Şimdi Ara

Neden sevgiliniz yok? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
14
Favori
7.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr

Zamanımızın büyük bölümünü bilgisayar başında harcıyoruz. Ne parti ne doğum günü nede bir faliyet içinde değiliz sık sık. Bir kafede lokalde olsak bile red edilme korkusu ve aşağılık duygusu ile kıza yaklaşamıyoruz ne kadar mahallemizde külhanbeyi olsak bile. Çoğumuzun içinde bir güven eksikliği var. bu bir gerçek. Bazı meziyetler öğrenmiyoruz mesela gitar çalmak.. Kızları baya etkiler. Şu an yarı asosyal durumumdan kurtulmak için bile gitar çalmayı öğrenmek ve hafta sonları eğlenmek uğruna bile olsa bir kafe de bedava çalabilirdim zamanım olsaydı. Hiç değilse daha çok sosyalleşirdim. hayata karışmıyoruz pek. Bu hepimizin ortak sorunu şu anda.

Doğru söylemişsin, +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısmetse benim imzamdaki laptobun üstüne para ekleyerek senin imzandaki laptobu alacağım. Güzel makina
  • Seçiçi olduğumdan ötürü hala sevgilim yok

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstesem anında 3-4 tane olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ssamett54

+1

ben ne yazmışım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

Sessiz bir insanım. Seçiciyim. Kendini beğenmişim biraz. Kızlarla pek konuşmam. Ereklerle de az konuşurum.

Konuştuğum vardırda bendede kendini beğenmişlik çok var.Bide hayatınızda gördüğünüz en seçici insanımdır,hayalimdeki kadın Kate Middleton

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vardı, 1 yılı geçmişti ama 2 hafta önce ayrıldım. Aman diyim iyi sevgili seçin. Kız asosyal resmen hiç arkadaşı yok, bilirsiniz kızlar benle ilgilen, bilgisayar oynama benle oyna, arkadaşlarınla çıkma benle çık hep ben sadece ben modunda olur ya bu kız bunun çift katlı versiyonuydu. İlk 2 ay güzeldi, kız kezban değildi, aynı arkadaş grubunda takılıyorduk, zevklerimiz uyuyordu, hatta guitar heroya gidiyorduk birlikte gayet güzeldi. Ergenim zaten yaş 17 hormonlar kabardı, kız da biraz güzel tatarlarmış babaları gözler çekik hafifçe bizde de uzak doğulu sevgisi var o zamanlar. Vücudu da o zamanlar istediğim kivamdaydi tam memiktolar ele gelicek kadar, kalça hafif dolgun tam sevecegim gibi ama durum riskli, tam sınırda 2 kilo alsa gidicek-ki 1 yıl içerisinde 6-7 kilo aldı- her neyse işte hormonlardı, ilk sevgili olacak olmasıydı falan filan gittim açıldım buna o da kabul etti ilk 2 hafta sallantida gitti biraz sonra açıldı ilişki ilk 2 ay çok güzeldi benim için ardından yaz tatili aynı şehirde yaşamıyoruz yatılı okuyordu o arada 150km sehirlerin, ben tatilde 3 defa filan gittim ona buluştuk eğlendik gezdik özlem giderdik. Yaz tatilinden sonraki 1 ay da güzeldi, sonra başladı sıkmaya sıktı sıktı sıktı ve sıktı... Tabi bir de arada kızın bilmediğim sorunlarını öğreniyorum ailesi ayrılmış zor bir çocukluk geçirmiş falan filan. Ardından 4-5 ay yine güzel zamanlarimiz oldu, sonra ilişki boka sardı, kezbanliklar başladı, kavgalar arttı ben peşinden koşmayı bıraktım o beni kovalamaya başladı vs. 1 yıla yakın olmuş, ilişkiyi bitiren de olmak istemiyorum ama çok sıkıldım. Her kavgada geri adım atmiyorum, o atarlanirken takmiyorum, dese ayrilalim anında okey ama demiyor kavga bitiyor 2 gün sonra geliyor beni bırakma sana ihtiyacim var 1 hafta sonra yine aynı süreç. En sonunda böyle böyle devam etti ve tatile girdik o yine gitti bende bir rahatlama, özgürlük 2-3 hafta konuşmadık hiç sonra mesaj attım sıkıldım bitirelim diye, uzatmadan bitirdik. Şimdi rahatım arkadaşlarımla aram iyi mutluyum o ne durumda bilmiyorum, umursamiyorum da hatta yanlışlıkla o bu yazıyı okursa bir yerden mutlu bile olabilirim

Özet: sevgilim vardı ayrıldım sevgilinizi iyi seçin

• Çok utangaçım

• Sosyal değilim , bu konularda aşırı çekingenim ve en önemlisi de çevre'deki kızların hepsi gerizekalı , batı özentisi kezban. Üniversite bitince Kazakistan , Kırgızistan , Türkmenistan bu ülkelerde eş arayacağım.
  • Şişman ve asosyalim. Steins Gate'daki daru gibiyim

• ben arkadaşça yaklaştım kanki dedi sevdim boyun kısa dedi halbuki 4 cm falan uzun benden karşılıklı gibiydi kaşar çıktı şimdi seviyorum aynı boydayız inşallah ssıkıntı çıkmaz ama bu sever ne aşk ne hoşlanma bu seferki sevgi
  • ordakiler çok m şey onlarda rus güümlü onlar çok mu temiz siz temiz kız bulmayı bilmiyosunuz temiz kızlardan hoşlanmıyonuz bilmiyomuyuz hacı hepemizi erkeğiz biliyoruz ayk yapmayalım burda hepsi değil yüzde 90 nı ama yüzde 90 da kendileri gibilirle
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.