Ve Tomb Raider , Metro last light gibi oyunlarda hep kasti , sistemimin iyi oldugunu dusunuyorum sorun ne sizce?
Sistemin iyi de her sey ultrada oynayamazsin tabiki.Msaa kapatip ayarlari higha alip dene bi olmadi driver guncelle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Msaa yi kapadim yine kasiyorr kasma dedigim , baslangicta gayet hizli oynuyorum birkac dk sonra yavasliyor kasmalar basliyor ses yankilaniyor arada gidiyor kasmalar ama tabi kisa bi sure icin. Tum ayarlar normalde cogu off buna ragmen oluyo yani sistemim bukadarmi kotu
Sisteminiz iyi değil ki. En önemli etken parçalarınız, diğeri de ısı. Laptoptan masaüstü performansı beklemeyin.
sistemin o kadar da iyi degil.metro 2033 last light 2500 liralik ekran kartinda bile 42 fps ortalama veriyormus ustelik takilma hissi varmis problemli o oyun.tomb raider metro gibi problemli bir oyun degil ama son ayarda o da iyi sistem istiyor.notebookta oyun oynanmaz biraz ayar kisip oynamayi deneyin.
soyle bi sey soyliyim , Battlefield 3 u sorunsuz oynadim Tomb Raiderda kasiyor yani laptop oldugu icinde bi dezavantaji var peki ben oyunlardaki performansi oyun ici ayarlari disinda nasil arttirabilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: kinggard
soyle bi sey soyliyim , Battlefield 3 u sorunsuz oynadim Tomb Raiderda kasiyor yani laptop oldugu icinde bi dezavantaji var peki ben oyunlardaki performansi oyun ici ayarlari disinda nasil arttirabilirim ?
virüs programını kapat hocam oyuna girmeden önce. bir de laptopun güç ayarlarına bak eğer tasarrufta ise performans ayarına getir. acayip fark ettiriyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme