Şimdi Ara

Neden Opeth bu kadar iyi? (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
17
Favori
22.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar övülmesine karşın 3-4 aydır dinliyorum opethi. diskografiyi baştan sona çok kez dinlemişimdir hem mp3ümde hem bilgisayarda, resmen bağımlısı oldum diyebilirim. harika ses tonları insanın kulağının pasını alıyor. Mikael'in sesi inanılmaz güzel, sert parçalarda brutal süper gidiyor. sakin parçalarda da dingin sesi yine çok müthiş uyuyor. harika arpejlerle dolu süperr rifflerin bulunduğu birçok parça var. ilk albümleri daha bi sevdim. son albüme(heritage) pek ısınamadım diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 29 Mayıs 2013; 16:10:05 >
  • Opeth gerçekten iyi grup, şarkıları çok zengin ve şarkılarının uzun olmasıda ayrı bi güzel

• Bu grup sayesinde dinlemeye başlamıştım Opethi , o günden beri hergün dinlerim
  • 7 yıllık metal dinleyicisiyim. Opeth vazgeçemediğim 2 3 gruptan biri. Hdd bozuldu koskoca arşiv gitti. Müziklerimin yarısından çoğunu bulamayacağım isim hafızam zayıftır. İlk iş olarak opethin diskografisini indiriyorum. Diskografi dışında olan parçalarını da link olarak koyarsanız indirrim. Konu fav. yeni mesajlara sürekli bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlackWaltz

Opeth gibi progressive grubu yok bence de.

o kadar da değil.
  • Burden, bu gruba hasta olmaya sebep bir parçadır.
  • Brütal var mı onu deyin bana yoksa yarın en sevilem albümünü almaya gidicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opeth dinlenmez mi be adamlar progressive death metal'in öncüleri :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be ne konuymuş, ilk 3 sayfayı okudum kalanları sonra okuycam, diskografi biraz önce indi gündüz sakin kafayla dinliycem, brutal pek tarzım olmasa da brutal ve clean'i aynı şarkı da ve bu kadar iyi kullanmak taktirini kazanıyor insanın

Bir de şunu ekleyeyim, belki ilerlerde yazılmıştır ama ilk 3 sayfada hiç Tool'un yazıldığını görmedim, şaşırdım yani.

Bu arada diskografilerini dinlemeye başladım, ilk 3 albümü dinledim henüz, diğerlerine hemen geçmeden bunları sindiricem, aklımda kalan özellikle beğendiğim parçaları oldu ama ( ilk 3 albümden olmasa da konuda denk gelmiştim ) Ending Credits favori durumda şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 21 Ekim 2013; 9:06:07 >
  • Opeth neden iyi? Opeth her albüm kendine katarak ilerlediği için iyi... Opeth 70' lerin efsane progresif grubu Camel' dan etkilendiği için iyi... Opeth sadece death metal dinleyicilerine hitap etmediği için iyi... Opeth dinleyicisinin isteklerine kulak verdiği için iyi... Opeth Micheal Akerfelt' in frontman olduğu için iyi... Opeth Progresif müziği çok güzel bir şekilde dinleyicisine sunduğu için iyi... Opeth Progresif rock albümünün yanında Progresif Death albümüde çıkarabildiği için iyi... Opeth son albümünde olduğu gibi insanlara 70' lerin müziğini hatırlattığı için iyi... Sizce de yeterli değilmi?
  • Güzel grup hoş grup da kesinliqLe bir metalica deqiLLer qnqs xD xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 12 Eylül 2014; 16:36:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoman

Opeth neden iyi? Opeth her albüm kendine katarak ilerlediği için iyi... Opeth 70' lerin efsane progresif grubu Camel' dan etkilendiği için iyi... Opeth sadece death metal dinleyicilerine hitap etmediği için iyi... Opeth dinleyicisinin isteklerine kulak verdiği için iyi... Opeth Micheal Akerfelt' in frontman olduğu için iyi... Opeth Progresif müziği çok güzel bir şekilde dinleyicisine sunduğu için iyi... Opeth Progresif rock albümünün yanında Progresif Death albümüde çıkarabildiği için iyi... Opeth son albümünde olduğu gibi insanlara 70' lerin müziğini hatırlattığı için iyi... Sizce de yeterli değilmi?

Cok guzel aciklamis ozetlemssn

• nanoman at your servirce! :)
  • Mikael Akerfeldt'in ASKERLERİYİZ!
  • Yaklaşık 1.5 sene sonra brutal vokal konusunda daha ılımlı olsam da hala hoşuma gitmiyor. Özellikle brutal vokal olmayan şarkılarını çok seviyorum. Tüm şarkılarını bu şekilde yapsalardı belki de en sevdiğim birkaç gruptan biri olabilirlerdi. Dolayısıyla son albümlerini de tam dinlemesem de dinlediğim kadarıyla bayağı beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Yaklaşık 1.5 sene sonra brutal vokal konusunda daha ılımlı olsam da hala hoşuma gitmiyor. Özellikle brutal vokal olmayan şarkılarını çok seviyorum. Tüm şarkılarını bu şekilde yapsalardı belki de en sevdiğim birkaç gruptan biri olabilirlerdi. Dolayısıyla son albümlerini de tam dinlemesem de dinlediğim kadarıyla bayağı beğendim.

En sevdiğiniz gruplar neler hocam merak ettim

• Xabir kullanıcısına yanıt
    Metallica başta olmak üzere Megadeth, Testament, Slayer, Judas Priest, Black Sabbath gibi grupları seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Metallica başta olmak üzere Megadeth, Testament, Slayer, Judas Priest, Black Sabbath gibi grupları seviyorum.

Sağolun hocam.

• Xabir kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.