|
Bildirim
|
Hocam bu adamı ciddiye alıp cevap vermeyin.Çok değil 1-2 sene önce bgy adlı facebook grubunda ''çok çirkinim'' diye canlı yayınlar açıp millete sövüyordu En sonunda bunu bulup tokatladılar zaten.Şimdi burda salak saçma yazılar yazıyor çok gülmüştüm ilk gördüğümde
|
konuyu nasil feministlere bagladinNCKWOFOEKCOWKCOWOFOWNCKWKCN
|
Dişi ne awk. Ördek mi?
|
seksi çok ayıp kötü bir şeymiş gibi sansürlü yazıyor. :D ?
|
kızların bu bolume garip şekilde bağlanmasını da anlayabilmiş değilim çoğu 4 yıl freuddan alfred adlerden başka birşey öğrenmeyip dışarıda spirütel danışman gibi gezecek. türkiyenin her okulunda her psikoloji bölümünde 70-30 oran olması biraz da bundan. biz erkekler çokta bu işlere ilgi duymuyoruz.-kadınların böyle gerçek üstü doktrinel şeylere sembolik şeylere aşkı çok fazla . psikolojiyide böyle görüyorlar büyük ihtimal. zaten buradan mezun olan psikolog unvanlı insanların çoğuda ya aile sağlık merkezinde yada kreşlerde çalışıyor. kadınlar için yeni çocuk gelişimi bölümü psikoloji anlayacağın.
gideceği muhtemel okulların öğretmen kadrosuna baktığımda zaten geneli kadın .birde diyorum ki bir bakayım twitterden dünya görüşü neymiş diye . çay bardağının resmini atıp ''çay içmek şanstır . her zaman tazesini bulamazsın . insan ilişkileri de öyle '' minvalinde kahve kültüründen gelmiş laflar. birde diğer bunlardan ayrı 2 grup var ki onlar bu gruptan daha tehlikeli. feminist hareketin aktivistliğini yapmak için psikolog olanlar ve yaşam koçu gibi ortalara öğüt yağdıranlar. feminist harekete bir önyargım yok ama empati temelli psikoloji biliminin öğretmeni olduğunda erkek - kadın ayrımının saçma olduğunu anlayabilecek kıvama gelmiş olman gerekiyor. erkek vahşeti diye başlık atarsan kusura bakma gram takip etmem senin görüşlerini . yaşam koçlarından bahsetmeyeceğim sen onları biliyorsun zaten. yani dostum bu ülkede psikolojiyi instagrama fotoğraf atmak yada feminist düzeni savunmak için okumayıp. insan davranış bilimi olarak okursan bu vasatlıkta direk sıyrılırsın sana diyeyim. senin hedefin ne bilmiyorum ama bu mesleğin çöp kutusu bu mesleği bir paravan olarak kullananlar olacak. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrekisa -- 10 Eylül 2020; 18:48:0 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|