan düşünüyordum. Oysa ki bakanlığında çok ortalarda olmuyor olsa gerek fazlasıyla geride kalmış ki, düşük profil olduğunu görmemişiz. Binaliye bile tur atar bu konuda.

Ama adam kazanacak, çünkü arkasında akp, daha doğrusu reis var.

• Bu benim tahminim ne trolü siz kendiniz çalın kendiniz oynayın, bu konudakilerin ne kadar hatalı yorum yaptığını anlayacaksınız.

noooooldu

Ekrem zafer sonrası tatile gidecek, kurum ne yapar bilmem artık  Evde köfte yapar artık

HAHAHAHAHHAHAHAA

• Keşke daha güçlü bir aday seçilseydi de istanbulumuzu chp’den kurtarabilseydik. Yazık oldu.

•  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.