Şimdi Ara

Neden Opeth bu kadar iyi? (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
17
Favori
22.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım opetciler kervanına bu gün harveste aşık olarak bende katılmış bulunuyorum.
  • Brutal vokali sevmedigim icin sakin parcalarini indirip grubu keşfi birakmistim yillar once ama gercekten sadece o parcalariyla bile kendine hayran birakmisti beni.
    Bu konuyu gormem iyi oldu, bircok sarkisini buradan gorerek indiriyorum, tekrar grubu kesif asamasina gecelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 28 Kasım 2014; 13:44:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brutal vokal sevmeyene tek bir şey söyleyebilirim "twilight is my robe"

unto you i whisper... the wildest dreeeam

IN THE COLDNESS OF THE NIGHT..........

ve ardından gelen riff...

bkz. kelimelerin kifayetsiz kalması, sözün bittiği yer, insanlığın sonu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

Sanırım opetciler kervanına bu gün harveste aşık olarak bende katılmış bulunuyorum.

Harvest Opeth'çisi seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Sanırım opetciler kervanına bu gün harveste aşık olarak bende katılmış bulunuyorum.

Harvest Opeth'çisi seni

Oneriniz var mi baska harvestte takili kalmayalim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Harvest Opeth'çisi seni

Oneriniz var mi baska harvestte takili kalmayalim

Sadece Papa Het'ten öneri istemediysen ben önereyim bir kaç tane

Burden
    In My Time of Need
    Moon Above, Sun Belove
    Face of Melinda
    A Fair Judgament
    Hope Halves
    Still Day Beneath the Sun
    To Bid You Farewell
    Voice of Treason

Bu şarkıları öneririm. Bunlar dışında konuda da güzel şarkılar önerilmiştir eminim, daha inceleyemedim konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 29 Kasım 2014; 2:16:34 >

• yeni opeth şarkılarını seven bi ben mi varım acaba? cusp of eternity mesela on numara bi parça
  • @Peter Tägtgren
    ne yapsa dinleyecek insanlardanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecoHarry -- 29 Kasım 2014; 2:54:07 >
  • Yazı biraz fazla abartı olmuş güzel grup her kafayla dinlenecek bir grup fakat destan yazıp ovmussun be kardeş

• daha ac dc ile tanışmamışsın o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

daha ac dc ile tanışmamışsın o zaman

umarım ben yanlış anlamışımdır ya da şaka yapıyorsundur. opeth ile ac/dc yi karşılaştırmadın dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

daha ac dc ile tanışmamışsın o zaman

umarım ben yanlış anlamışımdır ya da şaka yapıyorsundur. opeth ile ac/dc yi karşılaştırmadın dimi?

''şu an 1.5 yıldır başka hiçbir grubun hiçbir albümünün hiçbir şarkısını dinleyemiyorum arkadaşlar. Opeth esir almış durumda beni ve inanın artık Opeth'in dışında her şarkı bana kalitesiz geliyor beni çekemiyor içine.''

bu kısma cevap olarak yazdım kardeşim

• Ara sıra açıp okurum şu konuyu. hala da deli gibi hak veririm konuyu açan arkadaşa. Opeth neden bu kadar iyi?
  • Under The Weeping Moon'a bayıldım.
    ek=The Twilight Is My Robe bu parçada çok güzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 16 Ocak 2015; 12:59:12 >
  • Opeth dinlemeye yeni başladım bana yavaş şarkılarından beğendiklerinizi önerir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WİLDHT

Opeth dinlemeye yeni başladım bana yavaş şarkılarından beğendiklerinizi önerir misiniz

Requiem, Harvest, To Bid You Farewell, Face of Melinda, Damnation albümünün tamamını öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opeth şarkıları genelde uzun olduğu için favori yerlerini kesip sadece o bölümleri gece gündüz dinlediğim çok oldu. Sizin de var mı şarkı içinde çok hoşunuza gidip kestiğiniz yerler?

mesela Forest October'ın bitimine doğru 12.10'da başlayıp biten bölüm beni mest ediyor.

• ulan seviyorum lan sizi. böyle bir başlığın olması ne kadar sevindirdi bee. ulan opeth varyaa tarif edilemez bir duygu lan. her parçası ayrı bir dünyaya açılıyor sanki... ulan bazen diyorum ki bu kadar da olamaz, bu kadar içten bir riff, bu kadar yürekten bir vokal olamaz... orchid, morninrise, my arms..., blackwater,stil life. hepsi ayrı bir dünya.. yırtıcı vokal riffler basslar geçişler. ulan varya coşkudan anlatamıyorum şu grubu yeminle.. yaşıyorum anasını satayım..

opethin parçalarını ikiye ayırıyorum the night and the silent water ve diğerleri...

edit: yahu o değil de bu opethi koonuyu açan arkadaştan öğrendiğimi farkettim az önce".. alla alla nedir bu opeth diyip dinlemiştim."

dante'yi banlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 20 Ocak 2015; 0:46:25 >

• (kulaklıkla dinlerken) "Dışarı çıktığımda insanların bu melodilerden mahrum olduklarını düşünüp adlarına üzülüyorum." çok sağlam adamsın ciddiyim. bu kadar harika bir opeth tanımı görmedim ben.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.