Şimdi Ara

Neden Opeth bu kadar iyi? (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
17
Favori
22.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angry Again

quote:

Orijinalden alıntı: Nepenthe*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nepenthe*

quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

iyidir ama abartmaya gerek yoktur, Death veya Quo Vadis'in yaninda pek bir varlik gosteremez

D:

Amacına ulaştırmayın arkadaşı

trollük yapmaya çalışmıyorum arkadaşım, görüşümü belirtiyorum, her insanin zevki farklı olabilir yani Opeth dinlerken ne haz alırım he de bişey, zamanında bizde dinledik yani, Mikael Akerfeldt'a laf yok gerçekten iyi bir soz yazari besteci ama ben Opeth dinleyemiyorum

METALLE KALIN

Peki ne diye girdin bu konuya ve vasat bi'death metal grubuyla karşılaştırdın koskoca Opeth'i?

vasat death metal grubu hangi grup "Death" mi , "Quo Vadis" mi? Güldüm.

Hangisi olduğunu iyi biliyorsun :) ''Vasat'' kötü bi'şey değil ayrıca.

• Death bizzat türün ilk örneklerini vermiş zaten. Çok kurcalamamak lazım bence o konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Burden nasıl bir şarkıdır ya, içi gidiyor insanın.

Yağ gibi şarkı,kayıyor durduramıyoruz
  • Opeth gibi progressive grubu yok bence de. Özellikle The night and the silent water şarkısı opethe olan bağlılığımı arttırıyor. Dediklerinde yüzde yüz haklısın.
  • Bu neden bu kadar güzel?

bütün nectar güzel de bu kısım gelince kendimden geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 13 Ağustos 2012; 22:54:25 >
  • Mikael Akerfeldt'i tanrı olarak görmek çok saçma, onun kadar iyi olan bir çok vokal var, her ne kadar çoğu kimse James Hetfield'ı beğenmese de belki o olmasa şu an bizdeki bu metal aşkı olmayacaktı yani bir yerden bize sıçramış olmayacaktı. James ondan tamamen daha iyi demiyorum fakat bunu James'i küçük görenler için söylüyorum. Mesaj yerine gitmiştir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovadogs -- 14 Ağustos 2012; 2:51:36 >
  • Opeth indiripte dinlemediğim diskografilerin arasındaydı, başlıktan sonra attım playera bakalım. Bir Death olabilicek mi acep...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Opeth indiripte dinlemediğim diskografilerin arasındaydı, başlıktan sonra attım playera bakalım. Bir Death olabilicek mi acep...

Asla Death olamaz başka bir grup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikael bi harika dostum
  • Oha birisi bir death olabilecek mi bakalım demiş kaçın
  • Mikael, Bloodbath'te de çok sağlam iş çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 23 Şubat 2013; 12:40:42 >
  • quote:

Mikael, Bloodbath'te de çok sağlam iş çıkarıyor.

Onu da bıraktı.

• opeth neden bu kadar iyi biliyomusunuz. çünkü opeth böğrüntü ve iğrenti dolu müzik yapan garip bir gruptur. yani aslında opeth kadar iyi değildir. hatta hiç iyi değildir. enazından benim için opeth sucks!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanpurple

opeth neden bu kadar iyi biliyomusunuz. çünkü opeth böğrüntü ve iğrenti dolu müzik yapan garip bir gruptur. yani aslında opeth kadar iyi değildir. hatta hiç iyi değildir. enazından benim için opeth sucks!!

Bazen bazi duygulari anlatmak icin o bogruntu dedigİn seyleri kullanmak gerekiyor , birde bunu dusun dostum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

quote:

Orijinalden alıntı: ihsanpurple

opeth neden bu kadar iyi biliyomusunuz. çünkü opeth böğrüntü ve iğrenti dolu müzik yapan garip bir gruptur. yani aslında opeth kadar iyi değildir. hatta hiç iyi değildir. enazından benim için opeth sucks!!

Bazen bazi duygulari anlatmak icin o bogruntu dedigİn seyleri kullanmak gerekiyor , birde bunu dusun dostum .

hiçbir insanın içinde böğürecek bir duygu olduğunu düşünmüyorum. bizim kötü tarafımızdır bu böğürme isteğini ortaya çıkaran. o yanımıza uyup böğürürsek kendimize kötülük yapmış oluruz. böğürmeyinnn...

• Başlığı gördüm ve In The Mist She Was Standing'ı dinliyorum. Orchid albümünü hiç dinlememiştim ama bu şarkısı çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nassarien

Başlığı gördüm ve In The Mist She Was Standing'ı dinliyorum. Orchid albümünü hiç dinlememiştim ama bu şarkısı çok hoşuma gitti.

Orchid albümünden October of Forest'ı çok severim. Ana riffe hayranım.
  • Müzik güzel ama brutal sevmediğim için dinlemem.
  • quote:

quote:

Başlığı gördüm ve In The Mist She Was Standing'ı dinliyorum. Orchid albümünü hiç dinlememiştim ama bu şarkısı çok hoşuma gitti.

Forest of October hoştur ancak Orchid denince The Twilight is My Robe gelir ilk olarak akla. Belki de Opeth'in yaptığı en iyi şarkı. Ve bir de The Apostle in Triumph var aynı albümde. Onu da es geçemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

quote:

Forest of October hoştur ancak Orchid denince The Twilight is My Robe gelir ilk olarak akla. Belki de Opeth'in yaptığı en iyi şarkı. Ve bir de The Apostle in Triumph var aynı albümde. Onu da es geçemeyiz.

Şüphesiz sağlam şarkılar saydıklarınız.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.