Evet arkdaşlar sevgilimizin olmamasının nedenini arıyoruz. Herkes ankete
güncel olsun da neden olduğunu bilelim
Sanane
ugern3
kullanıcısına yanıt
alt tarafı anket ya yap ya da amaçsızca yorum yapma
quote:
Orijinalden alıntı: ArizonaKertenkelesi
alt tarafı anket ya yap ya da amaçsızca yorum yapma
güncel olsun
quote:
güncel olsun
Alıntıları Göster
Gerek duymuyorum. Yılışık orda burda aşkım cicim yapan, her fırsatta sevgili olduğunu belli etmeye çalışanları gördükçe daha da uzaklaşıyorum. Hayatında sevgilisi olmamış birisi çok şey kaybeder diyorlar ya aslında hiç bişey kaybetmiyorsunuz. Lisede vardı arka sırada her tenefüs öpüşen birbirini görünce aşkım diye anıranlar ne oldular merak ediyorum.
Sevgi basit bir olay değildir etrafınızda gönül eğlendiren apaçilere bakıp neden sevgilim yok diye sormayın zamanla olur.
Hayatta en saçma şey sevgili,arkadaştır. Ve benimde arkadaşım yok çünkü adam olan bulunmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6
Hayatta en saçma şey sevgili,arkadaştır. Ve benimde arkadaşım yok çünkü adam olan bulunmuyor.
Her insan güzeldir tabi.Ama saçların olmasın o olmasın bu olmasın kimsenin yolda görse bakmayacağı tip ol ağzın laf yapsın bütün hepsi seni sever yakışıklı ol efendi ol sessiz ol biri yanına gelmez olay bundan ibaret
Hepsini işeretleyebiliyormuyuz
Ulan kaçırdığım fırsatları anlatsam öyle bir küfür edersiniz ki bana Malın tekiyim tipte bir işe yaramıyor beyler
Evet arkadaşlar ankete devam edelim
quote:
Evet arkadaşlar ankete devam edelim
Kendime ayıracak zamanı zor buluyorum. Kız dediğin ilgi bekler kariyer bekler onu bunu bekler her haltı bekler beklentisi bitmez. Kim uğraşıcak abi o kadar işle.
Boş yere başımı derde sokmaya gerek yok. Kız arkadaş olmadan da hayat gayet devam ediyor.
Buyrun devam edelim
açmayın-bağıran-karı
kullanıcısına yanıt
Dostum her çifti öyle sanıyorsan kendini kandırıyorsun başka bir şey değil
quote:
Orijinalden alıntı: XEelia
Dostum her çifti öyle sanıyorsan kendini kandırıyorsun başka bir şey değil
Param yok .
Valla uğraşmak istemiyorum kedi gibi ilgi istiyorlar. He oturup birlikte bilgisayar oynayacaksak neden olmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: KarmaLia
Valla uğraşmak istemiyorum kedi gibi ilgi istiyorlar. He oturup birlikte bilgisayar oynayacaksak neden olmasın.
Sevgilim var kafam rahat
Demekki forumda cogu kısının agzı laf yapmıyormus
quote:
Demekki forumda cogu kısının agzı laf yapmıyormus
Devam edelim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme