Şimdi Ara

neden psikoloji secmediniz arkadaslar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aranızda hiç mi pskoloji yazan olmadı .

• kızların bu bolume garip şekilde bağlanmasını da anlayabilmiş değilim çoğu 4 yıl freuddan alfred adlerden başka birşey öğrenmeyip dışarıda spirütel danışman gibi gezecek. türkiyenin her okulunda her psikoloji bölümünde 70-30 oran olması biraz da bundan. biz erkekler çokta bu işlere ilgi duymuyoruz.-kadınların böyle gerçek üstü doktrinel şeylere sembolik şeylere aşkı çok fazla . psikolojiyide böyle görüyorlar büyük ihtimal. zaten buradan mezun olan psikolog unvanlı insanların çoğuda ya aile sağlık merkezinde yada kreşlerde çalışıyor. kadınlar için yeni çocuk gelişimi bölümü psikoloji anlayacağın.
    gideceği muhtemel okulların öğretmen kadrosuna baktığımda zaten geneli kadın .birde diyorum ki bir bakayım twitterden dünya görüşü neymiş diye . çay bardağının resmini atıp ''çay içmek şanstır . her zaman tazesini bulamazsın . insan ilişkileri de öyle '' minvalinde kahve kültüründen gelmiş laflar. birde diğer bunlardan ayrı 2 grup var ki onlar bu gruptan daha tehlikeli. feminist hareketin aktivistliğini yapmak için psikolog olanlar ve yaşam koçu gibi ortalara öğüt yağdıranlar. feminist harekete bir önyargım yok ama empati temelli psikoloji biliminin öğretmeni olduğunda erkek - kadın ayrımının saçma olduğunu anlayabilecek kıvama gelmiş olman gerekiyor. erkek vahşeti diye başlık atarsan kusura bakma gram takip etmem senin görüşlerini . yaşam koçlarından bahsetmeyeceğim sen onları biliyorsun zaten.
    yani dostum bu ülkede psikolojiyi instagrama fotoğraf atmak yada feminist düzeni savunmak için okumayıp. insan davranış bilimi olarak okursan bu vasatlıkta direk sıyrılırsın sana diyeyim. senin hedefin ne bilmiyorum ama bu mesleğin çöp kutusu bu mesleği bir paravan olarak kullananlar olacak.
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrekisa -- 10 Eylül 2020; 18:48:0 >
  • cemrekisa kullanıcısına yanıt
    kızların bu bolume garip şekilde bağlanmasını da anlayabilmiş değilim çoğu 4 yıl freuddan alfred adlerden başka birşey öğrenmeyip dışarıda spirütel danışman gibi gezecek. türkiyenin her okulunda her psikoloji bölümünde 70-30 oran olması biraz da bundan. biz erkekler çokta bu işlere ilgi duymuyoruz.-kadınların böyle gerçek üstü doktrinel şeylere sembolik şeylere aşkı çok fazla . psikolojiyide böyle görüyorlar büyük ihtimal. zaten buradan mezun olan psikolog unvanlı insanların çoğuda ya aile sağlık merkezinde yada kreşlerde çalışıyor. kadınlar için yeni çocuk gelişimi bölümü psikoloji anlayacağın.
    gideceği muhtemel okulların öğretmen kadrosuna baktığımda zaten geneli kadın .birde diyorum ki bir bakayım twitterden dünya görüşü neymiş diye . çay bardağının resmini atıp ''çay içmek şanstır . her zaman tazesini bulamazsın . insan ilişkileri de öyle '' minvalinde kahve kültüründen gelmiş laflar. birde diğer bunlardan ayrı 2 grup var ki onlar bu gruptan daha tehlikeli. feminist hareketin aktivistliğini yapmak için psikolog olanlar ve yaşam koçu gibi ortalara öğüt yağdıranlar. feminist harekete bir önyargım yok ama empati temelli psikoloji biliminin öğretmeni olduğunda erkek - kadın ayrımının saçma olduğunu anlayabilecek kıvama gelmiş olman gerekiyor. erkek vahşeti diye başlık atarsan kusura bakma gram takip etmem senin görüşlerini . yaşam koçlarından bahsetmeyeceğim sen onları biliyorsun zaten.
    yani dostum bu ülkede psikolojiyi instagrama fotoğraf atmak yada feminist düzeni savunmak için okumayıp. insan davranış bilimi olarak okursan bu vasatlıkta direk sıyrılırsın sana diyeyim. senin hedefin ne bilmiyorum ama bu mesleğin çöp kutusu bu mesleği bir paravan olarak kullananlar olacak.

• doctorpyshoc D kullanıcısına yanıt
    konuyu nasil feministlere bagladinNCKWOFOEKCOWKCOWOFOWNCKWKCN
  • ilgimi çekmiyor seçecek olsaydım geçen sene giderdim
  • Çakma psikolog bol ama çakma hukuk, ybs mezunu olamazsın.O yüzden yüksek lisans doktora vs. yapılmayacaksa gereksiz bir bölüm, meraklısı olan tıp okuyup psikiyatri uzmanı olur.
  • Shizu kullanıcısına yanıt
    olum nereye baksam bütün kadın profilleri kadın internete bakıyorum heryer kadın psikolog kaynıyor. diyorum ki bakayım neler biliyor bu twitter falan geziyorum erkek vahşeti -terörü sizi yeneceğiz. ya ablacım sen psikologsun bu ülkenin aydın kesimi sensin niye kutuplaştırıyorsun. psikolog olup erkekleri yenicem diye çıkmış çoğu yola çünkü .

hadi sana da açıklama yaptım liboş bey :D
    Psikoloji gelirse kriminal veya akademik ilerlemeyi düşünüyorum ne alaka kskdkskf
  • deniz-06 D kullanıcısına yanıt
    ben sonradan akıllananlardanım o yüzden tıp seçemezdım ama pek farkı yok psikoloji okumakla psikıyatr olmanın. sonuçta biz bu işin bilimini öğrenmek için çıktık yola
  • siyamkedisi S kullanıcısına yanıt
    burası amerıka degıl canım krımınal cokta sanslı bır tercihin olmayabilir. ama hayaller pırıl pırıl adgfdsfdfs
    inşallah be
    Bilim öğrenmek için girenlere saygım sonsuz ama mezun olunca meslek vermediğini bilip girmek lazım bence.Mesela benzer olarak pdr var amaç hemen işe girmekse onu bitiren okullara girebiliyor.
    Amerikaya gitmeyeceğimi nerden biliyosun ? :d
  • kanka allahın merıclerı demışsınde bunu yazan kız galıba sdgffdsfg
  • ağlayanmezun A kullanıcısına yanıt
    Sevişen insanlar terbiyesiz ve kalbi pislik mi yani ::d
  • Hocam açıktan okuyacağız biz,niye örgün yazalım
  • cemrekisa kullanıcısına yanıt
    Dişi ne awk. Ördek mi?
  • deniz-06 D kullanıcısına yanıt
    evet onu farkettım bende ıınsanlar 20.000 bine girmiş mmesela ama ege psikoloji demek yerine boğaziçi pdr diyor çok garip
  • siyamkedisi S kullanıcısına yanıt
    baban zengin herhalde :D yada inek tayfadnsın başarı bursuyla filan gideceksin büyük ihtimal ama senin adına sevındım buradakı kpss'yı doldurma da
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.