Şimdi Ara

neden neden neden biri yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık deliricem lanet olsun böyle altyapıya ya lanetler olsun yeter nedir bu çektigimiz arkadaş ya gündüz ping degerim iyi iken 7-8m iken saat 18:00 den sonra ve su saatler 40- ila 100ms arası cıkıyor 16mbit download hızım full hızda alırken bu saatler de 200-300kb yi geçmiyor indirme hızı gece ve sabah saatleri 1.6mb ye kadar cıkıyor deliricem ya bu sorunu nasıl çözemiyorlar dolab kontrolü yapın diyorum gelmiyorlar uzaktan hızımı düşürüp cıkarıyorlar hızım ile oynayıp duruyorlar neden muhattap olucak birileri yok neden bu nasıl düşük bir hizmettir bu arada doping adsl kullanıyorum 1 aydır internetimi kullanamıyorum bu sebeplerden dolayı hat kalitem mükemmel olmasına ragmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kul tigin -- 10 Ocak 2016; 22:29:16 >

• dostum modem hat değerini paylaşırmısın acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

dostum modem hat değerini paylaşırmısın acaba ?

• kul tigin kullanıcısına yanıt
    hat değeri çok iyi hattı'da vdsl var.
  • quote:

hat değeri çok iyi hattı'da vdsl var.

var kardeşim hepsi var dibimize santral kuruldu 2 sene evvel. ama gel görki ordaki gözüken hızı ne download yaparken alabiliyorum ne video izlerken sabah saatlerinde ve gece 1 den sonra iyi oluyor sonra yine kötüleşiyor yogunluk diyebilirsin alakası yok köyde oturuyorum 10-15 kişi anca kulanıyor burda bu hizmeti ama anlatamıyoruz biz arıyoruz hep aynı işlemleri söylüyorlar yok arkadaş bu ülkede bu işlerden anlayanlar yok
    arıza kaydı aç kontrol'e gelsinler
  • quote:

arıza kaydı aç kontrol'e gelsinler

15-20 kere açtım belkide telekom ekipleri gelmiyor gelmiyor gelmiyorrrrrrrr uzaktan hızımla oynuyor iler sadece kimse ilgilenmiyor buraradaki telekom müdürlüğü hakkında şikayet açacagım telekomun sitesinden artık yetti hergün rahatsız edicem hergün arıyacagım bakalmı nereye kadar gerekirse davat acacagım tüketici hakem heyetine basvurcagım para ödüyoruz bedava kulanmıyoruz istedigim hızın parasını ödüyorsan bunun hizmetini vermek zorundalar elimde belgelerde var hız testi olsun vesaire bu işin peşini bırakmıyacagım

Tracert attım suraya bak bi 10sn su fotoya bakın kafayı yememek elde degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    örnekdir: Türk Telekom tarafından uygulanış biçimidir. gaza gelip bağlatırsınız ama 8 mbps hıza ulaşmadığınızı görüp telekomu aradığınızda biz size 8 mbps'a "kadar" hizmet vereceğimizi tahaattüt ediyoruz 8 mbps hız vermiyoruz derler.
  • quote:

örnekdir: Türk Telekom tarafından uygulanış biçimidir. gaza gelip bağlatırsınız ama 8 mbps hıza ulaşmadığınızı görüp telekomu aradığınızda biz size 8 mbps'a "kadar" hizmet vereceğimizi tahaattüt ediyoruz 8 mbps hız vermiyoruz derler.

artık hızında da değilim dostum şu ping sorunum çözülsün yeter 200 pinglerde nababilirim ben hiç birşey yapamıyorum ping sorunum var zaten birde şimdi yine aradım port değişikliği talep ettim arıza kaydını öyle olusturdular bakalım gelicekmi beyefendiler yarın işte oluyorum gündüzde geldiklerinde evde olsam sölicek 2çift sözüm varda işte
    port deyiştirmek için eve gelmezler santral'den değiştirirler. bu arada benim ping nasıl
     neden neden neden biri yardım etsinhttp://i.hizliresim.com/vnXpvA.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 10 Ocak 2016; 23:21:02 >

• Hocam bu sorunun ne portla alakası var nede santralla.Olay sadece kullanım yoğunluğu o kadar.Girdiğin saatleri söylemişsin.Bak kendin dene sabah 5-6 gibi gir internet hızın müthişken birde akşam 8 gibi dene internetin ve pingin sürünür can çekişir.
  • hocam aynı durumdayız bende 4 aydır devam ediyor ve bölgedeki tüm tt altyapısını kullanan internetlerde var.
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    hocam sizinki de TTNet yazıyor ben de turk telekom yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 10 Ocak 2016; 23:46:06 >
  • quote:

hocam sizinki de TTNet yazıyor ben de turk telekom yazıyor

o farketmez ttnet üstüne kayıtlıdır bende sonuçta altyapı türk telekom ancak benim çok canımı sıkıyor nedense destekte yok

• benim cıkan sonuc nasıl..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.